Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

QUOTE(kleo @ 2005 11 30, 14:23)
O as ziuriu Storule Valentina-super serialas.Ir aktoriai grazus ir intrigu daug,ir toks juokingas.Taip isijauciau,kad nei vienos serijos nepraleidziu,dar ir kartojima rytais ziuriu,ir internete kartais pasiziuriu. ax.gif

aha, as anksciau liusija ziurejau, bet ten lievastis, ziuriu nes man patinka kai telikas ijungtas, kai as ka veikiu. tai pradejau valentina ziuret. ypac patinka nes grazus zmones , ir juokingas. o daugiau nieko ir nesitikiu. faina kai linksma ziuret , o ne sriubauja ten tos "marianos", kur mano vaikas, kur mano meile....
Atsakyti
Brrrrrr koks košmaras man atrodo tos muilo operos g.gif Laiko švaistymas ir nieko kito. O juokingiausia kur parduotuvėje išgirst, kaip kokios kūmutės kokį meksikietišką serialą apkalbinėja thumbup.gif
Atsakyti
Na buna juokingiau kai nueini pas gyditoja o ten sedi seneliu burys ir visoms netas laikas pas gyditojus dazniausiai buna kad laikas tai tik uz kokios geros valandos o jos sedi ir kalbas apie serijalus siaubas kazkoks vat tada tai paima didelis juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kleo @ 2005 11 30, 14:23)
O as ziuriu Storule Valentina-super serialas.Ir aktoriai grazus ir intrigu daug,ir toks juokingas.Taip isijauciau,kad nei vienos serijos nepraleidziu,dar ir kartojima rytais ziuriu,ir internete kartais pasiziuriu. ax.gif

o kur internete galima paziureti šį serialą?
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2005 12 05, 17:26)
o kur internete galima paziureti šį serialą?

www.migordabella.narod.ru. Bet ten ne serijom,o atskirais epizodais ir vertimas rusiskas.
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 03, 19:38)
Brrrrrr koks košmaras man atrodo tos muilo operos g.gif  Laiko švaistymas ir nieko kito. O juokingiausia kur parduotuvėje išgirst, kaip kokios kūmutės kokį meksikietišką serialą apkalbinėja  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors man ir nepatinka serialai, bet kartais pažiūrau "Storulė Valentina" biggrin.gif .
Atsakyti
o man PAMOTĖ patinka thumbup.gif
na ir dar Valentina visai nieko ax.gif
Atsakyti
man tai geriausias buvo Betė - bjaurusis ančiukas, ta komedija tai man patiko, labai nuotaiką pakeldavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o dabar tai net ranka nekyla kokį muilą įsigungt schmoll.gif žiūrėjau Liusiją, nes tuo metu pietus darau, bet kai užkniso negyvai tai dabar ramu namuos biggrin.gif dabar žiūriu Discovery arba Animal Planet thumbup.gif
Atsakyti
Ir man Betė labai patiko thumbup.gif Tik pabaiga nekokia buvo g.gif O dabar rodomi serialai tai jau visiškas šlamštas doh.gif
Atsakyti
As Storule Valentina ziuriu thumbup.gif ..
Nors beveik viska is anksto nuspeju laugh.gif ..
Peveze dabar sakau, kad Valentina niescia nuo Orio
tai vis laukiu naujos serios ar mano pranasystes issipylde laugh.gif ..
Atsakyti
Nežiūriu nei vieno- beprasmis laiko gaišimas mirksiukas.gif
Atsakyti