as tai nezinau ka daryciau be serialu
nera ka veikti ir ziuri
ziuriu tik tuos kurie eina per tv-3
o labiausiai megstu kuris siuo metu tik ryte rodomas ir beje jau kartojamas
meiles keliai
nu man tai jis labai
net savo drauga pripratinau ziureti
jam nereikejo ilga laika i darba, tai as atsikeldavau ir jis ispaskos, nu serialas tikrai gyvenimiskas niekas nenusisneka, kaip dazniausiai visur ir buna ir neprifantazuoja nebutu dalyku
kaip mano draugas vadina itemptas trileris, o visi kiti tai
bet ka veikti,kai nera ka veikti?

QUOTE(Sweetulia @ 2005 11 28, 17:13)
Kad pradėčiau žiūrėti muilo operas, turbūt turėčiau būti uždaryta namie ir pririšta prie fotelio 

O skaičiau,kad apgailestauji,kad "Be namų negerai"retai rodo.. Tai kaip čia suprast?

QUOTE(Papugele @ 2005 11 28, 23:03)
O skaičiau,kad apgailestauji,kad "Be namų negerai"retai rodo.. Tai kaip čia suprast? 

O aš supratau - "Be namų negerai" nepriskirtas prie muilo operų, šį serialą netgi atskiroje temoje aptarinėja

QUOTE(ewita @ 2005 11 29, 00:14)
O aš supratau - "Be namų negerai" nepriskirtas prie muilo operų, šį serialą netgi atskiroje temoje aptarinėja 

Aptarinėja atskiroj temoj..
Bet nebūčiau nė pamanius,kad "Be namų negerai" ne muilo opera

QUOTE(Papugele @ 2005 11 28, 23:03)

QUOTE(Sweetulia @ 2005 11 29, 13:25)
"Be namų negerai" nėra ta muilo opera, kurioje visos Marijanos ir visos verkia dėl Chuano. Tai serialas, bet ne tokio lygio. Žinoma, kiekvienas pasirenka tai, ką jam žiūrėti. Galbūt nuolat sėdėdama namie pradėčiau žiūrėti viską iš eilės. 

kad jau seniai neber marijanu, dabar visokie angelai:)))
QUOTE(Sweetulia @ 2005 11 29, 18:11)
tikrai taip

O as ziuriu Storule Valentina-super serialas.Ir aktoriai grazus ir intrigu daug,ir toks juokingas.Taip isijauciau,kad nei vienos serijos nepraleidziu,dar ir kartojima rytais ziuriu,ir internete kartais pasiziuriu.