Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 29, 09:32)
"Va ŠITIE tavo kvepalai tikrai nuostabūs. Tokie nepaaiškinami ir išskirtiniai. Net po metų juos atpažinčiau. ... ... ..."

Kaip subtiliai ir jausmingai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 08 29, 16:03)
ne, bet tu turi juos, tai va, zinok, ne tu viena juos turi
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

oj, negaliu, nu bet tie vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tokie paprasti realistai biggrin.gif
Atsakyti
Pati pasiskelbiau tema, pati viena ir rasysiu biggrin.gif
Taip, cia vel as))))
Tai ka man daryt? As gi nemeluoju rolleyes.gif
Coromandel sulauke ovacijų ir klausimų, kas per kvepalai. Kolegė įeėusi į mano kabinetą sakė, kad labai skaniai kvepia jau tik įėjus. Klausė gal cia PP?
Kaip Dievą myliu - 2 pšykai tik.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 30, 10:33)
Pati pasiskelbiau tema, pati viena ir rasysiu biggrin.gif
Taip, cia vel as))))
Tai ka man daryt? As gi nemeluoju rolleyes.gif
Coromandel sulauke ovacijų ir klausimų, kas per kvepalai. Kolegė įeėusi į mano kabinetą sakė, kad labai skaniai kvepia jau tik įėjus. Klausė gal cia PP?
Kaip Dievą myliu - 2 pšykai tik.

Nuostabus kvepalai wub.gif Su siais irgi sulaukiu komplimentu. Bet idomu, tai kad kita diena ant rubu jie dar graziau isiskleidzia (pvz ant saliko). As siandien pamaciau, kad jie pabrango....Jau kai pabrango iki 130 $ buvo nuojauta dar nusiprikti buteliuka, bet netikejau, kad taip geriatai dar pabrangs. 160$ uz 75 ml. Matet???? blink.gif blink.gif Per trumpa laika pabrangino 2 kartus ir taip zenkliai. Uzsienio forumuose kvepalu myletojai pasipiktine (kaip ir as) bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 08 30, 10:44)
Nuostabus kvepalai wub.gif Su siais irgi sulaukiu komplimentu. Bet idomu, tai kad kita diena ant rubu jie dar graziau isiskleidzia (pvz ant saliko). As siandien pamaciau, kad jie pabrango....Jau kai pabrango iki 130 $ buvo nuojauta dar nusiprikti buteliuka, bet netikejau, kad taip geriatai dar pabrangs. 160$ uz 75 ml. Matet???? blink.gif  blink.gif Per trumpa laika pabrangino 2 kartus ir taip zenkliai. Uzsienio forumuose kvepalu myletojai pasipiktine (kaip ir as) bash.gif

Oi, kokios blogos naujienos verysad.gif Teks dabar taupyti lašus.

Anądien sedėdama lauko kavinėje nesusilaikiau ir pati pasakiau padavėjai komplimentą, nes kiekvienąkart jai pasirodžius užkvipdavo taip ypatingai. Ir ką gi - Tom Ford Black Orchid (tik jau nesiaiškinau EDP ar Voile de Fleur). Kažkaip buvau išbrokyjus juos, reikės atšviežinti atmintį smile.gif
Atsakyti
Sulaukiau komentaro is drauges del SL Tubereuse Criminelle: "Kokiom nuostabiom gelem taip kvepia?!"
Atsakyti
Sesers komentaras apie Rania J - Ambre Loup - "geriau jau būtum eidama pas mane jais nesipurškusi. Visiškas dantisto kabinetas. Kažkoks medicininis kvapas." Tačiau vėliau apsuosčiusi pagyrė, kad kvapui nudusus išlindo graži, saldoka vanilė. Bet aš net ir nesistebiu jos komentarais, nes jai dvokia visi argamedžio, smilkalų, medienos kvapai. biggrin.gif
Atsakyti
draugės:
viena : "mmmmmmmmmmmm, kaip gražu, na, vėl kažką naują pirkai?"
kita : "amouage'as koks nors, matyt"

user posted image
senas ir net išparadavykloje buvęs pasiūlytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 22, 18:41)
daug kas žino šią mano silpnybę, taigi kai kada tyčią apuosto biggrin.gif

mane irgi apuosto, bet tik artimesnės, bet labai dažnai pamatau, kad apuosto šleifa, man prabėgus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vannille @ 2013 08 30, 10:44)
As siandien pamaciau, kad jie pabrango....

kaip gerai, kad man jie nesėdo. arba sėdo, kaip pastebėjo kolegė, bet mano jų suvokimas buvo greičiau negatyvus.
bet pastebėjau bendrą tendenciją - kvepalai tikrai kartą per 1-2metus brangsta. kurie daugiau, kurie mažiau, bet stabiliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 07 rugsėjo 2013 - 22:10
Šiandien vyras apie Parfumerie Generale Cuir Venenum: "Ooo, va šitie gerai kvepia, tokie sodrūs". Vakare antrą kartą vėl pagyrė smile.gif Tai turbūt vieninteliai kvepalai (ir dar F. Malle Musc Ravageur), kurie iš jo susilaukė tiek dėmesio. Kiti vis lieka nepastebėti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvo pagirti Dior Midnight Poison wub.gif
Atsakyti
Vyro pagirti Bvlgari Jasmin Noir EDT.
Atsakyti