Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(LEEja @ 2014 11 04, 11:15)
vistiek, kai pagalvoji, džiūstantis rąstas yra nepalyginamai romantiškiau negu katės m*žalas biggrin.gif

biggrin.gif juokiausi ,kai perskaiciau ,ilgai ..Toks ukiskas,tiesmukas ,bet geras pasakymas .. biggrin.gif Panaudosiu manau kada nors ir as biggrin.gif Tikrai daug kvapu uoscius ,kuriuos noreciau priskirti sitai "klasifikacijai " biggrin.gif
Juokingiausia ,kad tas " komplimentas" pasigirdo ,po tokio grazaus jusu aprasymo ,diena po dienos zavejimosi tuo kvapu biggrin.gif Labai noriu pauostyt Loretta wub.gif tik neprisiruosiu vis..

O mano vyras vakar labai zavejosi Interlude ,nezinau ,kas ten jam taip labai patiko,bet gal 3 kartus per vakara isgirdau " kokie geriii kvepalai sitie .." biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 04 lapkričio 2014 - 11:58
QUOTE(LEEja @ 2014 11 04, 10:15)
vistiek, kai pagalvoji, džiūstantis rąstas yra nepalyginamai romantiškiau negu katės m*žalas biggrin.gif

Oooo!... "Džiūstantis rąstas" - tai man net labai gražu sakyč.. mirksiukas.gif
O dar atgaivinus kvapą! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 03, 21:37)
todel gavau" komplimenta", kad kvepiu kaip dziustantis rastas  biggrin.gif

o man džiūstančių rąstų kvapas wub.gif wub.gif o jei jie dar stirtomis sukrauti - tai wub.gif wub.gif wub.gif
gerai ten kvepėjot - iš paskos ėjus būčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar nupurškinėjau narei Amouage Reflection, MB užmatęs pasakė: taigi šitie labai skaniai kvepia (retenybė tai girdėt, nes daug yra "bobučių" kvepalų...), nesidalink su niekuo biggrin.gif Nesvarbu, kad namie to gėrio kibiras cool.gif
Atsakyti
Man Amuage "Memoir woman" kartu su "Interlude woman" šiuo metu dalijasi atradimų titulus. Kažkas "Interlude" yra, nuo ko man po valandos pasikvėpinimo tiesiog skatina uostyti ir mėgautis. Ir "Memoir", šis tai jau sulaukė komplimentų iš aplinkinių ir norų panašius įsigyti.
Dar visų Amuage nebandžiau, gal dar kas laukia: )
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 04, 11:15)

nu, gal siek tiek ir romantiskiau biggrin.gif
bet man paciai nosi riete tai labai ir nepykau smile.gif
kol po kokiu 3-4 val islindo uzsimiegojus sokoladine vanile ir buvo pasakyta, kad sitie , kur kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 06 lapkričio 2014 - 10:32
Kadangi as turiu daug ivairiu kvepalu ir juos keiciu tai kolega pasake kad kvepiu kaip kristiana, visada skirtingai lotuliukas.gif
Atsakyti
ak, ak, vakar mano Loretta triskart buvo pastebeta ir pagirta, kas yra absoliutus rekordas mano gyvenime, nes tik viena syki esu gavus pagyrima del Coromandel rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 12 03, 12:16)
ak, ak, vakar mano Loretta triskart buvo pastebeta ir pagirta, kas yra absoliutus rekordas mano gyvenime,  nes tik viena syki esu gavus pagyrima del Coromandel  rolleyes.gif

blink.gif blink.gif manęs per pusmetį nieks apskritai tiek kartų nepagiria, kiek jus (tiksliau, Loretą, ar kaip čia mastau.gif) hihihi.gif o aš ne uosčius jų nesu, anei butelkos mačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 03, 17:13)
blink.gif  blink.gif manęs per pusmetį nieks apskritai tiek kartų nepagiria, kiek jus (tiksliau, Loretą, ar kaip čia mastau.gifhihihi.gif o aš ne uosčius jų nesu, anei butelkos mačius blush2.gif

tai butelką internete apžiūrėt visada galima, bet kas iš to irnesakyk.gif turinys čia šiuo atveju yra viskas
Atsakyti
Miss Dior, vyras pavadino sampunu nuo uteliu biggrin.gif
Atsakyti
Mamą aplankiau, tai va taip mane sutiko:
Kokius tu šiandien keistus kvapus skleidi.
Kokius - keistus?
Vazelino.
Vargšas senučiukas user posted image
Atsakyti