kaip suintrigavot!!! - noriu pamatyti Prietarai 
paskutinieji krepšiukai gražūs
norėjau pasiteirauti dėl to beauty blenderio, ar esat kuri naudojusi ir orginal beuty blender ir fake is ebay blenderį ir ar galite palyginti?

paskutinieji krepšiukai gražūs

norėjau pasiteirauti dėl to beauty blenderio, ar esat kuri naudojusi ir orginal beuty blender ir fake is ebay blenderį ir ar galite palyginti?
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 06, 17:10)
kadangi man labai įdomu būtų pamatyt ir krepšelių savininkes, tai pati ir pradėsiu šituo 'žygdarbiu'
po kiekviena foto numesiu link'ą kaip krešelis atrodė ankščiau
Šepetėliai

Šepetėliai
Na tikrai savęs parodymą užskaitau kaip žygdarbį. Ir baisiai pavydžiu blakstienų. Net nemeluosiu, sakydama, kad pavydas baltas, nes jis net labai juodas.
Labai patiko idėja, parodyti, kokios grupės priemonės buvo naudojamos anksčiau

Klausimas kol kas vienas: kuom iki įsigyjant beautyblender tepdavot krempudrą?
QUOTE(Title @ 2013 11 07, 04:06)
Prietarai, gražuolė! nustebinai su tokiu nagų lakų kiekiu, tikėjaus daug daugiau
aš irgi

QUOTE(Žemuogytė @ 2013 11 07, 08:27)
Prietarai, labai labai ir krepšelis, ir pateikimas Pačios pirmos nuotraukos, jau nebespėjau pamatyt
Apie priemones jau paskaičiau atsiliepimus
Norėjau paklausti kodėl nebenaudojate sirius aparato ?
Bangai nuslūgus pati nebesuprantu ar reikalingas daiktas toks aparačiukas koks nors ar ne
Apie priemones jau paskaičiau atsiliepimus
Norėjau paklausti kodėl nebenaudojate sirius aparato ?
Bangai nuslūgus pati nebesuprantu ar reikalingas daiktas toks aparačiukas koks nors ar ne
Ačiū labai

QUOTE(Becel @ 2013 11 07, 08:54)
Labai dailūs paskutiniai krepšeliai, klausimų nebeliko, visi atsakyti.
Prietarai - velniškai graži o už tokį kosmetinės turto pateikimą tai 10 balų
Prietarai - velniškai graži o už tokį kosmetinės turto pateikimą tai 10 balų

QUOTE(Basari'a @ 2013 11 07, 09:26)
Galvojate mano kelias buvo lengvas.
apie pora - tris savaitės plaukus ploviau vien su soda ir atctu. Proto pradėjau naudoti natūralias priemonės, pradžioje kokius 3-5 mėn irgi galva siaubingai niežtėjo, buvo atsiradusiu pleiskanų, keičiau šampūnus, nes atrodė nei vienas netinka, na bet po kiek laiko visus vis viena sunaudojau, nes patapo mažiau daugiau visi geri jau 

aš negalėčiau taip kankintis

QUOTE(Gisana @ 2013 11 07, 10:33)
Prietarai, gražus krepšelis, gražu žiūrėt ir pati labai graži esat nuotraukos jau nerodo, vakar mačiau
lapė

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 11 07, 12:43)
Prietarai, savininkes pamatyti nespejau, bet krepselis tobulas
oho, iki tobulumo jam dar daug trūksta labai, bet smagus įvertinimas

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 07, 14:20)
Prietarai, tavęs aš irgi nespėjau pamatyti, bet krepšelis ir jo pateikimas nuostabus Į klausimus visus atsakyta
aš kažkaip kiekvieną kartą jį nufotkinus sugalvoju, kad galima ir geriau

QUOTE(Juxt @ 2013 11 07, 19:33)
nieko ypatingo ten nėra

QUOTE(simre @ 2013 11 07, 21:58)
Na tikrai savęs parodymą užskaitau kaip žygdarbį. Ir baisiai pavydžiu blakstienų. Net nemeluosiu, sakydama, kad pavydas baltas, nes jis net labai juodas.

anoks čia žygdarbis, kai pagalvoju, kad instagrame ir fb gali mano vieną kitą foto pamatyt šiaip ar taip, tai visai nebaisu palieka

dėl blakstienų, tai labai keistai. prieš kokius du metus man jos buvo visai išretėjusios, metus ricina tepiau, tai buvo pasitaisę, o jau metai ar daugiau nieko nedarau, o jos tik gerėja

MAC šepetėliais, foto yra

prietarai, labai patiko
kaip jums nuxe rankų kremas? dabar ir aš užsimaniau blenderio
su juo daugiau pudros susinaudoja?

QUOTE(style18 @ 2013 11 08, 12:01)
Ir mane su tuo blenderiu suviliojo, laukiu jau ateinančio

Prietarai, simpatiška esat
, tokia lietuvaitė tikra
(dar spėjau foto pamatyti, bet tik dabar rašau).
O krepšiukas..smagus, bet man atrodo tiek nedaug visko, nesusilaikyčiau aš taip nieko naujo nenusipirkus

O krepšiukas..smagus, bet man atrodo tiek nedaug visko, nesusilaikyčiau aš taip nieko naujo nenusipirkus

QUOTE(style18 @ 2013 11 08, 12:01)
prietarai, labai patiko
kaip jums nuxe rankų kremas? dabar ir aš užsimaniau blenderio
su juo daugiau pudros susinaudoja?

toks lengvas sakyčiau. kieno rankų oda sausoka, nepadės, mano normali, kartais išsausėjanti.
norėkit norėkit, geras daiktas

QUOTE(_sala_ @ 2013 11 08, 15:31)
Prietarai, simpatiška esat
, tokia lietuvaitė tikra
(dar spėjau foto pamatyti, bet tik dabar rašau).

ačiū, norėčiau dar skaisčią odą kaip vaidilutė kokia turėt ir liuks būtų

sutinku, yra vietų kur reikia pasitempti labai, bet kai noriu pirkt dekoratyvinę tik gerą, ty gerų brend'ų ir laiko patikrintą, tai finansiški reikalai labai geri turi būt, nes man labiau noris kažką dažniausiai pamatyt nei naują ružą turėt

QUOTE(Malena @ 2013 11 08, 15:43)
Prietarų simpatiškas krepšiukas, nagų lakų man atrodo pats tas, lygiai kiek reikia, o klausimų tai neturiu, tik šiaip norėjau pagirt ir padėkot, kad rodaisi 

man dabar reiktų dar kokių 3 ir būtų perfekt

pagyrimas priimtas su džiaugsmu

Kad jau kalbat apie beauty blenderi
, tai biski ne i tema ir as paklausiu - tos kurios ji naudojat visad sudrekinat pries tepant pudra?

QUOTE(ingapoc @ 2013 11 09, 09:09)
Kad jau kalbat apie beauty blenderi
, tai biski ne i tema ir as paklausiu - tos kurios ji naudojat visad sudrekinat pries tepant pudra?

aš niekada nedrėkinu O pudros man daugiau nesusinaudoja