Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(saintlina @ 2013 09 08, 21:30)
Gaudvilyt, kaip tau sekasi? Ar sveikint dar nereik?

Ačiū, gerai bigsmile.gif Dar laaaabai negreit, cielus du mėn laukti, uf.

Vakar prisigrybavom netoli tavęs, tai jau šian viriau moliūgų sriubą su grybais. Šeimyna čepsėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 08, 20:35)
Ačiū, gerai  bigsmile.gif Dar laaaabai negreit, cielus du mėn laukti, uf.

Vakar prisigrybavom netoli tavęs, tai jau šian viriau moliūgų sriubą su grybais. Šeimyna čepsėjo  wub.gif

Skorpionuką turėsi? Labai fainas ženklas berniukui rolleyes.gif ar žinai, kad Mamzelka jau laiminga sūpuoja sūnelį?

Nu labai gražu.. netoli manęs, o į svečius tai nereik užsukt?????? Kokį tortą buvau padarius.. wub.gif

Mergai, kadangi daug kas rašo į až - cielais ARBŪZAIS neprekiauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 rugsėjo 2013 - 20:42
QUOTE(saintlina @ 2013 09 08, 21:23)

taip, noksta. Pastatykit saulėtoj vietoj namie, tikrai sunoks. Šiaip keista, kad nesunokę.. pas mus dabar jau bet kuris gerai nunokęs.

zinok mes ir peciais tik guzciojam kodel pas mus taip doh.gif blink.gif blink.gif doh.gif ir pomidorai veluoja, dabar dar dezemis skinam biggrin.gif ir agurku po kibira kas savaite vis dar ... o arbuzu panasu kad neparagausim... nu tik grazu grazu ,voliojasi kamuoliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 08, 21:38)
Mergai, kadangi daug kas rašo į až - cielais ARBŪZAIS neprekiauju  smile.gif

a kodėl taip? Sumažinkit vištoms desertą tai ir pardavimui bus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 09 08, 20:38)
zinok mes ir peciais tik guzciojam kodel pas mus taip  doh.gif 

na, jei geltoną dėmę turi ir dusliai skamba, turėtų būti sunokęs. Su tais arbūzais baisu tai, kad jie ir pernokt gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 08, 21:46)
na, jei geltoną dėmę turi ir dusliai skamba, turėtų būti sunokęs. Su tais arbūzais baisu tai, kad jie ir pernokt gali  doh.gif

geltona deme tai turi, ale musu ausai skardzius varpelius girdi . dusliausia prapjovem, ir agurko spalva ir skoni radom doh.gif biggrin.gif nu bet lauksim. biggrin.gif pernai tai pjovem kazkur pries kaledas, bet dar nebuvo prinoke devil.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 08, 20:45)
a kodėl taip? Sumažinkit vištoms desertą tai ir pardavimui bus...  biggrin.gif

nea, nenoriu. Arbūzas arbūzui nelygus. Kartais pasitaiko, kad ne toks saldus, kartais nedanokęs, kartais pernokęs. Neduok Dieve, paklius nekoks, paskui kalbės, kad netikę arbūzai pas tą Saintliną, o dar pardavinėt drįsta, o ir parduotuvėj dabar pigūs.
O vištoms atiduodam tik pernokusius ar neprinokusius smile.gif Joms vistiek labai patinka smile.gif

Nors vakar turėjom svečių, tai sakė, kad šitie arbūzai gerokai saldesni už parduotuvinius, ir tikrai lygiuojasi su turginiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 08, 21:23)
Yerena, o Musk de Provence įgaus tą terakotos spalvą nuskinti? Nes pas mane tik vienas pradėjo keistis, kiti žali. O nuskint teko visus..

Su laiku įgaus. Mano visi dar lauke juodi juodi. Tiesa, tie, kurie gauna daug šviesos- jie tapo jau šviesesniais ir dengiasi "miltuotu" sluoksniu.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 08, 19:06)
o tai gerai, kai jau ruošitės imti derlių, garsiai šaukit..  biggrin.gif
Jaučiu, kad Butternutt'ai bus vieni iš mano mėgstamiausių...  rolleyes.gif

Būtinai parašysiu mirksiukas.gif
O dėl butternutų- žiauriai daug šiemet priaugo- ant vieno augalo po 10-12 vnt, kas antras ~ 4 kg blink.gif bet kokie dailūs wub.gif
Atsakyti
del arbuzu demes....po tos laidos kur cia mergynos idejo, supratau...kad turi buti ne siaip geltona, o jau oranzine.... nes man ir buvo seniau, kad pjoviau gi geltona, o jis nevelnio neprinokes...nezinau ar cia gal tik sniegiams, bet tas vienintelis skanus, kuri suvalgem (kitas dar vis auga, naktim uzdengiu su kibiru ir kruva agro) buvo akurat su jau tamsiai geltona(oranzine deme), o geltona ta vieta jau 1.5 menesio tai tikrai buvo iki tol...
bet va kai parduotuvej rinkuosi arbuza, tai rinkuosi pagal geltona spalva, ten oranziniu niekad neteko sutikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 09 08, 21:09)
del arbuzu demes....po tos laidos kur cia mergynos idejo, supratau...kad turi buti ne siaip geltona, o jau oranzine.... nes man ir buvo seniau, kad pjoviau gi geltona, o jis nevelnio neprinokes...nezinau ar cia gal tik sniegiams

šiuo metu aš jau pjaunu ne tik su geltona dėme, bet ir išvis be dėmės - sunokę. O su dėme tai jau net klausimo nekyla.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 09 07, 22:18)
Jeigu jis poros kg, tai bus Muscade de Provence. Vėliau įgauna terakotos spalvą ir prapjovus labai kvepia  wub.gif Jei iki kg, gali būti iš japoninių veislių.

kada Muscade de Provence įgauna terakotos spalvą? pas mane guli begemotai visai žali lysvėj, ir kotukai dar nesumedėję g.gif Ar nuskinti keičia spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 09 08, 21:49)
geltona deme tai turi, ale musu ausai skardzius varpelius girdi . dusliausia prapjovem, ir agurko spalva ir skoni  radom  doh.gif  biggrin.gif  nu bet lauksim.  biggrin.gif  pernai tai pjovem kazkur pries kaledas, bet dar nebuvo prinoke  devil.gif

Sniegiai barška kitaip nei Sugar baby.

Ne visi arbūzai turi tą geltoną dėmę, tikrai ne visi...
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2013 09 08, 21:49)
geltona deme tai turi, ale musu ausai skardzius varpelius girdi . dusliausia prapjovem, ir agurko spalva ir skoni  radom  doh.gif  biggrin.gif  nu bet lauksim.  biggrin.gif  pernai tai pjovem kazkur pries kaledas, bet dar nebuvo prinoke  devil.gif

Sniegiai barška kitaip nei Sugar baby.

Ne visi arbūzai turi tą geltoną dėmę, tikrai ne visi...

jei kada kam duodu arbūzą, ar į svečius vežamės - niekad neduodu cielo. Ne todėl,kad gaila, bet todėl,kad visi labai skirtingi ir pirma reikia man paskanauti ar galima vežtis tą ,,super skanų lietuvišką arbūzą''
Atsakyti