Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 03:20)
kaip orly vadinasi ?  ax.gif ir koki lakiuka konad plokstelems naudojat? gelini, ar specialu?  g.gif

QUOTE(lindrukas @ 2013 08 30, 09:32)
Jus apie orly gelinius lakus cia?

Taip su konad laku cia, su geliniu man visiskai nesigauna, merginos yra sake, kad tinka ir gerai pigmentuoti paprasti lakai, jei neklystu kad, golden rose gerai stampuojasi. As bandziau tik su paprastu Opi laku tai man niekas neatsispaude...

Merginos, kartojuosi su klausimu, ar kas naudojat rugstini bonda?

nusisnekejau lotuliukas.gif apie opi as kalbejau, o paskui uzsidvajojau ir apie orly pradejau doh.gif orly zinau lotuliukas.gif klausiau vis gi apie opi blush2.gif

panos turiu klausimeli... nusipirkau strukturini geli ir mastau apie teptuka, kazkoki ebay uzmatciau is HG 6 numerio bet keturkampa, bandysiu ta, jai atsiras ovalas nusipirksiu ir ji, kadangi nenoriu laukt menesi atsiuntimo... bet turiu klausima, kuo skiriasi teptukai butent geliui? nejaugi netinka paprastas geras is specelizuotos dailes parduotuves? ar tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 12:17)
panos turiu klausimeli... nusipirkau strukturini geli ir mastau apie teptuka, kazkoki ebay uzmatciau is HG 6 numerio bet keturkampa, bandysiu ta, jai atsiras ovalas nusipirksiu ir ji, kadangi nenoriu laukt menesi atsiuntimo... bet turiu klausima, kuo skiriasi teptukai butent geliui? nejaugi netinka paprastas geras is specelizuotos dailes parduotuves? ar tinka?  g.gif

Aš išvis naudoju kažkokį kinietišką, gal 2$ mokėjau už 5 teptukus. Man tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 11:17)
bet turiu klausima, kuo skiriasi teptukai butent geliui? nejaugi netinka paprastas geras is specelizuotos dailes parduotuves? ar tinka?  g.gif

Geliui skirtas teptukas turi išlaikyti tinkamą formą, normaliai kabinti ir skirstyti gelį, būti lengvai valomas, nesiveliantis, gal tokį ir prisitaikytumėte iš dailės parduotuvės, bet pirmiausiai būtų geriau apžiūrėti/pačiupinėti specialius teptukus, tada matytumėte niuansus 4u.gif
Atsakyti
Pirmas manikiuras su odeliu karpimu ir geliniu lakavimu draugei , spalva rasiau pries pora dienu PN biggrin.gif

Beja formos neleido keist, tad nagai nevisai vienodi, su laiku ikalbesiu pasitiket, vistik naujokei nevisada viskas auksu klota iskart lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 08 29, 21:22)
O HG My Forbidden Love spalva nera labai panasi HG Diva? Na tik kad su zeruciu.

Galvoju ,kuria pirkti ar HG My Forbidden Love ar HG Gossip ir lakuojant ant jau turimos Divos gautus kaip Forbidden Love:)

jei gerai suprantu klausimą, tai manau, kad visai nepanaši biggrin.gif

kitas dalykas, tai manau pirkit HG Queen oh Hearts ir lakuokit ant Divos, tada gausis panašu į forbiden love, o turėsit tris spalvas bigsmile.gif

Diva (2) + Qeen of hearts (1) ir Diva (1)+Good Gossip (1) (galima Divos 2 dėti, tada tamsiau būna, raudoni žėručiai labiau išryškėja)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 08 30, 13:27)
Pirmas manikiuras su odeliu karpimu ir geliniu lakavimu draugei , spalva rasiau pries pora dienu PN biggrin.gif

o kam gi tas odeles karpete? g.gif nejaugi atstumtos blogai atrode? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 30, 14:40)
o kam gi tas odeles karpete?  g.gif nejaugi atstumtos blogai atrode? ax.gif

kaip suprast kodel rolleyes.gif mokinuosi siaip as manikiura, ne siaip ketinu namie tik krapstytis tai kazkaip ir darau viska taip kaip reikia, o pas drauge tikrai buvo ka tvarkyt, nes pati su metalais atsistumdzius ir isgnaibius buvo blush2.gif o ka blogai apkirpau? unsure.gif
Atsakyti
Aciu,
lilget ir jurgin@ grazus darbeliai ^^

O su odeliu karpymu, cia kaip religija, tabu tema.. vienos sako kad negerai, kitos sako kad reikia, nes negrazu tos skuros. O man asmeniskai nusispjaut, jei klientas nori, karpom, jei ne, te ir buna su tom skurom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 30, 15:19)
Aciu,
lilget ir jurgin@ grazus darbeliai ^^

O su odeliu karpymu, cia kaip religija, tabu tema.. vienos sako kad negerai, kitos sako kad reikia, nes negrazu tos skuros. O man asmeniskai nusispjaut, jei klientas nori, karpom, jei ne, te ir buna su tom skurom biggrin.gif

geras poziuris thumbup.gif man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 30, 15:19)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Graziu darbu pridejot,panos jega bigsmile.gif bigsmile.gif super spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Bet daznai pasitaiko,kad tos skuros taip trukdo lakuot,kad nori ji to ar nenori,bet kazkiek apkerpu lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai rageneles iskerpu visa laika ir atplaisos jeigu kokios yra. Bet visu nekerpu jei nepraso.
Atsakyti