Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

QUOTE(RamiosBites @ 2014 08 02, 15:29)
Sveikos, merginos, norėjau paklausti, ar yta temelė kur pardavinėjate rūbus (Savo, ne savo, netikusius ir pan.) apvalutėms gražuolėms?

http://www.supermama...;#entry67137177
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2014 08 02, 17:54)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal galima aš pas jus? blush2.gif
Labai jau artima man tema, ech.. Slapčia vis paskaitinėju ax.gif
Vis tik nusprendžiau pagaliau pradėt gražiai atrodyti tokiame kūne, kokiame esu - nebenumetu aš svorio pa 3 gimdymų, panašu, kad liknutė gazelė jau nebūsiu - bet labai labai norisi atrasti gražių rūbų ir bendraminčių..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 06, 17:16)
Sveikos, merginos,
gal galima aš pas jus?  blush2.gif
Labai jau artima man tema, ech.. Slapčia vis paskaitinėju ax.gif
Vis tik nusprendžiau pagaliau pradėt gražiai atrodyti tokiame kūne, kokiame esu - nebenumetu aš svorio pa 3 gimdymų, panašu, kad liknutė gazelė jau nebūsiu - bet labai labai norisi atrasti gražių rūbų ir bendraminčių..

Galima drinks_cheers.gif čia tik klausimai ir pokalbiai apie stilių ir rūbus. Bendraminčiai kitas temas turi, kur apie viską pakalbam. Pvz. Apvalutės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra kur pirkti gražių apatinių (kelnaičių) internetu? ax.gif tokių aukštesniu liemeniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2014 08 06, 22:12)
Merginos, gal yra kur pirkti gražių apatinių (kelnaičių) internetu?  ax.gif  tokių aukštesniu liemeniu  blush2.gif

as tai internetu nebeieskau praktiskai - arba tik Triumpha arba zinomus brandus is ebay.co.uk
Dar Milavitsa galima ziureti, bet velgi - visad yra rizika pirkti aukstaliemenius, nes galima stipriai apsirikti verysad.gif yra buve... Susisuka jie paskui, negraziai guli ir pan. Grazinti nebegali..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 07, 17:43)
as tai internetu nebeieskau praktiskai - arba tik Triumpha arba zinomus brandus is ebay.co.uk
Dar Milavitsa galima ziureti, bet velgi - visad yra rizika pirkti aukstaliemenius, nes galima stipriai apsirikti verysad.gif yra buve... Susisuka jie paskui, negraziai guli ir pan. Grazinti nebegali..

Aš aukštesniu liemeniu nenešioju, kaip ir šortukų ar stringų, nes man jie kažkaip netinka nei vieni apvalesnei figūrai, ką jau šnekėt apie tumbas... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 08 08, 13:39)
Aš aukštesniu liemeniu nenešioju, kaip ir šortukų ar stringų, nes man jie kažkaip netinka nei vieni apvalesnei figūrai, ką jau šnekėt apie tumbas...  blush2.gif  4u.gif

o kokias tada perkat? nes man aukstesniu liemeniu kaip tik patinka - na, tokiu tiksliai iki liemens arba pora cm. zemiau, nes jei zemesni - labai matosi trumpikiu linija. Paprastai perku, kad butu su dzinsais viename aukstyje ir kad siules neisispaustu i kuna. Nu tada tai jau niekas negelbes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 09, 11:52)
o kokias tada perkat? nes man aukstesniu liemeniu kaip tik patinka - na, tokiu tiksliai iki liemens arba pora cm. zemiau, nes jei zemesni - labai matosi trumpikiu linija. Paprastai perku, kad butu su dzinsais viename aukstyje ir kad siules neisispaustu i kuna. Nu tada tai jau niekas negelbes doh.gif

Ai, tada nesusišnekėjom 4u.gif Turbūt ir aš pati tokias, kokias Jūs nurodėte, renkuosi smile.gif Pamaniau, kad kalba eina apie gana aukštas kelnaites, bambos lygmeny ar aukščiau smile.gif Ir aišku, jei per mažos, tada totalūs ragai biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Kaip garderobas rudeniui-ziemai? bigsmile.gif siandien nusipirkau eilini kart striuke silta,neperslampama,nes daug vaikstau pescia,tai ziemai pats tas smile.gif
Pirma kart siemet isigyjau figura formuojancius apatinius,kazkaip vis ju vengdavau,neatsidziaugiu,kodel anksciau apie juos nepagalvojau smile.gif
Ir vis labiau pamegstu suknikes,vis norisi kokia nauja issigyt smile.gif
Kas pas jus naujo? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2014 10 30, 15:37)
Labas,
Kaip garderobas rudeniui-ziemai?  bigsmile.gif  siandien nusipirkau eilini kart striuke silta,neperslampama,nes daug vaikstau pescia,tai ziemai pats tas  smile.gif
Pirma kart siemet isigyjau figura formuojancius apatinius,kazkaip vis ju vengdavau,neatsidziaugiu,kodel anksciau apie juos nepagalvojau  smile.gif
Ir vis labiau pamegstu suknikes,vis norisi kokia nauja issigyt  smile.gif
Kas pas jus naujo?  lens.gif

o kokius pirkai figura formuojancius apatinius?
As kazkaip nusivylusi jais - niekai neatrandu su kuo nesijausciau sukaustyta ar trukdytu ir kas realiai nors kiek ir darba dirbtu.
Atsakyti
Tai va bijojau as ju ilga laika,bet patiko,vienus juodus pirkau is HM,o kitus kuno spalvos drauge is Londono parveze,nezinau firmos,raso pagaminti Italijoj smile.gif
Atsakyti