Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

Vituly, o keliu kambariu buto ieskai?
Atsakyti
Ieskau arba 1-no arba 2-ju nedideles kvadraturos, nu apie 40 kv.
jeigu 1 kambario tai kad ir butu su tamsiuoju kambariuku - sandeliuku. 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandete kreiptis i finansiniu problemu sprendimo istaiga del paskolos su mazomis pajamomis raso kad ten padeda su tokiomis problemomis
Atsakyti
Vituly, mano mažutis, Kaune, Vilijampolėje. Mediniame name. 1 kambario su virtuviuke ir vonia. Nu dar yra palėpė, kurią galima paversti mažyčiu kambarėliu ar virtuve. Tik tiek, kad visi patogumai, autonominis šildymas ir labai pigus išlaikymas.
Atsakyti
QUOTE(sanva @ 2005 02 18, 18:59)
gal kas bandete kreiptis i finansiniu problemu sprendimo istaiga del paskolos su mazomis pajamomis raso kad ten padeda su tokiomis problemomis

Ar turi omenyje paprasta nekilnojamo turto agentura?
Atsakyti
nezinau kas ten per firma internete radau raso kad viesoji istaiga Finansiniu Problemu Sprendimo Baltijos salyse.Reikia uzsiregistruot ir per 24h jie paskambina,as dar nebandziau.
Atsakyti
http://www.manofinansai.lt/ -gal kam pravers
Atsakyti
Kaip jums sekasi su butų vertinimais? Man tai tragedija doh.gif Nevertina niekas tiek to buto, kurį perku. Siaubas kažkoks, paskolos gi galiu negauti. Ką daryti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 02 22, 21:37)
Kaip jums sekasi su butų vertinimais? Man tai tragedija  doh.gif  Nevertina niekas tiek to buto, kurį perku. Siaubas kažkoks, paskolos gi galiu negauti. Ką daryti?  cry.gif

O kodel nevertina? blink.gif Imesk verintojui i kisene kupiura ir ivertins blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums sekasi su butų vertinimais? Man tai tragedija  doh.gif  Nevertina niekas tiek to buto, kurį perku. Siaubas kažkoks, paskolos gi galiu negauti. Ką daryti?  cry.gif

Kodel neivertina blink.gif Kur tas butas yra?
Atsakyti

Mano viena pazystama kol 100 neikiso i kisene tai issikalinejo o po to ivertino greit mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisipazistu ne visus komentarus cia perskaiciau blush2.gif Bet gal zinot kaip yra su norima paimt paskola, jei tarkim ikeistume tevu nama?
Atsakyti