Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Guodzik, koks ten blakstienų rietiklis, ar patinka, ar laikosi užriestos blakstienos ilgiau?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 11 11, 10:03)
Guodzik, koks ten blakstienų rietiklis, ar patinka, ar laikosi užriestos blakstienos ilgiau?

aj nusprendziau pabandyti kazkoki papigiai is Drogo biggrin.gif mano blastutes labai trumpos, norejau paziuret ar veikia smile.gif veikia zinok ir man gal net visa diena issilaiko smile.gif dar pasildau su fenu, prisiziurejau youtubej biggrin.gif
Atsakyti
guodzik, gražus krepšiukas mirksiukas.gif

Kaip Rimmel Apocalypse lūpdažis? Kokia ten spalva? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 11 11, 11:03)

man nei vienas pigus taip gerai nerietė, ir taip patogiai visų blakstienų nekabino, kaip Shu emura rietiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 11, 11:35)
guodzik, gražus krepšiukas  mirksiukas.gif

Kaip Rimmel Apocalypse lūpdažis? Kokia ten spalva?  ax.gif

neblogas. intensyvi spalva,aisku nusivalgo biggrin.gif bet visai lupu nedziovina smile.gif
spalva Aurora (ft skolinta)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 11, 16:05)
man nei vienas pigus taip gerai nerietė, ir taip patogiai visų blakstienų nekabino, kaip Shu emura rietiklis  4u.gif

kur pirkote? smile.gif
Atsakyti
gavau dovanų, bet pirkta buvo iš houseoffraser..

o dėl šitų blizgesių Rimmel Apocalypse, tai aš dvi spalvas turėjau, nes sesuo atidavė, tai man jie visiška tragedija buvo, subėgdavo į raukšleles, dengės baisiai, nesilaikė, neskanūs g.gif mečiau lauk, nors nieko niekad nemetu, kažkaip iškenčiu sunaudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 11, 21:53)
gavau dovanų, bet pirkta buvo iš houseoffraser..

o dėl šitų blizgesių Rimmel Apocalypse, tai aš dvi spalvas turėjau, nes sesuo atidavė, tai man jie visiška tragedija buvo, subėgdavo į raukšleles, dengės baisiai, nesilaikė, neskanūs g.gif mečiau lauk, nors nieko niekad nemetu, kažkaip iškenčiu sunaudot smile.gif

del dengimosi pritariu bet spalva ziauriai pigmentuota,sunku neapsiterliot smile.gif bet visa kita man nesidaro smile.gif
Atsakyti
O man rimmel apocalypse labai patinka bigsmile.gif turiu celestial, bet galvoju gal dar kokią spalvą paimt.. Ir dengias ir laikos super man smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, vis stebiu krepšelius, nusprendžiau ir savo dalį (likusius sukelsiu kai pabaigsiu fotosesiją) pasirodyt. Taigi:
1. Kūnui:
user posted image
2. Veido valikliai/kaukė/šveitiklis
user posted image
3. Veido kremai
user posted image
4. Plaukų šampūnai
user posted image
5. Kondicionieriai/kaukė/purškikliai/serumai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 13 lapkričio 2013 - 08:26
Kissable lips, kai Bioderma global kremas? smile.gif
Atsakyti
Kissable_lips - gražu, ačiū bigsmile.gif

1. Kaip Suhada priemonės? Kadaise turėjau, bet taip ir nebepamenu, kaip man jos..
2. Kokia Jūsų oda ir kodėl pasirinkote būtent Biodermos Sebium liniją?
3. Kas ten iš Baden tokio šokoladiško ir kaip patinka?
Atsakyti
Kissable_lips vis gudausi tuo got2be purskikliu,geras?
Atsakyti