Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 16, 19:24)
Aš žadu pasinaudot pernykšte mintimi- ketvirtokams duot rašyt į pirmokų sąsiuvinius  biggrin.gif

Kokia gera mintis biggrin.gif . O ką žadate rašyti?
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 08 17, 09:38)
aš šia idėja pasinaudojau per ketvirtokų išleistuves. Keliavom per visas klases. Pirmoje klasėje rašėm diktantą į pirmos klasės sąsiuvinius (tiksliau lapelius) ir sakinius parinkau tokius juokingus "Alė sakė." Priminiau 1 kl. taisykles - du pirštukai nuo krašto ir t.t Antroje klasėje kartojomės daugybos lentelę. Žaidėm žaidimą tokį: kas sutinka, kad 2x2 yra 5 čiumpa sau už nosies, kas sutinka, kad 5x4 yra 20 keičiasi vietom ir t.t. Žodžiu jei sutinka su atsakymu daro lieptą veiksmą. O trečioje klasėje paprašiau tėvelių suvaidinti savo vaikus - tai taip pataikė į vaikų charakterius, kad nerealiai. Šiaip pamoka gavosi super. Manau, kad labai sėkmingai tai galima panaudoti ir rugsėjo šventei.

aha, rimtai, labas rytas  4u.gif
žiūriu, kai norisi pasidalinti idėjomis, tai net nepasisveikini.
O pas mus dar šiandien krikštynos. Nufotkinsiu savo pompomsus (nu ne savo:), o popierinius) ir įmesiu į paštą.

Idėja tai labai smagi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2013 08 16, 16:41)
Labas visom,
griztu ir as i seima po ilgo tarpo ir atostogu. Siandien ir mokykloje pirma diena apsilankiau. Trypiau vienoj vietoj nezinodama nuo ko pradet net juokas eme. Matomai busiu kaip reikiant atsijungus nuo darbo. O dar paste nauja tema radau (ACIU peliukui),tai jau kaip ir pirmyn i darba.
Mastau ka cia i pasta nusiuntus, kuo prie lobiu prisidet, Tai siunciu praejusiu metu rugsejo 1 scenariju, gal kam pravers.

Ir aš labai norėčiau ax.gif , galėčiau atsiūsti keletą senarijų smile.gif Tik į kokį paštą?
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 08 17, 11:25)
Ir aš labai norėčiau ax.gif , galėčiau atsiūsti keletą senarijų smile.gif  Tik į kokį paštą?

Visa informacija pateikta pirmoje temos žinutėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 08 16, 21:32)
aš nuskenavus 1 dalies iki 59 psl.

Laba, tai aš pirmadienį galiu pavaryt toliau. Ar tu pabaigsi?
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2013 08 16, 21:31)

Ačiū, ačiū, ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 08 17, 08:21)
Labutis  smile.gif
PUPOS 3 kl. diskas jau pašte  4u.gif

Oi sypsenele04, aš tave stipriai apkabinu ir bučiuoju. AČIŪ, AČIŪ clap.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės ax.gif

Noriu ir aš papildyti Jūsų gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 08 17, 11:46)
Visa informacija pateikta pirmoje temos žinutėje smile.gif

Pirmadienį išsiūsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 17, 12:59)
Laba, tai aš pirmadienį galiu pavaryt toliau. Ar tu pabaigsi?

pažiūrėsiu kaip seksis padirbėt per savaitgalį, parašysiu pirmadienį smile.gif
Atsakyti
Ačiū už lapus ir man pravers. Nebereiks ieškoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 08 17, 08:21)
Labutis  smile.gif
PUPOS 3 kl. diskas jau pašte  4u.gif

QUOTE(Snaudale @ 2013 08 17, 11:51)
Oi sypsenele04, aš tave stipriai apkabinu ir bučiuoju. AČIŪ, AČIŪ clap.gif

prisidedu prie apkabinimų sypsenele04 4u.gif

sveikos visos taip energingai įsibėgėjusios link rugsėjo. pradedu ir aš dėliotis mintis rugsėjo pirmajai, ir visiems ateinantiems metams, nors dar turiu vieną savaitėlę atostogų ax.gif
labai dėkinga visoms už mintis, radau superinių idėjų, bandysiu peržvelgus savo kraičio skrynią kuo nors pasidalinti. bet bijau nublankti blush2.gif Jūs tokios neprilygstamos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 17 rugpjūčio 2013 - 16:10
Sveikos 4u.gif

Įmesiu į paštą pasaką apie akmenėlį, kurią seksiu per rugsėjo 1-osios šventę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugpjūčio 2013 - 17:29
4u.gif Sveikos.
Galvojau, galvojau ir sugalvojau biggrin.gif Rugsėjo 1-ą klasės papuošimo akcentas bus toks. Nupirksiu helinių balionų, prie kiekvieno pririšiu po pirmą vaiko vardo raidę ir lai kabės jie klasės palubėse. Kiekvienas susiras savo raidę, pakabins stende, o paskui- pagal situaciją. Arba balionus lauke visi draugiškai paleidžiam, arba kiekvienas savo balioną nešas namo. Manau, bus visai nieko, a? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti