LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan
Ieva- pieva,kaip tau tas serialas? LNK puslapyje skaičiau,kad tai 26 serijų serialas,smagus žiūrėti, nieko toks
Man "Eli Makbyl" labai patinka, dar "Ligonines priimamasis", "Tegu kraujas liejasi laisvai", tik cia jau gal ne muilo operos
Kartais "Vedes ir turi vaiku pasiziuriu"
Man tai "vedę ir turi vaikų" nepatinka,kvailokas toks, erzina filmai,kuriuose juokiamasi už kadro
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 19, 08:35)
o aš šitą pradėjau žiūrėti:
LNK 17.45 "Vieniša, bet geidžiama" (Solterita Y A La Orden). Kolumbijos serialas. (2) 2005 m. Vaidina Susana Torres, Marcelo Cezan

Nesitikejau kad kolumbieciu serialas gali but fainas:) prisizvengiu ziuredama:)
"draugai" ir " sexas ir miestas" geri serialai
QUOTE(Indijaa @ 2005 07 31, 19:56)
Aha, bet čia ne muilo operos
Aš tai žiūriu Maištingą angelą,nes daugiau nėr ką tokiu laiku žiūrėt.Baisiai kvaila muilo opera,bet man patinka kas vakarą įsijungti jį ir muiluoti sau smegenis...
Pasižiūri,pažvengi,ypač iš tų vyrų bukumo,kai kokia nors apsukri bobelė gali stipriausią diedą lengvai nugalėt,spirdama jam į kiaušus
o aš tai dabar žiūriu ,, Lūnos meilė", nu per vakarykštę seriją vos susilaikiau neverkus
o ir aktoriai labai gražus, ypač tas vyras, kuris vaidina Maurisijų