Vituly, o keliu kambariu buto ieskai?
gal kas bandete kreiptis i finansiniu problemu sprendimo istaiga del paskolos su mazomis pajamomis raso kad ten padeda su tokiomis problemomis
Vituly, mano mažutis, Kaune, Vilijampolėje. Mediniame name. 1 kambario su virtuviuke ir vonia. Nu dar yra palėpė, kurią galima paversti mažyčiu kambarėliu ar virtuve. Tik tiek, kad visi patogumai, autonominis šildymas ir labai pigus išlaikymas.
QUOTE(sanva @ 2005 02 18, 18:59)
gal kas bandete kreiptis i finansiniu problemu sprendimo istaiga del paskolos su mazomis pajamomis raso kad ten padeda su tokiomis problemomis
Ar turi omenyje paprasta nekilnojamo turto agentura?
nezinau kas ten per firma internete radau raso kad viesoji istaiga Finansiniu Problemu Sprendimo Baltijos salyse.Reikia uzsiregistruot ir per 24h jie paskambina,as dar nebandziau.
http://www.manofinansai.lt/ -gal kam pravers
Kaip jums sekasi su butų vertinimais? Man tai tragedija
Nevertina niekas tiek to buto, kurį perku. Siaubas kažkoks, paskolos gi galiu negauti. Ką daryti?

QUOTE(milabra @ 2005 02 22, 21:37)
Nevertina niekas tiek to buto, kurį perku. Siaubas kažkoks, paskolos gi galiu negauti. Ką daryti? 

O kodel nevertina?

Kodel neivertina

Mano viena pazystama kol 100 neikiso i kisene tai issikalinejo o po to ivertino greit

Prisipazistu ne visus komentarus cia perskaiciau
Bet gal zinot kaip yra su norima paimt paskola, jei tarkim ikeistume tevu nama?