Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(MilGana @ 2014 01 05, 13:09)
But faina, jei kiekvienas naujas buteliukas turetu toki маленькое бесплатное приложение - grazu ir jauna vyra, kuriam patinka butent sie kvepalai  wub.gif

так и мужиков не напасешься lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 15:07)
так и мужиков не напасешься  lotuliukas.gif

Siaip jo.. tu vyru ir taip trukumas ax.gif tai gal tada dalimis? Tipo nupirk tam tikra kieki kvepalu ir surink savo svajones vyra! wub.gif
As negirta jeigu kas, tiesiog fantazuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 01 05, 14:31)
Siaip jo.. tu vyru ir taip trukumas  ax.gif tai gal tada dalimis? Tipo nupirk tam tikra kieki kvepalu ir surink savo svajones vyra!  wub.gif
As negirta jeigu kas, tiesiog fantazuoju  biggrin.gif

tada vėl manau nelygiai tos dėlionės dėliotųsi lotuliukas.gif

o kad į temą tai aš jokių komplimentų negaunu. Išvis schmoll.gif

Ar čia publika mano žadnaja na komplimenti ar kas čia yr..nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 01 05, 15:31)
Siaip jo.. tu vyru ir taip trukumas  ax.gif tai gal tada dalimis? Tipo nupirk tam tikra kieki kvepalu ir surink savo svajones vyra!  wub.gif
As negirta jeigu kas, tiesiog fantazuoju  biggrin.gif

Geras! manau kvepalu pardavimai nerealiai padidetu thumbup.gif megalol.gif

i tema:
Siandien sese "pagyre" mano mylima MPG Secrete Datura, sako: "Kokiu cia muilu prisikvepinai?" blink.gif Isdalies galiu sutikti su ja, SD sausu, karstu oru kvepia daaaug geriau, o per lietu kazkaip susimuilino...
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2014 01 05, 17:12)
Geras! manau kvepalu pardavimai nerealiai padidetu  thumbup.gif megalol.gif

Mergaites, jeigu kas, patentuosiu sia ideja nail.gif

I tema:
Komplimentu/antikomplmntu negavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 05 sausio 2014 - 16:43
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 15:32)
o kad į temą tai aš jokių komplimentų negaunu. Išvis  schmoll.gif

Ar čia publika mano žadnaja na komplimenti ar kas čia yr..nesuprantu  g.gif

As taip pat negaunu schmoll.gif Tai vat ir galvoju, kame cia saknys g.gif Nors anyta kazkada senai yra pasakiusi, pas tave visi geri kvepalai, taves jau nebera, o kvapas dar likes biggrin.gif
Atsakyti
O aš turbūt per mažai pšykų varau... unsure.gif biggrin.gif
Nes gaunu komplimentą dažniausiai tada, kai jaučiuosi ant tiek begėdiškai pavarius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 05, 21:28)
O aš turbūt per mažai pšykų varau... unsure.gif  biggrin.gif
Nes gaunu komplimentą dažniausiai tada, kai jaučiuosi ant tiek begėdiškai pavarius  doh.gif  biggrin.gif

na aš kartais ir nepagailiu, bet vistiek tyli visi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, tik parasiau, kad negavau nei komplm, nei antikomplmnto, kaip sunus paauglis с полной ответственностью pareiskie, kad jam mat smirda mano kvepalai... Visi namai kvepia (ups... sorry... smirda) prakeiktom rozem... - Crystal Flowers Montale. blink.gif
Atsakyti
montale vanilla extasy atejus namo pakišau kaip visada riešą diedui prie noses su klausimu ну как?
tai labai nustebino bigsmile.gif sako įtariu kad YSL tokie rožiniai su baltu, geletas plonutis dezodorantas doh.gif lotuliukas.gif в начале 90х на вокзале в киосках всегда маме покупал, единственные с приличным запахом lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara,
Siandien as pasakiau komplimenta bei paklausiau moteriskes,kokiais kvepalais kvepia.Labai gardziai kvepejo,toks sleifinis,prabangus kvapas.Pasirodo tai Prada Milano.
Nuejau i parduotuve,prisikvepinau edp ir tik viena psyka ant rieso.Ir kaip jie ant mano kuno smirda! doh.gif Galva isiskaudo doh.gif Toks stiprus,dezodorantinis kvapas,fuj,greiciau nusiplautu biggrin.gif
O moteriskei labai kvapas tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 01 08, 22:33)
Laba vakara,
Siandien as pasakiau komplimenta bei paklausiau moteriskes,kokiais kvepalais kvepia.Labai gardziai kvepejo,toks sleifinis,prabangus kvapas.Pasirodo tai Prada Milano.
Nuejau i parduotuve,prisikvepinau edp ir tik viena psyka ant rieso.Ir kaip jie ant mano kuno smirda! doh.gif Galva isiskaudo  doh.gif Toks stiprus,dezodorantinis kvapas,fuj,greiciau nusiplautu  biggrin.gif
O moteriskei labai kvapas tiko  smile.gif

Įkelkit kaip jie atrodo.
Atsakyti