Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

Labas mergytes,
pas mane,,trukt uz vadziu ir vel is pradziu,, galeciau pasidaryt liniuote kiek priaugau laugh.gif baltai pavydziu Zaliaakei ax.gif vakar biski kuistuke apsipirkau,beveik 100 lt palikau bet rudeniui kelis megztukus,2 tunikas,apsipatenkinus esu rolleyes.gif
Atsakyti
Zhaliaake, na tikrai įspūdinga liniuotė 4u.gif 4u.gif
galėtum pasirodyti kaip atrodai 4u.gif gal užkrėstum ūpo ir mums kažką keisti biggrin.gif

Rutyti, atsimenu kai pasakojot kad pradėsit rengtis kapsulės būdų, na gal ne tiksliai suformulavau, bet suprasit biggrin.gif kaip sekasi derinti viską? smile.gif ir šaunu kad taip pavyko nusiaubti kuistuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 07 29, 08:42)

Rutyti, atsimenu kai pasakojot kad pradėsit rengtis kapsulės būdų, na gal ne tiksliai suformulavau, bet suprasit  biggrin.gif  kaip sekasi derinti viską?  smile.gif  ir šaunu kad taip pavyko nusiaubti kuistuką  bigsmile.gif

Stengiuos ir toliau ta kapsule sau isigyt,sukomplektuot,na aplamai pasikeite mano stilius,na gal ne tiek stilius kiek pamegau ramias spalvas,jokiu ornamentu,piesiniu"kringeliu" laugh.gif kaip nekeista pamegau sukneles,seniau is dzinsu neislysdavau,paskutiniu metu dvi linines sukneles tampau kasdien,nors sese sake kad mane jos ,,storina,, tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2014 07 29, 08:54)
Stengiuos ir toliau ta kapsule sau isigyt,sukomplektuot,na aplamai pasikeite mano stilius,na gal ne tiek stilius kiek pamegau ramias spalvas,jokiu ornamentu,piesiniu"kringeliu" laugh.gif kaip nekeista pamegau sukneles,seniau is dzinsu neislysdavau,paskutiniu metu dvi linines sukneles tampau kasdien,nors sese sake kad mane jos ,,storina,,  tongue.gif

aš nenešioju suknelių.. turbūt ir man jas reikėtų atrasti g.gif

o lininės įsivaizduoju smagiai labai nešiojasi thumbup.gif
o sesės neklausyk ką ji sako, tikriausiai pavydi grožio cool.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 07 29, 10:44)
aš nenešioju suknelių.. turbūt ir man jas reikėtų atrasti  g.gif
o lininės įsivaizduoju smagiai labai nešiojasi  thumbup.gif

ir aš nemėgstu suknučių,
bet kai tokie karščiai išsitraukiau seną lininę,
oi kaip malonu
Atsakyti
O dar yra tas mūsų albumas g.gif galėčiau įdėti, ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 12:47)
O dar yra tas mūsų albumas g.gif galėčiau įdėti, ką nors ax.gif

Neatsimenu prisijungimo,kas ji tvarkydavo pas mus?
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2014 07 29, 15:13)
Neatsimenu prisijungimo,kas ji tvarkydavo pas mus?

aš radau seną laišką až, Nuotrauka albumą kūrė smile.gif persiųsiu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba,aciu Zaliaake vakar ikeliau i albumcika kelias fotkes,bet svieziausiu neturiu,kur labiausiai esu ,,pavalgius,, laugh.gif ir tavo maciau naujas wub.gif grazeji ne dienom...
mane ziauriai sukneles pradejo traukt,nu per karscius issigelbejimas,vis dairaus kokios naujos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2014 07 30, 08:42)
ir tavo maciau naujas  wub.gif  grazeji ne dienom...
mane ziauriai sukneles pradejo traukt,nu per karscius issigelbejimas,vis dairaus kokios naujos  smile.gif

aciuks.gif
man suknelės labai patinka wub.gif Šian uošvio gimtadienis, išsitraukiau tokią geltoną vasarišką suknelę, pasimatavau - telpu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kaip rengtis, kad atrodytum plonesnė 4u.gif Yra tiesų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, norėjau paklausti, ar yta temelė kur pardavinėjate rūbus (Savo, ne savo, netikusius ir pan.) apvalutėms gražuolėms?
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2014 08 02, 14:29)
Sveikos, merginos, norėjau paklausti, ar yta temelė kur pardavinėjate rūbus (Savo, ne savo, netikusius ir pan.) apvalutėms gražuolėms?

bent jau aš tokios nežinau 4u.gif
Atsakyti