Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Prietarai, savininkes pamatyti nespejau, bet krepselis tobulas wub.gif
Atsakyti
Prietarai, tavęs aš irgi nespėjau pamatyti, bet krepšelis ir jo pateikimas nuostabus bigsmile.gif Į klausimus visus atsakyta 4u.gif
Atsakyti
kaip suintrigavot!!! - noriu pamatyti Prietarai biggrin.gif
paskutinieji krepšiukai gražūs smile.gif

norėjau pasiteirauti dėl to beauty blenderio, ar esat kuri naudojusi ir orginal beuty blender ir fake is ebay blenderį ir ar galite palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 06, 17:10)
kadangi man labai įdomu būtų pamatyt ir krepšelių savininkes, tai pati ir pradėsiu šituo 'žygdarbiu'  biggrin.gif po kiekviena foto numesiu link'ą kaip krešelis atrodė ankščiau  mirksiukas.gif
Šepetėliai

Na tikrai savęs parodymą užskaitau kaip žygdarbį. Ir baisiai pavydžiu blakstienų. Net nemeluosiu, sakydama, kad pavydas baltas, nes jis net labai juodas.
Labai patiko idėja, parodyti, kokios grupės priemonės buvo naudojamos anksčiau thumbup.gif
Klausimas kol kas vienas: kuom iki įsigyjant beautyblender tepdavot krempudrą?
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 11 07, 04:06)
Prietarai, gražuolė!  nustebinai su tokiu nagų lakų kiekiu, tikėjaus daug daugiau

aš irgi wacko.gif ačiū bigsmile.gif
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 11 07, 08:27)
Prietarai, labai labai ir krepšelis, ir pateikimas    Pačios pirmos nuotraukos, jau nebespėjau pamatyt 
Apie priemones jau paskaičiau atsiliepimus 
Norėjau paklausti kodėl nebenaudojate sirius aparato ? 
Bangai nuslūgus pati nebesuprantu ar reikalingas daiktas toks aparačiukas koks nors ar ne 

Ačiū labai smile.gif nebenaudoju, nes supratau, kad prausiant veidą su paprastu vandeniu man kemšasi poros rolleyes.gif jei taip nebūtų, tai tikrai naudočiau ir džiaugčiaus, nes puikiai negyvas ląsteles pašalindavo ir oda tokia stangri buvo. jau nešneku apie tai kaip lengva vakare makiažą nusivalyt bigsmile.gif
QUOTE(Becel @ 2013 11 07, 08:54)
Labai dailūs paskutiniai krepšeliai, klausimų nebeliko, visi atsakyti.

Prietarai - velniškai graži  o už tokį kosmetinės turto pateikimą tai 10 balų 

wub.gif ačiūū

QUOTE(Basari'a @ 2013 11 07, 09:26)
Galvojate mano kelias buvo lengvas.  biggrin.gif  apie pora - tris savaitės plaukus ploviau vien su soda ir atctu. Proto pradėjau naudoti natūralias priemonės, pradžioje kokius 3-5 mėn irgi galva siaubingai niežtėjo, buvo atsiradusiu pleiskanų, keičiau šampūnus, nes atrodė nei vienas netinka, na bet po kiek laiko visus vis viena sunaudojau, nes patapo mažiau daugiau visi geri jau  biggrin.gif

aš negalėčiau taip kankintis biggrin.gif kažkaip mano plaukai visad tokie buvo susišiaušę ir netikiu kad kas juos gali pakeist kitas nei laikas biggrin.gif

QUOTE(Gisana @ 2013 11 07, 10:33)
Prietarai, gražus krepšelis, gražu žiūrėt ir pati labai graži esat  nuotraukos jau nerodo, vakar mačiau

lapė biggrin.gif ačiū

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 11 07, 12:43)
Prietarai, savininkes pamatyti nespejau, bet krepselis tobulas

oho, iki tobulumo jam dar daug trūksta labai, bet smagus įvertinimas bigsmile.gif ačiū

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 07, 14:20)
Prietarai, tavęs aš irgi nespėjau pamatyti, bet krepšelis ir jo pateikimas nuostabus  Į klausimus visus atsakyta 

aš kažkaip kiekvieną kartą jį nufotkinus sugalvoju, kad galima ir geriau biggrin.gif ačiū labai

