Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

QUOTE(Rakasta @ 2014 06 26, 10:45)
Dėl ilgo laiko tarpo sutinku, tačiau ,,shippingas" daug kur yra, net jeigu ir siųsitės iš Europos. O muitas yra kintamo dydžio mokestis, ir dažniausiai jis yra mokamas, jeigu prekė viršyja apie 150 EUR (~518 Lt) smile.gif Tai jeigu jau už tokią sumą siunčiatės prekių, tai nemanau, kad ~3% Jums būtų brangu sumokėt ir muito mokestį smile.gif

tas 500 gali būti ir visa suma, numatyta sezono garderobo atnaujinimui, tad 3 proc muitas, 30 lt išmuitinimas, 21 proc, pvm + 'shiping" - ir suma virsta virš 600.
Atsakyti
Stichija,

žinau, kad sakykim susitariant su kiniečiais (jeigu vertė ne didesnė kaip 160 Lt), jie ant siuntos užrašo ,,GIFT", tada jeigu yra dovana, jokių mokesčių nereikia mokėti. Bet kuo toliau, tuo sunkiau tada įtikinti muitinę, kad tai tikrai dovana, nes labai daug pradėjo tap daryti ax.gif

Na, tarpininkai yra tikrai gerai, atkrenta daug rūpesčių. Nors aš pripratau siųstis prekes pati smile.gif

Atsakyti
Akims paganyti wub.gif http://www.jjshouse....endkleider-c17/
Atsakyti
Didelių dydžių yra ir čia:
http://www.laredoute...goryid=41515070
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim kur perkat maudymosi kostiumėlius?
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2014 07 24, 22:14)
Pasidalinkit patirtim kur perkat maudymosi kostiumėlius?

Triumph labai patenkinta, yra gerų modelių, geros konstrukcijos.
Atsakyti
merginos, prekinkites pigiuose rubuose, ten kalnai skuduru 14-16 dydzio. mano deja 20, o per grandiozinius papus ir 22, bet ir tai apsiprekinu skudurynuose, o kai ilisdavauu i 14, tai nors vezimu is ten vezk. ir akrenta kainu problema ir pasimatavimo problema. aisku, kai kam gal neapvazu, bet isskalbus man nebaisu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 26, 16:16)
merginos, prekinkites pigiuose rubuose, ten kalnai skuduru 14-16 dydzio. mano deja 20, o per grandiozinius papus ir 22, bet ir tai apsiprekinu skudurynuose, o kai ilisdavauu i 14, tai nors vezimu is ten vezk. ir akrenta kainu problema ir pasimatavimo problema. aisku, kai kam gal neapvazu, bet isskalbus man nebaisu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

kaip merginos sekasi? ar dar apvalutės gražuolės? wub.gif

Atsakyti
Labas,

aš vis dar šlifuoju savo apvalumus - ieškau kampų, taip sakant laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 27, 09:08)
Labas,

aš vis dar šlifuoju savo apvalumus - ieškau kampų, taip sakant laugh.gif

Liniuote ispudinga mirksiukas.gif gal galit pasidalinti patirtimi ka darote, kad atrastumet "kampus"? 4u.gif
O as irgi kuistukuose pagrinde apsiperku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 07 28, 16:01)
Liniuote ispudinga  mirksiukas.gif  gal galit pasidalinti patirtimi ka darote, kad atrastumet "kampus"?  4u.gif
O as irgi kuistukuose pagrinde apsiperku  mirksiukas.gif

Ačiū blush2.gif bet kai yra nuo ko mest, tai ir krenta laugh.gif pakeičiau gyvenimo būda, maitinuosi kremliaus dietos principu: jokių bulvių, bananų, makaronų...žodžiu mažaangliavandenis valgymas 4u.gif Prisimenu jus iš kitos temos apie SH lobius drinks_cheers.gif

Kad būtų į temą, tai noriu pasklausti ar kurii nors turite H&M arba ZARA tuos basic t-shirt g.gif Skaičiau, kad jie apspaudžiantys yra unsure.gif
Atsakyti