Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Sveikos 4u.gif
Tvarkiausi spintelę,tai tuo pačiu pasirodysiu blush2.gif Kuklutis pas mane tas turtelis,bet gal kam bus įdomu.
P.S. Foto,tai su telefonu darytos,tad jau persiprašau už kokybę smile.gif

Kvepalai:
user posted image

Šampūnai/kondicionierius/kaukė
user posted image

Plaukams:
user posted image

Kūnui:
user posted image
Atsakyti
Barbaške 4u.gif Kas ten iš John Frieda 3...? Kaip patinka?
Atsakyti
Pažastukai:
user posted image

Veidui:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Lūpų nelabai mėgstu dažyt ax.gif bile blizgėtų
user posted image

Draugas numeris 1 biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 11 14, 18:44)
Barbaške 4u.gif Kas ten iš John Frieda 3...? Kaip patinka?

Purškalas prieš tiesinant plaukus.Patiko labai.Mano plauką sunku ištiesint,tai šitas gėris tikrai padėjo smile.gif Kartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 14 lapkričio 2013 - 20:48
Barbaske, neturi skaistalu, bronzanto? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 14 lapkričio 2013 - 21:09
QUOTE(gaily @ 2013 11 14, 19:09)
Barbaske, neturi skaistalu, bronzanto? smile.gif

Ne biggrin.gif Ir šešėlių neturiu biggrin.gif

Atsakyti
Ir kam trys pažastukai vienu metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 11 14, 19:34)
Ir kam trys pažastukai vienu metu? ax.gif

Akcijos,norėjau pamėgint biggrin.gif vis tik nivea invisible geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 14, 21:15)
Ne  biggrin.gif  Ir šešėlių neturiu  biggrin.gif

Del seseliu man nekeista, nes pati nesidazau, bet va del skaistalu, bronzanto.. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 14, 20:07)
Del seseliu man nekeista, nes pati nesidazau, bet va del skaistalu, bronzanto..  g.gif  smile.gif

O kas čia keisto? g.gif Privaloma turėt? Kuo jie įpatingi?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 13, 13:39)
Kissable lips, kai Bioderma global kremas? smile.gif

Labai patinka, nors pas mane dabar oda susitvarkius kaip niekad, bet tikrai veikia visokius iskilusius ir spuogelius ir inkstirus smile.gif Tikrai manau kartosiu dar kai pabaigsiu - tik man ilgai jie labai naudojas biggrin.gif Labai skaniai kvepia taip pat, lengvesnis nei AKN, todel labai didelis pliusas.

QUOTE(Almost @ 2013 11 13, 13:52)
Kissable_lips - gražu, ačiū  bigsmile.gif

1. Kaip Suhada priemonės? Kadaise turėjau, bet taip ir nebepamenu, kaip man jos..
2. Kokia Jūsų oda ir kodėl pasirinkote būtent Biodermos Sebium liniją?
3. Kas ten iš Baden tokio šokoladiško ir kaip patinka?

1. Patinka, duso zele tokia paprasta, nesausinanti, priekaistu neturiu. Losjonas toks labai lengvas, bet tuo paciu labai stipriai drekina, todel irgi manau vykes pirkinys smile.gif
2. Mano oda buvo misri ir problemiska, dabar tik misri, nes problemos kaip ir dingo benaudojant sia linija. Rinkaus ir del kainos - turiu biodermos nuolaidu ir gaunu kartais dovanu nes priklausau ju klubui - taip kad ir del naudos piniginei, ir del naudos odai smile.gif Dabar jauciu kai pabaigsiu keisiu kai kurias priemones i sensibio linijos, nes jau odos problemas tikrai sutvarkiau, tikiuos ilgam thumbup.gif
3. Ten kvapusis aliejus voniai, bet as ji naudoju koju/ranku vonelem, kaip kvapikli gamindama kuno svetitikli, kvapas dieviskas, sokoladas+vanile wub.gif

QUOTE(guodzik @ 2013 11 14, 08:43)
Kissable_lips vis gudausi tuo got2be purskikliu,geras?

Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 14, 23:13)
O kas čia keisto? g.gif  Privaloma turėt? Kuo jie įpatingi?

Ypatingi tuo, kad bent jau aš neįsivazduoju, kaip reik tept veidą pudra ir paskui jo nepakontūruot bent jau skaistalais??? Matau yra kašike gan gerai maskuojanti skysta pudra, tai ką išsitepat ir vaikštot kaip Mirtišė lyg be kraujo lašo g.gif Tik blakstienom klapsit ir vsio.... unsure.gif
Atsakyti
Nu nebūtina tept skaistalus ar bronzantą. Ypač kasdien. Kiekviena turim savo dažymosi įpročius, todėl nėra vieno teisingo ax.gif
Atsakyti