Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

niekada neziuredavau, na nebent nebudavo ka veikti, tai paziuredavau..bet dabar kazkaip pardejau ziureti "ismokysiu tave myleti" per btv rodo 2004metu serialas smile.gif man tai labai patinka tas aktoriu Michel Brown, na tikrai pats graziausias is meksikieciu:D ar yra dar ziurinciu?wink.gif
as tai laikas nuo laiko kai turiu laiko, visada ji paziuriu.
Atsakyti
QUOTE(jurate84 @ 2005 08 11, 14:48)
Aš iš pradžių nežiūrėjau šito serialo, bet paskui serija po serijos ir pradėjo patikti, nes pagr. herojė nėra kaip kituose serialuose. Ji gali pakovoti už save, yra garbėtroška, kerštinga ir pan. O kituose serialuose tik rauda, kenčia ir daugiau nieko nedaro.

ir dar graži ax.gif
Atsakyti
O aš žiūriu serialą "Maištingas angelas" per TV3 thumbup.gif labai fainas serialas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesss @ 2005 08 04, 12:34)
o aš tai dabar žiūriu ,, Lūnos meilė", nu per vakarykštę seriją vos susilaikiau neverkus cry.gif  doh.gif o ir aktoriai labai gražus, ypač tas vyras, kuris vaidina Maurisijų ax.gif

As irgi si seriala ziuriu. Man ten pagrindine heroja labai grazi (Luna), tas Maurisijus ir Rodrigas labai man neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 19, 08:35)
o aš šitą pradėjau žiūrėti:
LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan
blush2.gif

O man sis filmas nelabai - ale "Seksas ir miestas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 19, 09:35)
o aš šitą pradėjau žiūrėti:
LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan
blush2.gif

Ir man šitas serialas labai patinka, bet jau daugiau kaip savaitę jo nemačiau, nes ilgiau būnu darbe cry.gif cry.gif cry.gif Įdomu, kaip jiems ten sekasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(candywest @ 2005 08 22, 13:53)
O aš žiūriu serialą "Maištingas angelas" per TV3 thumbup.gif labai fainas serialas thumbup.gif

Aš irgi žiūriu,grynai iš poreikio ką nors tuo metu žiūrėti smile.gif Tik pagrindinė veikėja,Liusija,man visai nėra graži tongue.gif o visi diedai ten dėl jos iš proto mat kraustosi schmoll.gif man kažkaip tos blogirtės serialuose labiau imponuoja,pvz Kristalė man daug gražesnė,uch bobelė su kiaušais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 08 24, 15:58)
Aš irgi žiūriu,grynai iš poreikio ką nors tuo metu žiūrėti smile.gif Tik pagrindinė veikėja,Liusija,man visai nėra graži tongue.gif o visi diedai ten dėl jos iš proto mat kraustosi schmoll.gif man kažkaip tos blogirtės serialuose labiau imponuoja,pvz Kristalė man daug gražesnė,uch bobelė su kiaušais biggrin.gif

O man ta Liusia ziauriai ziauriai grazi thumbup.gif Vien del to ir pradejau ziuret... ax.gif Negaliu ziuret,jei pagrindine veikeja man negrazi... rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai patinka brazilų serialas "Likimo šeimininkė" rodomas per 1 rusų kanalą. Žiūriu kiekvieną diena. Kažkaip man brazilų serialai įdomesni, negu meksikiečių ir venesueliečių (gal kad jau atsižiūrėjau).
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 08 24, 15:58)
man kažkaip tos blogirtės serialuose labiau imponuoja,pvz Kristalė man daug gražesnė,uch bobelė su kiaušais biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Kristalės aktorė prieš tai dviejuose serialuose buvo gerietė (na bent pas mus su ja 2 rodė) Blogietės vaidmuo jai daug labiau tinka thumbup.gif
Atsakyti
Jei aš žiūriu, tai argentiniečių serialus - patinka, kad jų serialuose buna ir jumoro, ne vien ašaros ir dejonės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2005 08 24, 14:42)
Ir man šitas serialas labai patinka, bet jau daugiau kaip savaitę jo nemačiau, nes ilgiau būnu darbe cry.gif  cry.gif  cry.gif Įdomu, kaip jiems ten sekasi unsure.gif

Tai kad jau baige antradienin ta seriala:) gi tik 26 serijos jojo:) man ti labai patiko:)
Atsakyti