Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sunta @ 2013 08 30, 15:52)
As tai rageneles iskerpu visa laika ir atplaisos jeigu kokios yra. Bet visu nekerpu jei nepraso.

atsiprasau kad gal kvailai paklausiu bet kiek mokiausi sandara tai tokiu ragenu nepastebejau, kuri cia vieta taip vadinama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 08 30, 14:50)
kaip suprast kodel  rolleyes.gif  mokinuosi siaip as manikiura, ne siaip ketinu namie tik krapstytis tai kazkaip ir darau viska taip kaip reikia, o pas drauge tikrai buvo ka tvarkyt, nes pati su metalais atsistumdzius ir isgnaibius buvo  blush2.gif o ka blogai apkirpau?  unsure.gif

as ir ne tik namie ketinu krapstytis sau lotuliukas.gif cia kekvienai savaip, bet gerai atstumdzius galima ir be kirpimo apseit, nebent mergina visada karpo, tada jos ir auga oho kaip ax.gif as asmeniskai sau niekada nekirpau ir jokiu bedu neturiu ir nereikia nieko kirpt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 17:02)
as ir ne tik namie ketinu krapstytis sau  lotuliukas.gif cia kekvienai savaip, bet gerai atstumdzius galima ir be kirpimo apseit, nebent mergina visada karpo, tada jos ir auga oho kaip  ax.gif as asmeniskai sau niekada nekirpau ir jokiu bedu neturiu ir nereikia nieko kirpt  mirksiukas.gif

tikrai ne schmoll.gif aš labai vengiu karpyti, bet kartais tiesiog neįmanoma, kai skūros vos ne pusė nago būna doh.gif ir nebūtinai dėl dažno karpymo... čia taip pat kaip su kulnais, vieniem kietėja, trūkinėja, pas kitus kaip pas kūdikį rolleyes.gif manau tas pats ir su odelėm, jei oda iš prigimties linkusi sausėti, dažniau visokios atplaišėlės pasidaro, nori nenori, turi kirpti ir lyginti smile.gif
Atsakyti
Stai ir as su savo Shellac: Dark Lava jau pazistate, Violetine - Rock Royalty, alyvine - Lilac Longing. Realiai spalvos yra siltesnes nei nuotraukoje.
user posted image

Lakuota ant CND Brisa Lite gelio. Pats lakas ir sustinges lieka tokios gumines koncistencijos, itariu, del to apie Shellac sklinda nekokie gandai - reikia gero Top Coat, kitaip lakas garantuotai atsisluoksniuos.
Atsakyti
Ooo, mano mama gyvenime nera tvarkiusi nagu, kol man i rankas nepapuole biggrin.gif
Odeles iki puses nagu, tikra ta zodzio prasme, atstumus gavosi desreles, gal tiksliau tokios kisenes, idaryti kokiu suriu galima buvo ir uzsiuti lotuliukas.gif
Teko pjauti,
zinau, kad kerpant juos labiau atauga, bet zinau, kad pas kai kurias neimanoma nekirpt ( kalbu apie save, karpau nuo jaunystes, dabar jau pusmeti stengiuos tik minkstint ir atsuminet, jau zymiai geriau, neatauga taip smarkiai, o pas drauge nera ko karpyt, nei jinai jas tepa, nei priziuri ir pas jos mama tas pats
Dar genai daug ka lemia mirksiukas.gif kaip ir nagu forma
Atsakyti
Sveiki, jungiupsi jeigu galima prie jūsų smile.gif Štai du prisvilę pirmi blyneliai blush2.gif https://fbcdn-sphoto...405752006_n.jpg https://fbcdn-sphoto...953382201_n.jpg Daug daug dar man mokintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 08 30, 18:37)
jei oda iš prigimties linkusi sausėti, dažniau visokios atplaišėlės pasidaro, nori nenori, turi kirpti ir lyginti  smile.gif

tam yra kuo puikiausias isradimas - aliejukas odelems blush2.gif

QUOTE(Alincia @ 2013 08 30, 18:50)
dabar jau pusmeti stengiuos tik minkstint ir atsuminet, jau zymiai geriau, neatauga taip smarkiai, o pas drauge nera ko karpyt, nei jinai jas tepa, nei priziuri ir pas jos mama tas pats

va apie ka ir kalbama mirksiukas.gif jai priziuresi tepsi, nereikes verkt kad jos labai auga ir kad reikia kirpti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 17:25)
tam yra kuo puikiausias isradimas - aliejukas odelems  blush2.gif
va apie ka ir kalbama  mirksiukas.gif jai priziuresi tepsi, nereikes verkt kad jos labai auga ir kad reikia kirpti  ax.gif

Nesutinku,saziningai tepu odeles 3 kart per diena jau 1.5 metu ir nieko,po poros savaiciu jau man negrazu ir norisi apsikarpyt.
Na man neatvarkingai kazkaip tos nekarpytos odeles, bent jau prie soniuku reikia tuos suragejimus apkarpyt.
Na bet kiekvienam savo...

Baisiai jau grazi ta dark lava fotkej, jinai man tokia night reflection ir my forbiden love misinys...
Reiks pabandyt sumiksuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 30 rugpjūčio 2013 - 20:11
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 19:25)
tam yra kuo puikiausias isradimas - aliejukas odelems  blush2.gif

jei moterys naudotųsi visais puikiausiais išradimais, genams kaput biggrin.gif

nžn ar aš čia tokia apsileidus, bet neatrandu laiko kasdien po 3k odelių pasitept aliejais, nors ir stovi visas arsenalas priemonių per žingsnį g.gif blush2.gif
Atsakyti
Isiterpsiu apie odeles blush2.gif
Nesenai radau parduotuvej toki kremuka: http://www.bangla.pl...i-up32375-1.htm
palaikius 30 sekundziu tereikia su mediniu pagaliuku nuvalyti, tikrai gerai pasalina ypac tas prilipusias prie nago odeles thumbup.gif
Nereklamuoju, tik norejau pasidalinti savo atradimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 08 30, 21:07)
Nesutinku,saziningai tepu odeles 3 kart per diena jau 1.5 metu ir nieko,po poros savaiciu jau man negrazu ir norisi apsikarpyt.

jai po poros savaitciu jum nebegrazu ir apsikarpot, tai galit ir 10 metu tept vistiek niekas nesikeis biggrin.gif
Atsakyti
Siandieniniai smile.gif
HG Sheek white 2sluoksniai ir blizguciai
user posted image

PN laaabai grazi spalva,per fotika nepersiteikia,realiai ji elektrine,zalsva tai va jos 2 sluoksniai biggrin.gif + ibd rocco 3sluoksniai ir swarovski akutes
Ir siaip realiai daug graziau ziurisi smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 21:25)
jai po poros savaitciu jum nebegrazu ir apsikarpot, tai galit ir 10 metu tept vistiek niekas nesikeis  biggrin.gif

Sake kad atsiranda noras karpyti,o ne kad iskart karpo smile.gif
Atsakyti