Guodzik, koks ten blakstienų rietiklis, ar patinka, ar laikosi užriestos blakstienos ilgiau?
QUOTE(Astukasas @ 2013 11 11, 10:03)
Guodzik, koks ten blakstienų rietiklis, ar patinka, ar laikosi užriestos blakstienos ilgiau?
aj nusprendziau pabandyti kazkoki papigiai is Drogo

QUOTE(Astukasas @ 2013 11 11, 11:03)
man nei vienas pigus taip gerai nerietė, ir taip patogiai visų blakstienų nekabino, kaip Shu emura rietiklis

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 11, 11:35)
neblogas. intensyvi spalva,aisku nusivalgo

spalva Aurora (ft skolinta)

Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 11, 16:05)
man nei vienas pigus taip gerai nerietė, ir taip patogiai visų blakstienų nekabino, kaip Shu emura rietiklis 

kur pirkote?

gavau dovanų, bet pirkta buvo iš houseoffraser..
o dėl šitų blizgesių Rimmel Apocalypse, tai aš dvi spalvas turėjau, nes sesuo atidavė, tai man jie visiška tragedija buvo, subėgdavo į raukšleles, dengės baisiai, nesilaikė, neskanūs
mečiau lauk, nors nieko niekad nemetu, kažkaip iškenčiu sunaudot
o dėl šitų blizgesių Rimmel Apocalypse, tai aš dvi spalvas turėjau, nes sesuo atidavė, tai man jie visiška tragedija buvo, subėgdavo į raukšleles, dengės baisiai, nesilaikė, neskanūs

QUOTE(Prietarai @ 2013 11 11, 21:53)
gavau dovanų, bet pirkta buvo iš houseoffraser..
mečiau lauk, nors nieko niekad nemetu, kažkaip iškenčiu sunaudot 

del dengimosi pritariu bet spalva ziauriai pigmentuota,sunku neapsiterliot

O man rimmel apocalypse labai patinka
turiu celestial, bet galvoju gal dar kokią spalvą paimt.. Ir dengias ir laikos super man

Labas rytas, vis stebiu krepšelius, nusprendžiau ir savo dalį (likusius sukelsiu kai pabaigsiu fotosesiją) pasirodyt. Taigi:
1. Kūnui:

2. Veido valikliai/kaukė/šveitiklis

3. Veido kremai

4. Plaukų šampūnai

5. Kondicionieriai/kaukė/purškikliai/serumai
1. Kūnui:

2. Veido valikliai/kaukė/šveitiklis

3. Veido kremai

4. Plaukų šampūnai

5. Kondicionieriai/kaukė/purškikliai/serumai

Kissable lips, kai Bioderma global kremas?

Kissable_lips vis gudausi tuo got2be purskikliu,geras?