QUOTE(Juxt @ 2013 11 07, 19:33)
kaip suintrigavot!!! - noriu pamatyti Prietarai
paskutinieji krepšiukai gražūs

nieko ypatingo ten nėra irnesakyk.gif dėkui
QUOTE(simre @ 2013 11 07, 21:58)
Na tikrai savęs parodymą užskaitau kaip žygdarbį. Ir baisiai pavydžiu blakstienų. Net nemeluosiu, sakydama, kad pavydas baltas, nes jis net labai juodas.
Labai patiko idėja, parodyti, kokios grupės priemonės buvo naudojamos anksčiau  thumbup.gif
Klausimas kol kas vienas: kuom iki įsigyjant beautyblender tepdavot krempudrą?

anoks čia žygdarbis, kai pagalvoju, kad instagrame ir fb gali mano vieną kitą foto pamatyt šiaip ar taip, tai visai nebaisu palieka biggrin.gif irnesakyk.gif
dėl blakstienų, tai labai keistai. prieš kokius du metus man jos buvo visai išretėjusios, metus ricina tepiau, tai buvo pasitaisę, o jau metai ar daugiau nieko nedarau, o jos tik gerėja g.gif

MAC šepetėliais, foto yra smile.gif
Atsakyti
prietarai, labai patiko 4u.gif kaip jums nuxe rankų kremas? dabar ir aš užsimaniau blenderio bigsmile.gif su juo daugiau pudros susinaudoja?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 11 08, 12:01)
dabar ir aš užsimaniau blenderio bigsmile.gif su juo daugiau pudros susinaudoja?

Ir mane su tuo blenderiu suviliojo, laukiu jau ateinančio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prietarai, simpatiška esat smile.gif, tokia lietuvaitė tikra smile.gif (dar spėjau foto pamatyti, bet tik dabar rašau).
O krepšiukas..smagus, bet man atrodo tiek nedaug visko, nesusilaikyčiau aš taip nieko naujo nenusipirkus smile.gif
Atsakyti
Prietarų simpatiškas krepšiukas, nagų lakų man atrodo pats tas, lygiai kiek reikia, o klausimų tai neturiu, tik šiaip norėjau pagirt ir padėkot, kad rodaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 11 08, 12:01)
prietarai, labai patiko 4u.gif kaip jums nuxe rankų kremas? dabar ir aš užsimaniau blenderio bigsmile.gif su juo daugiau pudros susinaudoja?

toks lengvas sakyčiau. kieno rankų oda sausoka, nepadės, mano normali, kartais išsausėjanti.
norėkit norėkit, geras daiktas biggrin.gif dėl susinaudojimo nežinau, neseniai pradėjau naudot krempudrą pastoviai, ankščiau tik kartkartėm tepdavaus, tai nepastebiu nieko. o jei ir susinaudotų daugiau tai irnesakyk.gif

QUOTE(_sala_ @ 2013 11 08, 15:31)
Prietarai, simpatiška esat smile.gif, tokia lietuvaitė tikra smile.gif (dar spėjau foto pamatyti, bet tik dabar rašau).
O krepšiukas..smagus, bet man atrodo tiek nedaug visko, nesusilaikyčiau aš taip nieko naujo nenusipirkus smile.gif

ačiū, norėčiau dar skaisčią odą kaip vaidilutė kokia turėt ir liuks būtų biggrin.gif
sutinku, yra vietų kur reikia pasitempti labai, bet kai noriu pirkt dekoratyvinę tik gerą, ty gerų brend'ų ir laiko patikrintą, tai finansiški reikalai labai geri turi būt, nes man labiau noris kažką dažniausiai pamatyt nei naują ružą turėt biggrin.gif
QUOTE(Malena @ 2013 11 08, 15:43)
Prietarų simpatiškas krepšiukas, nagų lakų man atrodo pats tas, lygiai kiek reikia, o klausimų tai neturiu, tik šiaip norėjau pagirt ir padėkot, kad rodaisi smile.gif

man dabar reiktų dar kokių 3 ir būtų perfekt cool.gif
pagyrimas priimtas su džiaugsmu biggrin.gif smagu rodytis bigsmile.gif
Atsakyti
Kad jau kalbat apie beauty blenderi smile.gif , tai biski ne i tema ir as paklausiu - tos kurios ji naudojat visad sudrekinat pries tepant pudra?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 11 09, 09:09)
Kad jau kalbat apie beauty blenderi  smile.gif , tai biski ne i tema ir as paklausiu - tos kurios ji naudojat visad sudrekinat pries tepant pudra?

aš niekada nedrėkinu O pudros man daugiau nesusinaudoja schmoll.gif ir pritariu kiekvienam Prietarai pagyrimui beauty blenderiui. Kai jį išmėginau, atsivėrė akys biggrin.gif čia ne metų, o gyvenimo atradimas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti