Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

QUOTE(France;) @ 2005 08 24, 15:02)
Negaliu ziuret,jei pagrindine veikeja man negrazi... rolleyes.gif

o aš negaliu žiūrėt jei pagrindinis veikėjas negražus. bet šiuo atveju Raulis visai toks nieko ax:
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2005 08 25, 12:07)
...Raulis visai toks nieko ax:

Nu jo,gražus kvailys. biggrin.gif O kaip kitaip pavadinsi,jei su bobom nesusitvarko ir kiekviena motera su kelnėm jį vysto kaip nori... biggrin.gif man tai labai juokas ėmė,kai vargšelis girtas užmigo,o Kristalė jį bandė išprievartaut,kad vaikas būtų...nabagas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 08 24, 16:02)
O man ta Liusia ziauriai ziauriai grazi thumbup.gif Vien del to ir pradejau ziuret... ax.gif Negaliu ziuret,jei pagrindine veikeja man negrazi... rolleyes.gif

pritariu. Liusija labai grazi, Raulis taip pat. ir sitas serialas man labai patinka, labai nenoriu kad pasibaigtu. Beje, ziurejau tv3 svetainej, kad sis serialas 2004 metais buvo filmuotas.
ir man dar lb faina Rubi. Tai tra, kuri vis negali atsidziaugti savo idealiaja figuryte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2005 08 25, 18:58)
pritariu. Liusija labai grazi, Raulis taip pat. ir sitas serialas man labai patinka, labai nenoriu kad pasibaigtu. Beje, ziurejau tv3 svetainej, kad sis serialas 2004 metais buvo filmuotas.
ir man dar lb faina Rubi. Tai tra, kuri vis negali atsidziaugti savo idealiaja figuryte wink.gif

Ma Liusija labai graži,bet Kristalė nelabai-per daug prisipudrinus ir raudonais žandais.O šiaip man dar patinka ir Liusijos mama.Kaip patapo turtinga,tai tokia gražuolė pasidarė ir taip gražiai rengiasi wub.gif Tik įdomu ko tas Aleksandras taip ilgai yra išvažiavęs? g.gif Jaučiu,jei dar jis ten užsibus,Liusijos mama susidės su tuo sodininku ax.gif smile.gif
Atsakyti
Hm,mūsų skoniai nesutampa...man Liusijos mama atrodo kaip vyras. blush2.gif ..na kažkokie vyriški bruožai,tas tamsumas...na o seriale nesunku viską aukštyn kojom apverst - netikėta lėktuvo katastrofa ar pan,ir Liusijos mama galės priimti sodininko meilę smile.gif nu aš čia fantazuoju aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 08 25, 20:13)
Hm,mūsų skoniai nesutampa...man Liusijos mama atrodo kaip vyras. blush2.gif ..na kažkokie vyriški bruožai,tas tamsumas...na o seriale nesunku viską aukštyn kojom apverst - netikėta lėktuvo katastrofa ar pan,ir Liusijos mama galės priimti sodininko meilę smile.gif nu aš čia fantazuoju aišku biggrin.gif

man tai liusijos mama lb grazi, ir kuda tokia, tikrai kai persikele i rezidencija, lb isgrazejo, o seniau su savo ta arklio uodega vaiksciodavo smile.gif
alechandras dar negrizta turbut todel, kad pagal scenariju nereikia jo isikisimo smile.gif
ir dar manau, elena tikrai nesusidetun su tuo sodininku, nes jos ne toks skonis huh.gif
Atsakyti
Meksikietiškų negaliu net žiūrėt, per daug muiluotos, brazilų dar nieko, realistiškesnės kiek tongue.gif
Atsakyti
Parašykite tos, kurios žiūrėjo "Judo žmoną". Man jis labai patiko. Toks su detektyviniais elementais. Laukiau pabaigos, nes iki galo buvo neaišku kaip baigsis. Deja nesulaukiaui. Vaikui sukako metai ir teko eiti į darbą. Rodydavo rytais. Taip ir nesužinojau, kas ten visus žudė. Papasakokit , kurios žinote. Baisiai noriu sužinoti. help.gif
Atsakyti
nireglina, "Judo žmona" taip pat buvo mano mylimas serialas smile.gif Kiek orisimenu, ten tų žudikių buvo 2, tai mokinys Judo žmonos buvo toks garbanotas dalininkas jaunas (vardo nebepamenu), o tikrosiom Judo žmonom spėjo pabuvoti visos tos 5draugės, nebuvo taip, jog viena ir ta pati žmones galabytų.
Atsakyti
Baigesi mano megstamiausias serialas "Lunos meile" cry.gif cray.gif
Atsakyti
Neliudek tongue.gif kita prades rodyti.Dabar pries angela per TV3 nauja rodo.Ar verta ziureti g.gif Tik siandien pamaciau programoj 4u.gif
Atsakyti
Na tai reix kita ziureti, o ka darysi..
Nemaciau dar to naujo per TV3, negaliu nieko pasakyt.
Atsakyti