Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pirmą kartą apsilankėte pas ginekologą?

Pirmą kartą pas ginekologę apsilankiau būdama 25m. ax.gif 4u.gif kažkaip anksčiau eiti nebuvo jokio poreikio, o ir paklausius draugių įspūdžių, tai neturėjau didelio noro ten ir eiti.. smile.gif Nusprendžiau pasitikrint profilaktiškai ir nuėjau į privačią polikliniką. Daktrė pasisekė thumbup.gif o kai pasakiau, kad pirmą kartą pas ginekologę, tai ji su manim kaip su mažu vaiku elgėsi.. 4u.gif kad neišsigasčiau ir nebijočiau lankytis dažniau.. smile.gif Įspūdis liko geras ir jokios baimės neturiu lankytis pas ginekologę, ne taip kaip mano draugės.. smile.gif
Viskas priklauso nuo daktarės, jei pirmą kartą nuėjus bus ne kokia ji, tai daugiau ir nebesinorės eiti, nebet jau kaip prispirs..
Aš tai kas metus dabar einu tikrintis profilaktiškai ir darytis visus tyrimus.. Nes nebebaisu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 11 15, 12:04)
Dar pasake "paimk serveteliu, cia apcioj sudeta". ziuriu prie tos kedes lignino praikarpyta.........velnias galvoju, kam tos serveteles g.gif . Nu nusirengiu, isiropsciu i ta kede, o su servetele uzsikloju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  geda juk, tas grozybes rodyti  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš apsilankiau po pirmo karto praėjus gal mėnesiui ar pan. o tai įvyko kai turėjau visus 19 metelių lotuliukas.gif
Atsakyti
o as, tai tik uz, kad nuo pirmu menesiniu eit pas gydytoja! 4u.gif
aisku pati ten pakliuvau veliau, bet ne esme biggrin.gif blush2.gif ..atsimenu ejau visa drebanti, ispyle saltas prakaitas, galvoje visokios mintys sukosi..laukiu eileje..mane pakviecia, uzeinu..pavarto mano kortele, uzduoda pora klausimu ir liepia nusirengt iki puses..nu ir ka is nervu ir isgascio(kvailo) pradejau mautis megstuka ir liemenuka..aciu dievui daktare buvo lb maloni ir paaiskino KA BUTENT reikia nusirengti..po apziuros is kabineto isejau raudona ir susigedus, bet nuo to laiko pas gyd. lankausi drasiai biggrin.gif
Atsakyti
na manau ir man reiktu apsilankyti tenai, bet taip bijau, kad net nzn ka daryti.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 01 27, 17:26)
na manau ir man reiktu apsilankyti tenai, bet taip bijau, kad net nzn ka daryti.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nebijok.. mirksiukas.gif Nėra baisu.. Tik aišku žiūrint kokia daktarė pasitaikys.. g.gif Pvz man pasiseke su daktare.. tai visai nebijau lankytis pas ginekologę.. bigsmile.gif
Bet mano pirmas vizitas buvo privačioj klinikoj.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugė @ 2010 01 28, 08:04)
Nebijok..  mirksiukas.gif Nėra baisu.. Tik aišku žiūrint kokia daktarė pasitaikys..  g.gif  Pvz man pasiseke su daktare.. tai visai nebijau lankytis pas ginekologę..  bigsmile.gif
Bet mano pirmas vizitas buvo privačioj klinikoj..  ax.gif

Jei nepaslaptis- kokia klinika ir gydytojos pavardė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 01 28, 18:18)
Jei nepaslaptis- kokia klinika ir gydytojos pavardė?  4u.gif

Maxmeda, nes šalia namų ax.gif Niekur važiuot nereik, pėsčia ateit galiu.. tad ją ir pasirinkau.. ax.gif
O gydytoja - Žaneta Kasilovskienė. smile.gif
Čia Vilniuje.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gugė: 29 sausio 2010 - 07:30
As irgi turiu klausima. Kaip ruosiates vizitui pas ginekologa? Su visokiom depiliacijom, ar jums vienodai? biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu savo antrą apsilankymą pas ginekologę. biggrin.gif Buvo man šešiolika.
Ėjau tepinėlio atsakymo. Įeinu į kabinetą, daktarė pasiima kortelę, varto ir šneka: grybelių yra buvę, uždegimų buvę.. blink.gif Aš tik klausau ir galvoju nejaugi tokios čia problemos pas mane? Tada ginė sako: o koks keistas vardas pas tave, kaip čia tave taip tėvai sugalvojo pavadinti bigsmile.gif (mano vardas Julija), sakau ir kuom jis toks ypatingas? Tai sako Rusanda doh.gif Pasirodo kortelę sumaišė, o jau buvo prirašius visokių receptų lotuliukas.gif
Atsakyti
man pirmas kartas nebuvo lydimas labai didelio baimės jausmo 4u.gif atvykom pas ginekologę apžiūros su mama.buvo problemų šiek tiek.truputį pakalbėjom ir daktarė pasakė man eiti į kitą kambarėlį nusirengt.na aš nueinu už užuolaidos,nusimaunu apatinę dalį ir laukiu ten.žiūriu kaip niekas nepareina,taip nepareina unsure.gif galvoji paliko mane čia pusnuogę...bet ne,atėjo.ačiū dievui tongue.gif biggrin.gif kadangi 14 metų buvau nekalta,todėl apžiūrą darė per išeinamąją angą.patepė su kažkokiu tepalu ir žiūrėjo su echoskopu.kai jau baigė,davė servetėlių ir liepė nueit apsirengt.o aš ir nesupratau,kam tos servetėlės... unsure.gif ir palikau ant kėdės ten pat.po to,kai išėjau pajutau,kam jos buvo skirtos... blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif ''ten'' buvo laabai riebu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fabijol: 14 vasario 2010 - 22:33
QUOTE(Skinte @ 2009 03 27, 00:46)
AS pirma karta pas ginekologe nuejau 21... Kazkaip nebuvo poreikio iki tol. O ir nuejus nieko blogo nepasake, tiesiog KT paskyre. Na zodziu.. Bet paziurejau, kad laukiama linksmu istoriju tai papasakosiu.
Zodziu viena kaimo moteriske, kuriai dabar 54 m. nuvaziavo pas ginekologa (tai buvo pries kokius 25 metus tikrai, o gal ir seniau). Aisku norejo pas moteri, bet.. kaip tycia pataike pas vyra. iejo, gydytojas sako renkites ir isitaisykit patogiai. Ta moteriske pasakoja - nu ka, nusirengiau VISA nuogai, ziuriu i lektuva ir nesuprantu kaip ten isitaisyt. O kaime maciusi kaip seklintojai su karvem elgiasi. Tai pasilenkiau, rankas uzdejau ant tu kur kojas reikia kelti ir stoviu biggrin.gif Sake daktaras kai atsisuko ir pamate kokioj pozoj stovi tai net garsu uzsikvatojo.  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti