as tai laikas nuo laiko kai turiu laiko, visada ji paziuriu.
niekada neziuredavau, na nebent nebudavo ka veikti, tai paziuredavau..bet dabar kazkaip pardejau ziureti "ismokysiu tave myleti" per btv rodo 2004metu serialas
man tai labai patinka tas aktoriu Michel Brown, na tikrai pats graziausias is meksikieciu:D ar yra dar ziurinciu?
QUOTE(jurate84 @ 2005 08 11, 14:48)
Aš iš pradžių nežiūrėjau šito serialo, bet paskui serija po serijos ir pradėjo patikti, nes pagr. herojė nėra kaip kituose serialuose. Ji gali pakovoti už save, yra garbėtroška, kerštinga ir pan. O kituose serialuose tik rauda, kenčia ir daugiau nieko nedaro.
ir dar graži
O aš žiūriu serialą "Maištingas angelas" per TV3
labai fainas serialas
QUOTE(inesss @ 2005 08 04, 12:34)
o aš tai dabar žiūriu ,, Lūnos meilė", nu per vakarykštę seriją vos susilaikiau neverkus
o ir aktoriai labai gražus, ypač tas vyras, kuris vaidina Maurisijų 
As irgi si seriala ziuriu. Man ten pagrindine heroja labai grazi (Luna), tas Maurisijus ir Rodrigas labai man neblogas.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 19, 08:35)
o aš šitą pradėjau žiūrėti:
LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan

LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan
O man sis filmas nelabai - ale "Seksas ir miestas"
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 19, 09:35)
o aš šitą pradėjau žiūrėti:

Ir man šitas serialas labai patinka, bet jau daugiau kaip savaitę jo nemačiau, nes ilgiau būnu darbe
QUOTE(candywest @ 2005 08 22, 13:53)
Aš irgi žiūriu,grynai iš poreikio ką nors tuo metu žiūrėti
QUOTE(Amazing @ 2005 08 24, 15:58)
Aš irgi žiūriu,grynai iš poreikio ką nors tuo metu žiūrėti
Tik pagrindinė veikėja,Liusija,man visai nėra graži
o visi diedai ten dėl jos iš proto mat kraustosi
man kažkaip tos blogirtės serialuose labiau imponuoja,pvz Kristalė man daug gražesnė,uch bobelė su kiaušais 
O man ta Liusia ziauriai ziauriai grazi
Man tai patinka brazilų serialas "Likimo šeimininkė" rodomas per 1 rusų kanalą. Žiūriu kiekvieną diena. Kažkaip man brazilų serialai įdomesni, negu meksikiečių ir venesueliečių (gal kad jau atsižiūrėjau).
QUOTE(Amazing @ 2005 08 24, 15:58)
man kažkaip tos blogirtės serialuose labiau imponuoja,pvz Kristalė man daug gražesnė,uch bobelė su kiaušais 
Pritariu
QUOTE(Vilika @ 2005 08 24, 14:42)
Ir man šitas serialas labai patinka, bet jau daugiau kaip savaitę jo nemačiau, nes ilgiau būnu darbe
Įdomu, kaip jiems ten sekasi 
Tai kad jau baige antradienin ta seriala:) gi tik 26 serijos jojo:) man ti labai patiko:)