Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

Ir kodėl čia taip tyku, negi nieko nepasiūlysit apsirengti šventėms, ar tema išsisėmė? smile.gif
Kūdoms skirtų modelių prašau nerodyti 4u.gif
Ypač domina pilvą ir šlaunis maskuojantys smile.gif Figūra kaip nestuke.gif , bet ne nėštukė blush2.gif
Kartais pagalvoju, gal nėštukėms skirtuose skyreliuose galima ką elegantiško rast.
Ką pasiūlytūmėte savo mamai? Iš anksto dėkinga komentavusioms 4u.gif
Atsakyti
nebera apvaliu liko tik grazuoles lotuliukas.gif
beje as noreciau sukneles ,paprastos ne vakarines ,bet ne prastos kad lieknintu smile.gif ,gal pasiulymu turite ?kur matete kokia stilinga? g.gif
Atsakyti
Liko liko apvaliu taigi as blink.gif ***** kiek buvau numetus kg tiek susigrazinau,paleidau vadeles o svoris tik to ir lauke,parejo ir draugu parsivede lotuliukas.gif
Rubai visi ,,baisiai,, ant manes blush2.gif spalio men ejau i jubilieju tai suvargau kol suknele nusipirkau unsure.gif paprasta juoda iki keliu su ta pacia ir darbini kaledini vakareli penktadieni atbuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2014 12 17, 12:11)
Liko liko apvaliu taigi as  blink.gif  ***** kiek buvau numetus kg tiek susigrazinau,paleidau vadeles o svoris tik to ir lauke,parejo ir draugu parsivede  lotuliukas.gif
Rubai visi ,,baisiai,, ant manes  blush2.gif spalio men ejau i jubilieju tai suvargau kol suknele nusipirkau  unsure.gif  paprasta juoda iki keliu su ta pacia ir darbini kaledini vakareli penktadieni atbuvau  smile.gif

nebijok paguosiu lotuliukas.gif ir as numeciau ,priauginau ,o dabar neturiu kuo apasirenkti doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
jei reikia rankas slėpti...
Atsakyti
tokiu atveju dažniausiai reikia slėpti ir kojas...
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 04 13, 10:00)
jei reikia rankas slėpti...

lotuliukas.gif

aha, o rankas kai suskleisi, tai vaizdelis bus laugh.gif "sparniukai"
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2015 04 13, 18:54)
lotuliukas.gif

aha, o rankas kai suskleisi, tai vaizdelis bus laugh.gif "sparniukai"

Ranku "slepimas" tokiais sparneliais doh.gif

Klasikines rankoves + idomus pakabukas ten, kur reikia zymiai geresnis pasirinkimas ir tikrai maziau atkreips demesi i putlias rankas, nei sparniukai kvarbatkiukai.

Akcentus dekit ten, kur norit atkreipti demesi, o ne ten kur jo reikia maziausiai.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 04 14, 10:45)

Akcentus dekit ten, kur norit atkreipti demesi, o ne ten kur jo reikia maziausiai.

amen user posted image
Atsakyti
Zhaliaake, tavo liniuotė įspūdinga. Bravo tau drinks_cheers.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, nusprendziau kad gana man but tundrai, noriu but storule su stilium. Dabar neturiu kuo apsirengt, nes tai ka visa laika nesiojau, baisu. bet visada galvojau, ka cia man ant tokios storos berengsi viskas vis tiek bus baisu. O dabar sedziu namie su vaiku, tai nera kur ir besipuost, bet noras atsirado but moteriskesnei, patrauklesnei. Priimsit? Db tyrineju koks tas mano dydis, ir kokius rubus nusipirkt, kad tarpusavy deretu.
zodziu,kada jei ne dabar graziai but? Jau ir taip negrazi buvau daugiau nei 30 metu.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2015 04 17, 19:32)
Priimsit? Db tyrineju koks tas mano dydis, ir kokius rubus nusipirkt, kad tarpusavy deretu.

Junkis drinks_cheers.gif tema jau kiek aprimus, bet atsiradus naujiem žmonėm, rasis ir diskusijos.

Sveikinu su nauju požiūriu ir permainom 4u.gif viskas prasideda nuo galvos (minčių) mirksiukas.gif
Atsakyti