Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Malena @ 2014 01 08, 22:44)
Įkelkit kaip jie atrodo.

turbūt iš Infusion serijos kažkas. ant jų visų ten Milano parašyta...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 08, 23:44)
Įkelkit kaip jie atrodo.

Tingiu nuotrauka kelt blush2.gif Tiesiogiai cia nemoku,tik per fotki.com.Kvadratinis buteliukas,su juodu uzrasu ant kartonines zalsvos dezutes.Ant pacio buteliuko,berods sidabrinis uzrasas.Kad ant visu parasyta Milano,nezinojau.
Atsakyti
Nanita sie? user posted image
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 09, 00:15)
Nanita sie? user posted image

Jau ir nebezinau doh.gif tikriausiai.Salia musu namu,prekibos centras,kuriame dvi kvepalu parduotuves,Kosmoda i Ekspress parfum,tai pastaroj buvo tik vienas Prados buteliukas,kuri i rankas man nedave smile.gif Bet kvapas tas,kurio buvo pasikvepinus moteris.Rytoj eisiu studijuoti buteliuka smile.gif

Norejau tik parasyti,kad gera darba padariau,komplimenta pasakiau,o iklimpau iki negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 08, 22:47)
turbūt iš Infusion serijos kažkas. ant jų visų ten Milano parašyta...smile.gif

Todėl ir paklausiau, nes supratau, kad nesigaudo apie ką rašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 09, 00:28)
Todėl ir paklausiau, nes supratau, kad nesigaudo apie ką rašo biggrin.gif

Aciu,deka jusu,pradejau gaudytis smile.gif
Atsakyti
vyro "komplimentas" TF black orchid: kažkokiom "dilgelėm" trenkia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 01 09, 09:54)
vyro "komplimentas" TF black orchid: kažkokiom "dilgelėm" trenkia  biggrin.gif  biggrin.gif

vis geriau, nei maniskis komentuoja: "Kvepia", ir padaro mina: "Ko tu dar is manes nori?" lotuliukas.gif
Vakar uzmete man pastaba, kad jei duotu man pauostyti kvapa, nerodant buteliuko, as kvapo neatpazinciau. Prisijuokiau, sakau, zinai, kai man kartais veli vakare reikia paimti tyliai kokia butelka is spintos, man sviesos nereikia, tamsoje ranka istiesiu ir paimu butent ta, kurios ieskau. Taip kad is savo 50vnt butelaiciu atpazinciau kiekviena. Ir kvapa, ir buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 01 09, 11:54)
kažkokiom "dilgelėm" trenkia  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 01 09, 09:54)
vyro "komplimentas" TF black orchid: kažkokiom "dilgelėm" trenkia  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Ale visdelto smagiau skaityti antikomplimentus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2014 01 09, 12:56)
biggrin.gif Ale visdelto smagiau skaityti antikomplimentus  lotuliukas.gif

man irgi, nes komplimentai kazkaip neistringa biggrin.gif

Nors as neisizeidziau, svarbu man jie kvepia wub.gif
Atsakyti
tai kad komplimentai dažniausiai apsiriboja "skaniai kvepia", o antikomplimentai būna išradingesni, su visokiais palyginimais biggrin.gif
Atsakyti