Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lindrukas @ 2013 08 29, 21:54)

Cia mano

HG Mint of Spring

Abu PN tiksliai nepamenu numeriuku sviesesne 9.10 berods

O cia ir as sudurnavojau
Sviesi HG I'm brighter than you, Tiger blossom ir stampukai

.

Meluoji,kad cia a mint of sprin cia zydra biggrin.gif juokauju lotuliukas.gif
tos PN man jau reikia kai siandien ne vienas jos pavyzdys biggrin.gif
Variantas su I'm brighter than you ir Tiger blossom superinis thumbup.gif
Atsakyti
lindrukas, kas per stampukai? vajezau kaip uzsimaniau tokiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 29, 20:00)
opi gelinis lakas yra?  g.gif

Yra, man asmeniskai labiausiai OPI patinka, tirstoki - turiu 4 spalvas tik, bet visos idealiai dengias, dvieju sluoksniu pilnai pakanka. Lyginant su kai kuriais skystaliukais HG apie Orly jau net nekalbu, nerealus jie...

As asmeniskai negaliu tokiu spalvu jei daugiau nei 2 sluoksniu padengimui reikia pakest, ner nei laiko nei kantrybes man taip terliotis, kad ir kokia grazi spalva bebutu uztat ir keikiu ta I'm brighter than you, kai po 3 sluoksniu vis dar pobaisiai atrodo...

QUOTE(Princesė. @ 2013 08 29, 20:21)
lindrukas, kas per stampukai? vajezau kaip uzsimaniau tokiu wub.gif

Cia konad plokstele m59 berods, du kaspinus dejau (norejau drugeliu, bet kai tokiu neturiu, tai dvigubas kaspinas gavosi smile.gif )
Atsakyti
Mano pats pirmasis blynas. Patsai pirmas gelinis lakavimas.
Oj dar tobuleti yra daug kur.
Foto ir neryski, nes taip pat fotkint nemoku..
user posted image

Spalvos: HG You're so sweet, you're giving me a toothache
Shellac Azure Wish

Hg spalvyte kaprizinga, pilnai pasidengia per 4 sluoksnius.. storiau dedant garbaniuojasi.. ir man dar visai penkto noretusi. Aisku yra tikimybe kad esu nemoksa, tai man nesigauna tolygiai paskirstyti spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 29 rugpjūčio 2013 - 23:11
ibd purple paradise 3 sluoksniai + folija
as nuostabiai nemoku padaryt,bet save guodziu,kad realiai ziurint geras vaizdas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 08 29, 23:55)
Yra, man asmeniskai labiausiai OPI patinka, tirstoki - turiu 4 spalvas tik, bet visos idealiai dengias, dvieju sluoksniu pilnai pakanka. Lyginant su kai kuriais skystaliukais HG apie Orly jau net nekalbu, nerealus jie...

As asmeniskai negaliu tokiu spalvu jei daugiau nei 2 sluoksniu padengimui reikia pakest, ner nei laiko nei kantrybes man taip terliotis, kad ir kokia grazi spalva bebutu uztat ir keikiu ta I'm brighter than you, kai po 3 sluoksniu vis dar pobaisiai atrodo...
Cia konad plokstele m59 berods, du kaspinus dejau (norejau drugeliu, bet kai tokiu neturiu, tai dvigubas kaspinas gavosi smile.gif )

kaip orly vadinasi ? ax.gif ir koki lakiuka konad plokstelems naudojat? gelini, ar specialu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 29, 20:40)

Pasakiška spalvytė, kaip tik tokios dairausi bigsmile.gif Kiek sluoksnių užtenka iki pilno padengimo? Ar nėra labai skysta?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 30, 00:09)
Mano pats pirmasis blynas. Patsai pirmas gelinis lakavimas.
Oj dar tobuleti yra daug kur.
Foto ir neryski, nes taip pat fotkint nemoku..
user posted image

Spalvos: HG You're so sweet, you're giving me a toothache
            Shellac Azure Wish

Hg spalvyte kaprizinga, pilnai pasidengia per 4 sluoksnius.. storiau dedant garbaniuojasi.. ir man dar visai penkto noretusi. Aisku yra tikimybe kad esu nemoksa, tai man nesigauna tolygiai paskirstyti spalvos.

pirmas blynas labai vykes, dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 29, 14:53)
Atsiimu panos savo zodzius apie baltus nagus doh.gif  Kuo toliau tuo daugiau paklausos visai baltiem lakuotiem negam, nezinau kas uzvede ta mada, bet man pradeda balti nagai su kazkokiu akcenteliu vis labiau patikti blush2.gif  biggrin.gif Foto ziuriu nekazka, bet gyvai-groozis  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nekalbant apie nagu forma wub.gif o jau žiedai tai išvis wub.gif man kaip sarkai tai viskas viename TOBULA!!!
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 00:20)
kaip orly vadinasi ?  ax.gif ir koki lakiuka konad plokstelems naudojat? gelini, ar specialu?  g.gif

Jus apie orly gelinius lakus cia?

Taip su konad laku cia, su geliniu man visiskai nesigauna, merginos yra sake, kad tinka ir gerai pigmentuoti paprasti lakai, jei neklystu kad, golden rose gerai stampuojasi. As bandziau tik su paprastu Opi laku tai man niekas neatsispaude...

Merginos, kartojuosi su klausimu, ar kas naudojat rugstini bonda?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 29, 23:00)
pasirodyk veliau koki nusipirkai  4u.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tresnia - ORLY yra ORLY doh.gif

O del rugstinio bondo, reiktu klaust nagu priauginimo temoje, gal ten kuri dar turi rugstini. As, kaip suprantu, anksciau visi praimeriai buvo rugstiniai, kad nuimt nuo nago riebalini sluoksni ir pasalint bakterijas, dabar gi prideda kitokios chemijos ir gamina juos acid-free, tai tas pats, kaip dabar nagu lako nuemejai be acetono gaminami mirksiukas.gif

Sunta, labai dailiai atrodo pirmas blynas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti