Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Vyras: "kiek galima bandyti mano kantrybę, nejaugi negalima tiesiog kvepintis J'adore? " (vėl buvo niša, bet ne esmė blink.gif ).
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 09 14, 23:18)
Vyras: "kiek galima bandyti mano kantrybę, nejaugi negalima tiesiog kvepintis J'adore? " (vėl buvo niša, bet ne esmė  blink.gif ).

hihihi.gif (jei ką - užsiimu eilę prie kveplių) 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Drauge: ,,labai geri kvepalai skanus, stiprus ir t.t bet vyro su tokiais nesusirasi....''
Kolege: ,, mmm kaip skaniai kvepia pas tave kabinete''
Atsakyti
QUOTE(meamur @ 2013 09 17, 08:10)
user posted image
Drauge: ,,labai geri kvepalai skanus, stiprus ir t.t bet vyro su tokiais nesusirasi....''
Kolege: ,, mmm kaip skaniai kvepia pas tave kabinete''

Nieko baisaus tas pastebėjimas, o bet tačiau kas čia per kriterijus?...
Klausimas retorinis, nes yra juk skyrelis, kuriame nurodo kvepalus, turinčius priešingą efektą biggrin.gif.

P.S. Kvepalai super. Mano vyro norimų sąraše lotuliukas.gif. Ir man paskolintų, jei turėtų rolleyes.gif.

Atsakyti
Šiandien ryte darbe net du žmonės vienu metu išgyrė TF Tobacco Vanille. Sėdėjo ir gyrė kaip skaniai čia kvepia thumbup.gif .
Atsakyti
MB 2 kartus is eiles pagyre. "Sitie geri" ir "Kaip nuostabiai kvepi".
Kvapas- YSL NU edp.
Atsakyti
Komplimentų lietus Byredo- Bal d'Afrique, gaila tik, kad laikosi trumpokai.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 09 18, 14:04)
Šiandien ryte darbe net du žmonės vienu metu išgyrė TF Tobacco Vanille. Sėdėjo ir gyrė kaip skaniai čia kvepia  thumbup.gif .

Prie to pačio,penktadienį atėjus kita bendradarbė į kabinetą paklausė,ar kartais ne saldainius su konjaku darbe valgau po stalu pasislėpus,nes kvapas toks konjakinis lotuliukas.gif ?
Atsakyti

Bendradarbis šiandien, geriant kavą, pastebėjo - vakar taip skaniai saldainiais kvepėjo, kad norėjau prašyti, kad pavaišintumėte biggrin.gif
Kokiais? bigsmile.gif
Tokiais čiulpiamais, kurie tarybiniais laikais būdavo. Taip pasiilgau...(suprask, saldainių, ne laikų) doh.gif
O buvau pasikvėpinusi Balmain Amber Gris. Kuo jau kuo,o saldainių tai man jie tiktai neprimena - nei bonbonkių, nei šokoladinių . Bet iš tono supratau, kad čia komplimentas (nes ,uch, kokių komentarų apie mano kvepalus kartais pažeria biggrin.gif )
Atsakyti
Šiandien gydytoja pasakė, kad "šampūnas labai skaniai kvepia", labai jaučiasi kvapas nuo plaukų. Aš esu įsitikinus, kad čia ne joks ne šampūnas, o Ralph Lauren "Ralph" taip aktyviai kvepėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Dior Addict komplimentas nuo trimečio sūnaus : "mmm skaniai kvepia" ir uostė ilgai įsikniaubęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 10 07, 18:22)
Dior Addict komplimentas nuo trimečio sūnaus : "mmm skaniai kvepia" ir uostė ilgai įsikniaubęs smile.gif

O kvepaliukai senesnio leidimo? ax.gif
Atsakyti