Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(begge @ 2013 10 07, 19:18)
O kvepaliukai senesnio leidimo? ax.gif

senesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
komplimentai is mb siems
user posted image
sake, isedus i masina pasake: sitie tavo kvepalai geri biggrin.gif nustebino tuo kad jis jau pasiklydes mano kvepalyne ir apskritai nieko nekomentuoja nepaklaustas, o ir paklaustas dazniausiai atsako tavo visi tie kvepalai geri (kad tik issisuktu nuo tolesniu diskusiju) biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvo išgirti Paris Hilton ,,Just me". Didelių vilčių į juos nedėjau, nors man labai patinka nes panašūs į ,,Miracle", bet seniai tiek komplimentų nebuvau girdėjusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2013 10 10, 22:59)
Šiandien buvo išgirti Paris Hilton ,,Just me". Didelių vilčių į juos nedėjau, nors man labai patinka nes panašūs į ,,Miracle", bet seniai tiek komplimentų nebuvau girdėjusi smile.gif

thumbup.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Draugė išgyrė Acqua di Parma Magnolia Nobile. Svaigstam abi nuo jų wub.gif
Atsakyti
Pasipurskiau 2 psyk Midnight Poison po poros min prieina mama ir sako "kaip smirda, kamparu ar kazkuo astriu... oi cia tavo kvepalai blush2.gif " po geru 3 valandu sedi ji salia manes ir sako "kitais pasikvepinai? kaip skaniai kvepia ir as noriu situ kvepalu" ir visiskai neuzilgo vyras pagyre, kad labai skaniai kvepiu wub.gif
Atsakyti
o maniskis isisvaigo dolce vita,vel pagyre juos, sake kad as labai labai kvepiu, net paklause kurie cia kvepalai biggrin.gif cia gal cinamonas jam galva susuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 15, 23:40)
o maniskis isisvaigo dolce vita,vel pagyre juos, sake kad as labai labai kvepiu, net paklause kurie cia kvepalai biggrin.gif cia gal cinamonas jam galva susuko ax.gif

edp ar edt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 15, 21:42)
edp ar edt? ax.gif

edt, bijau pameluot bet man rodos edp ju net nera, yra dolce vita ir eau dolce vita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 16, 13:57)
edt, bijau pameluot bet man rodos edp ju net nera, yra dolce vita ir eau dolce vita 4u.gif

Jus teisi 4u.gif Turejau omeny - eau kaip edt, o edt kaip edp. Atsiprasau doh.gif Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 16, 14:22)
Jus teisi 4u.gif  Turejau omeny - eau kaip edt, o edt kaip edp. Atsiprasau doh.gif  Aciu rolleyes.gif

gavau komplimenta Lutenso kriminalinei tuberozai nuo sachmatu partnerio
Atsakyti
rutuliukas j, man SL Tubereuse Criminelle tiesiog tobula wub.gif

sian drauge pagyre Montale Red Aoud, sake labai skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti