Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Levereti @ 2014 01 09, 15:22)
tai kad komplimentai dažniausiai apsiriboja "skaniai kvepia", o antikomplimentai būna išradingesni, su visokiais palyginimais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2014 01 09, 09:54)
vyro "komplimentas" TF black orchid: kažkokiom "dilgelėm" trenkia  biggrin.gif  biggrin.gif

išradingi tie vyrai biggrin.gif net neįsivaizduoju, kaip kvepia dilgėlė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 09, 18:44)
išradingi tie vyrai  biggrin.gif net neįsivaizduoju, kaip kvepia dilgėlė  g.gif  biggrin.gif

o aš galvojau, kad jas galima tik pajausti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 09, 21:48)
o aš galvojau, kad jas galima tik pajausti  g.gif  lotuliukas.gif

Jos nupjautos tikrai turi labai specifinį kvapą. Mano močiutės dėdavo jaunas dilgėles į sriubas. Tai tą kvapą puikiai prisimenu ir sakyčiau, kad man jis malonus smile.gif.

Iš tylių (anti-)komplimentų temos - vakar į apytuštį troleibusą įlipo user posted image.
Šleifas gana greitai atkeliavo pas mane, užgožė mano žalėsį, nors mergina buvo bent už 3 metrų. Ir ką galiu pasakyt - man tas kvapas atrodė nuostabus, liko nuostabus ir matyt ilgai neapsigalvosiu, kad ir kas ką besakytų/rašytų. Nuo kito žmogaus didelėj erdvėj skamba dar gražiau nei savas šleifas. Su malonumu jo "klausiausi". Bet... už poros stotelių viena teta atsistojo ir demostratyviai pravėrė langą. Nemanau, kad jai karšta buvo. Matyt mūsų supratimas apie nuostabumo nuostabumą smarkiai skyrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 01 10, 10:42)
Nuo kito žmogaus didelėj erdvėj skamba dar gražiau nei savas šleifas. Su malonumu jo "klausiausi". Bet... už poros stotelių viena teta atsistojo ir demostratyviai pravėrė langą. Nemanau, kad jai karšta buvo. Matyt mūsų supratimas apie nuostabumo nuostabumą smarkiai skyrėsi  biggrin.gif

negaliu susilaikyt - bet ot kokie žmonės keisti yra padarai, kvepia troleibuse - atidarinėja langus..
man ne vieną ir ne du sykius yra tekę važiuoti, kai kažkur gale bomžas sėdi, dvokas baisus - važiuoji į darbą, nėr kada išlipinėt, ir visi tyli, apsimeta, kad nieko nevyksta, niekam į galvą net neateina lango atidaryt
Atsakyti
Merginos, Jūs juokaujat smile.gif man dilgėlė kasdienybės dalis - tiek priedas prie maisto, tiek vaistas, tiek kosmetinė priemonė. Kvapas, sutinku, specifinis. Dilgėlių sriuba labai kvepia, arba žalios, o vat džiovintos plikytos - nemaloniai kutena nosį, nors arbatą geriu susiraukus biggrin.gif

Pasijaučiau močiučių laikais gyvenanti. Šiaip norėjau pasipergyventi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 10 sausio 2014 - 10:07

LEEja, gerai pastebėjote biggrin.gif Manau, teta buvo tiesiog pavydi ir pikta ant viso pasaulio.
Aš taip pat manau, kad La Vie yra naujasis šedevras , lygus Opiumui, Shalimar, Tresor ir pan.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 01 10, 10:07)
... La Vie yra naujasis šedevras , lygus Opiumui, Shalimar, Tresor ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, ką čia kalbat, dilgėlių sriuba delikatesas šiais laikais, ne jokiais ne močiučių. Aš dievinu dilgėlių-rūgštynių sriubą, čia nacionalinis paveldas, kaip kad šaltibarščiai biggrin.gif
Norėčiau tokių kvepalų, kurie patiktų tik man ir mano aplinkai, o aplinkiniai laikytų atstumą nuo mano asmeninės erdvės smile.gif Dėl La Vie Est Belle, tai gal tikrai, duso pavidolė? biggrin.gif biggrin.gif

Temas tai supainiojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 10 sausio 2014 - 14:54
Man atrodo, kad jūs mane jau įtikinot, kad Belle reikia pabandyt dar kartą lotuliukas.gif

QUOTE(Malena @ 2014 01 10, 15:53)
Merginos, ką čia kalbat, dilgėlių sriuba delikatesas šiais laikais, ne jokiais ne močiučių.

Tikrai taip. Mes visad verdam pavasarį tokią sriubą, kai kaime būnam (nes Vilniuj visos dilgelės šunų nusiusiotos biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 10 sausio 2014 - 15:15
QUOTE(Rutule @ 2014 01 10, 15:15)
Man atrodo, kad jūs mane jau įtikinot, kad Belle reikia pabandyt dar kartą  lotuliukas.gif
Tikrai taip. Mes visad verdam pavasarį tokią sriubą, kai kaime būnam (nes Vilniuj visos dilgelės šunų nusiusiotos biggrin.gif).

Mes Vilniuj vienam sodo kampe "leidžiam" dilgėlėm vešėti vien dėl sriubos. blush2.gif

Aha, reklamuoja čia tuos Belle, nors man jie saldus farmacijos kvapas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 10, 14:53)
Merginos, ką čia kalbat, dilgėlių sriuba delikatesas šiais laikais, ne jokiais ne močiučių. Aš dievinu dilgėlių-rūgštynių sriubą, čia nacionalinis paveldas, kaip kad šaltibarščiai biggrin.gif
<...>

drinks_cheers.gif
O Belle nu vėl ir vėl bandau... - Ir nerandu aš tos mistikos slėpiningos user posted image
Atsakyti