Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Vikute, gal galit ideti padidintas foto kunui, veidui ir plaukams, labai sunku iziureti unsure.gif
Atsakyti
kunui
user posted image
veidui
user posted image
plaukams
user posted image
dekoratyvine
user posted image
lakai ir kvepalai
user posted image
Atsakyti
Vikuute, kaip kuklu. Toks minimalus minimalizmas biggrin.gif

Noriu atsiliepimų apie:
Iwostin maskuoklį
Prestige primerį

4u.gif
Atsakyti
kolkas taip smile.gif susimazinau zenkliai biggrin.gif ir taip nespeju sunaudoti nors kai kaledos arteja tai papildymu bus thumbup.gif
veidui ir kunui pora priemoniu planuose smile.gif plaukams gana g.gif
dokoratyvine ir kvepalynas pasipildys .
tiwostino maskuoklis na nelabai patinka ypac kvapas nusibodo bet pabaigsiu ... nors maskuoja neblogai tik noretusi tvirtesnes konsistencijos , sio kosine tokia .
primeris labai mielas , spalvyte super pasidarau dienai vos vos o vakarui ryskiau jei reikia smile.gif
Atsakyti
Kas ten is Norevos? Ar ne kauke kartais? 4u.gif
Atsakyti
is norevos kaukyte , dar noresiu papildomai aquareva linijos kauke nusipirkt , esu turejus labai patiko , kartojamos abi drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat turiu sia kauke,bet man ji nieko ypatingo... verysad.gif
Atsakyti
na tokio poveikio kaip noretusi nesulaukiau ir as , jei kartosiu su nuolaida nebent , o aquareva drekinanti jau irasyta I pirkiniu sarasa, man is visokiu valanciu , eksfolijuojanciu , riebalavimasi reguliuojanciu geriausia - molis . O kuo Jums ji nepatinka ?
Atsakyti
Kad beveik jokio poveikio nejauciu.Net nusiplovus nesijaucia svaros jausmo,ne itin gerai pravalo veida. schmoll.gif Tai nusipirkau gasulo moli,labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kokia šešėlių paletė? NYX? smile.gif
Atsakyti
Vikute, grazus krepsiukas! Aciu uz didesnes foto smile.gif
Mano klausimai;
1. Kaip Weledos aliejus kunui?
2. Koks Jusu odos tipas? Gal galite trumpai apibudinti visus naudojamus veido kremus ir ju poveiki?
3. Jau anksciau klause kazkas apie NYX palete. As turejau, tik didesne, tai man mazai pigmentuoti ir neverti demesio seseliai pasirod, pardaviau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Seseliai Nyx tamsios spalvos patinka , bet sviesios nelabai -paieskos tesiasi , per mazai man spalvu dienai .
weledos aliejukas issigelbejimas mano kuno odai nes vis paberia . Naudoju visam kunui po vonios.
Kremuku ataskaita smile.gif Veido oda riebi , taciau ir kartu dehidratuota ... na dabar tokia kaprizinga
Lierac -hydra chrono riebokas , atlieka maitinimo funkcija man labiau nei drekinimo.
Vitasan kremukas su juros druska - raso dieninis , tepuosi budama namie , nuima sudirgimus paraudimus -vasara naudojau nuolat prie juros -nekimso poru , oda svaresne ,itariu kad nuo jo dingo juodi inkstiriukai ,
Logona - fluide hydrant - lengvokas , metu kvapo , drekinimu nesiskundziu tik itariu kad ziemai bus mazoka.
Avene cicalfate - Nr 1 jei esu po veido valymu ar pan . Naudoju tik esant berimam ar pan, plesikanojimams atsiradus
Triacnel - 3 pakuote jei neklystu , veikia neblogai tik butina naudot saules apsauga kai yra saule nes nenaudojau pavasari tai vaiksciojau raudonais plemais. Uzsitepus pagrauzia , jei yra koks spuogas -greiciau nudziusta.
Atsakyti