QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 16, 19:24)
Aš žadu pasinaudot pernykšte mintimi- ketvirtokams duot rašyt į pirmokų sąsiuvinius 

Kokia gera mintis

Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 08 17, 09:38)
aš šia idėja pasinaudojau per ketvirtokų išleistuves. Keliavom per visas klases. Pirmoje klasėje rašėm diktantą į pirmos klasės sąsiuvinius (tiksliau lapelius) ir sakinius parinkau tokius juokingus "Alė sakė." Priminiau 1 kl. taisykles - du pirštukai nuo krašto ir t.t Antroje klasėje kartojomės daugybos lentelę. Žaidėm žaidimą tokį: kas sutinka, kad 2x2 yra 5 čiumpa sau už nosies, kas sutinka, kad 5x4 yra 20 keičiasi vietom ir t.t. Žodžiu jei sutinka su atsakymu daro lieptą veiksmą. O trečioje klasėje paprašiau tėvelių suvaidinti savo vaikus - tai taip pataikė į vaikų charakterius, kad nerealiai. Šiaip pamoka gavosi super. Manau, kad labai sėkmingai tai galima panaudoti ir rugsėjo šventei.
aha, rimtai, labas rytas
žiūriu, kai norisi pasidalinti idėjomis, tai net nepasisveikini.
O pas mus dar šiandien krikštynos. Nufotkinsiu savo pompomsus (nu ne savo:), o popierinius) ir įmesiu į paštą.
aha, rimtai, labas rytas

žiūriu, kai norisi pasidalinti idėjomis, tai net nepasisveikini.
O pas mus dar šiandien krikštynos. Nufotkinsiu savo pompomsus (nu ne savo:), o popierinius) ir įmesiu į paštą.
Idėja tai labai smagi

Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2013 08 16, 16:41)
Labas visom,
griztu ir as i seima po ilgo tarpo ir atostogu. Siandien ir mokykloje pirma diena apsilankiau. Trypiau vienoj vietoj nezinodama nuo ko pradet net juokas eme. Matomai busiu kaip reikiant atsijungus nuo darbo. O dar paste nauja tema radau (ACIU peliukui),tai jau kaip ir pirmyn i darba.
Mastau ka cia i pasta nusiuntus, kuo prie lobiu prisidet, Tai siunciu praejusiu metu rugsejo 1 scenariju, gal kam pravers.
griztu ir as i seima po ilgo tarpo ir atostogu. Siandien ir mokykloje pirma diena apsilankiau. Trypiau vienoj vietoj nezinodama nuo ko pradet net juokas eme. Matomai busiu kaip reikiant atsijungus nuo darbo. O dar paste nauja tema radau (ACIU peliukui),tai jau kaip ir pirmyn i darba.
Mastau ka cia i pasta nusiuntus, kuo prie lobiu prisidet, Tai siunciu praejusiu metu rugsejo 1 scenariju, gal kam pravers.
Ir aš labai norėčiau