Ir kodėl čia taip tyku, negi nieko nepasiūlysit apsirengti šventėms, ar tema išsisėmė? Kūdoms skirtų modelių prašau nerodyti Ypač domina pilvą ir šlaunis maskuojantys Figūra kaip , bet ne nėštukė Kartais pagalvoju, gal nėštukėms skirtuose skyreliuose galima ką elegantiško rast. Ką pasiūlytūmėte savo mamai? Iš anksto dėkinga komentavusioms
nebera apvaliu liko tik grazuoles beje as noreciau sukneles ,paprastos ne vakarines ,bet ne prastos kad lieknintu ,gal pasiulymu turite ?kur matete kokia stilinga?
Liko liko apvaliu taigi as ***** kiek buvau numetus kg tiek susigrazinau,paleidau vadeles o svoris tik to ir lauke,parejo ir draugu parsivede Rubai visi ,,baisiai,, ant manes spalio men ejau i jubilieju tai suvargau kol suknele nusipirkau paprasta juoda iki keliu su ta pacia ir darbini kaledini vakareli penktadieni atbuvau
Liko liko apvaliu taigi as ***** kiek buvau numetus kg tiek susigrazinau,paleidau vadeles o svoris tik to ir lauke,parejo ir draugu parsivede
Rubai visi ,,baisiai,, ant manes spalio men ejau i jubilieju tai suvargau kol suknele nusipirkau paprasta juoda iki keliu su ta pacia ir darbini kaledini vakareli penktadieni atbuvau
Klasikines rankoves + idomus pakabukas ten, kur reikia zymiai geresnis pasirinkimas ir tikrai maziau atkreips demesi i putlias rankas, nei sparniukai kvarbatkiukai.
Akcentus dekit ten, kur norit atkreipti demesi, o ne ten kur jo reikia maziausiai.
Sveikos, nusprendziau kad gana man but tundrai, noriu but storule su stilium. Dabar neturiu kuo apsirengt, nes tai ka visa laika nesiojau, baisu. bet visada galvojau, ka cia man ant tokios storos berengsi viskas vis tiek bus baisu. O dabar sedziu namie su vaiku, tai nera kur ir besipuost, bet noras atsirado but moteriskesnei, patrauklesnei. Priimsit? Db tyrineju koks tas mano dydis, ir kokius rubus nusipirkt, kad tarpusavy deretu. zodziu,kada jei ne dabar graziai but? Jau ir taip negrazi buvau daugiau nei 30 metu.