Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Marokietė @ 2014 10 08, 11:29)

Bet vat Sisley namai atrodo labiau klasikiniai, ir dar jų kertinis akmuo - Eau du Soir smile.gif Taigi, labai juokingai ( hihihi.gif ) skamba tokios netaurios interpretacijos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 10 08, 09:29)
Bet vat Sisley namai atrodo labiau klasikiniai, ir dar jų kertinis akmuo - Eau du Soir smile.gif Taigi, labai juokingai ( hihihi.gif ) skamba tokios netaurios interpretacijos.

Dėl klasikinių namų, tai kaip čia pasakius g.gif.
Man atrodo jų kūriniai kaip tik labiausiai ir papuola į kraštutines "myliu-nekenčiu" kategorijas.
Chanel N5 - klasiškiau nebebūna smile.gif, o kai kurie uodėjai jaučia (čia švelnusis variantas) senas bobutes ar jų spintas mirksiukas.gif.

Dar pamiršau smile.gif. Kaip kai kurios merginos apibendrina - yra kvepalai ir kvapai. Neimkim tų" krašutinių" kvapų, kur jau pavadinimas sako, ką ten galima rasti.
Bet net ir kvepaluose daugelis geba užuosti tokius dalykus, kurių gamintojai net nesapnavo. Pvz., vaistai, kamparas konkrečiai. Ir tai, kaip ir sakau, nėra blogai 4u.gif.

Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 08, 09:25)
na, ne, jei užuosčiau, tai taip ir sakyčiau, anokis čia dyvas - gyvenimas yra margas, turi visko būti, juk tikrai žinau, kuo gyvenimas gali kvepėti tongue.gif bet rimtai - kodėl neužuodžiu g.gif
yra kitų netaurių kvapų, kuriuos kartais užuodžiu (buvo ir iki šleikštulio) kvepaluose ir nesakyčiau, kad tai kažkuom geriau už aukščiau paminėtuosius mažojo kambarėlio..

Kažkaip ant to sysiaus užsiciklinome.

Bet jūsų užuodžiamų šlykštybių gamintojai taip pat nededa smile.gif.
Tik va jūs juos užuodžiat, ir tai jokia tragedija mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2014 10 08, 15:24)
Dėl klasikinių namų, tai kaip čia pasakius  g.gif.

... nėra blogai 4u.gif.  

Na taip, klasika, modernioji klasika.

Man jie tikrai ne kraštutiniai atrodo.

o interpretacijos tikrai nėra blogai biggrin.gif thumbup.gif

Prisiminiau literatūros pamokas mokykloje - teksto analizė ir interpretacija. Priinterpretuodavom, kad mokytojai akys ant kaktos šokdavo - sako, rašytojas/poetas karste apsiverstų perskaitęs mokinių mintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 08 spalio 2014 - 13:38
Komplimentas nuo vyro Versace Versense smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 12, 13:12)
Komplimentas nuo vyro Versace Versense smile.gif

taip taip, šiandien tokiam kvapui tinkamas oras bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien nuostabi diena - puikus oras, begaliniai grazi gamta savo spalvomis, dziugi nuotaika. Buvome su vyru Uzutrakio dvare spektaklyje "Prabangos". Jau po spektaklio eidami link masinos, vyras vis trauke ora i save ir sake,-" o kvepia vis dar spektakliu, labai puosniai...Pagalvojau, kaip mano kvepalai graziai derejo prie nuostabios dvaro sales ir nuotaikos. Tikras - Oud Silk Mood.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 10 12, 19:09)
Siandien nuostabi diena - puikus oras, begaliniai grazi gamta savo spalvomis, dziugi nuotaika. Buvome su vyru Uzutrakio dvare spektaklyje "Prabangos". Jau po spektaklio eidami link masinos, vyras vis trauke ora i save ir sake,-" o kvepia vis dar spektakliu, labai puosniai...Pagalvojau, kaip mano kvepalai graziai derejo prie nuostabios dvaro sales ir nuotaikos. Tikras - Oud Silk Mood.

wub.gif wub.gif verti kiekvieno komplimento šie.
Atsakyti
Frederic Malle - French Lover...Pažįstamo vyro reakcija įėjus į kambarį, kai aš nesenai buvau pasikvėpinusi: - Ooo valerijonu kažkokiu dvelkia. Palauk, ne, gal kokiom žolelėm. Kažką jau čia gal turit? O čia gal kvepalai? Aha tikrai kvepalai, visai neblogi, įdomūs tokie...Tikrai įdomūs, geri tokie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 14 spalio 2014 - 13:44
QUOTE(varine @ 2014 10 12, 18:09)

Tame spektaklyje "vaidina" Andy Tauer Incense extrême, Rêverie au jardin, White ir dar kažkas:)))
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2014 10 16, 13:20)
Tame spektaklyje "vaidina" Andy Tauer Incense extrême, Rêverie au jardin, White ir dar kažkas:)))

Buvau skaicius, kad siame spektaklyje naudojami kvapai personazu ir to laikmecio dvasiai perteikti. Todel dar labiau norejosi pamatyti ta spektakli. Bet tiek daug skirtingu kvapu negalejau isskirti, nes per toli sedejau smile.gif. Sumanymas panaudoti kvapus man patiko.
Atsakyti
Pažįstamo vaikino komentaras kai daviau pauostyt TF Shanghai Lily: (įkvepia)... hmmm...cinamonas jaučiasi smarkiai, prieskoniai..(įkvepia dar kartą)...mmmm čia tai geri...nu žiauriai geri !!! Na tokie labai tinkami elegantiškai moteriai...joooo šitie suuuper thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Chanel Chance užsidirbo komplimentą ax.gif
Atsakyti