Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Guodzik puikius krepšiukas. thumbup.gif
Kaip tik norėjau klausti apie Giovanni šampūnus, bet žiūrių jau užklausė. Gundžiausi aš sakytis, dabar išmečiau iš krepšiuko, vadinasi nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 10 lapkričio 2013 - 18:29
Guodzik, grazus krepsiukas! smile.gif
Kokios ten firmos konturavimo palete ir kaip patinka?
Kam naudojate issukama EcoTools kabuki? Turiu ji ir as, jis man toooks niekalas... Gal tik nemoku naudoti?
Atsakyti
Guodzik kaip jums tigi catwalk patinka? Koks mazdaug kvapas ?
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 10, 18:55)
Guodzik, grazus krepsiukas! smile.gif
Kokios ten firmos konturavimo palete ir kaip patinka?
Kam naudojate issukama EcoTools kabuki? Turiu ji ir as, jis man toooks niekalas... Gal tik nemoku naudoti?

Urban Decay Naked flushed bigsmile.gif man patinka nors drauge visaziste sake kad konturavimui siek tiek per sviesi verysad.gif brozeris labai grazu atspalvi duoda veidukui, blushas pigmentuotas, o su highlteriu dar tik susidraugauju smile.gif siaip geri lb reviews tai isigyjau, patenkinta smile.gif
Kabuki nesiojuosi rankineje jei makiaza sugalvoju pasitaisyt dienos eigoje smile.gif bare minerals pudrai jis tinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cover_girl @ 2013 11 10, 19:05)
Guodzik kaip jums tigi catwalk patinka? Koks mazdaug kvapas ?

neblogi, kvapas toks labai sodrus, saldus biggrin.gif bet per dideles pakuotes smile.gif plaukai priprato tai stengiuosi reciau naudoti smile.gif
Atsakyti
guodzik - gražus, saikingas krepšys smile.gif
kaip Urban Decay antakių priežiūros rinkinys?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 11 10, 20:19)
guodzik - gražus, saikingas krepšys  smile.gif
kaip Urban Decay antakių priežiūros rinkinys?

patinka irgi smile.gif yra vasko,taupiai naudojasi, spalvos ne per tamsios. smile.gif bet turbut poto kazka kita bandysiu smile.gif siaip patinka man UD kosmetika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 10 lapkričio 2013 - 20:25
labai patiko 4u.gif aš irgi noriu sumažinti savo ax.gif kaip oda priemonės? kokia oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 10 lapkričio 2013 - 21:39
QUOTE(style18 @ 2013 11 10, 21:38)
labai patiko 4u.gif aš irgi noriu sumažinti savo ax.gif kaip oda priemonės? kokia oda?

linkusi i berimus smile.gif kartotos jau,man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Guodzik, fainas krepšiukas. smile.gif

1. Kaip Queen Helene veido kaukė?
2. Kaip naudojat Lorel micelinį vandenį? Ar patinka?
3. Kaip Avon plaukų kaukė?
4. Ar patinka UD Naked Basics paletė?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 10, 23:18)
Guodzik, fainas krepšiukas. smile.gif

1. Kaip Queen Helene veido kaukė?
2. Kaip naudojat Lorel micelinį vandenį? Ar patinka?
3. Kaip Avon plaukų kaukė?
4. Ar patinka UD Naked Basics paletė?

1.Spuoguotai odai. Jau senai naudojau bet spuogelius pamenu gerai padziovina smile.gif kvapas kaip dantu pastos. biggrin.gif
2.Makiazui valyti smile.gif kadangi o.d.a. prausikli reikia tepti ant svarios odos tai as is pradziu visa makiaza su miceliniu nuvalau. Pakeiciau Bioderma i Loreal nes man jie identiski o kainu skirtumas didelis.
3.Mano plaukai ilgi,sviesinami tai linke veltis. Kauke padaro juos paslankesnius,glotnesnius. smile.gif
4.Superine smile.gif pigmentuota,grazios spalvos smile.gif realiai dienai naudoju rudus atspalvius,vakare perlamutrine balta ir ta tamsia juoda beveik tai 2 i 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 10, 23:12)
linkusi i berimus  smile.gif kartotos jau,man tinka ir patinka smile.gif

kokie kremų pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 11 11, 09:45)
kokie kremų pavadinimai?

Prausiklis ir kremas 7 proc
ir dar tas maskuojamas antialerginis kremukas. ji naudojau vasara ir dbr po proceduru smile.gif kazkaip man dbr pudros labiau norisi.
Atsakyti