Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

tėtis vakar gavo Lorettos pauostyt - sakė: eik, tu, katės myžalas smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 26, 17:13)
Chanel Chance užsidirbo komplimentą ax.gif

man jie ana savaite uzdirbo net tris - nuo vadoves, koleges ir vaikino smile.gif
Atsakyti
Mano mama šį rytą išgyrė Calypso smile.gif paprastai ji nedosni komplimentams, tad užskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 27, 09:37)
tėtis vakar gavo Lorettos pauostyt - sakė: eik, tu, katės myžalas smile.gif wub.gif

uzskaiau biggrin.gif thumbup.gif
dar tokius komplimentus sakanciuju labai svarbi veido israiska bigsmile.gif , gali pasikraut geros nuotaikos visai dienai.
LEEja : Teti, kaip tau nauji kvepalai uz puse stukes?
Tetis:eik , tu, kates myzalas, uz kiek sakei???????
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 10 27, 16:32)

LEEja : Teti, kaip tau nauji kvepalai uz puse stukes?
Tetis:eik , tu, kates myzalas, uz kiek sakei???????
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien komplimentą uždirbo senutis Opiumas. Iš mano 25 metų brolio biggrin.gif
Įeina ryte į virtuvę ir sako - čia kažkokiais kvepalais kvepia. Klausiu, suprask, provokuoju - kokiais, kaip, kuo? O jaunuolis man atsako - gerais, brangiais ir senoviškais good.gif praskaidrino dieną smile.gif
Atsakyti
Montale Roses Musk ivertino dukra:
"Kvepia kaip muzikos mokykla! Pianino mokytoja...Oi,koks geras kvapas!"
Atsakyti
Annik Goutal Mandragore kasdien sulaukdavo komplimentų: "Kažkuo čia labai skaniai kvepia", "Kuo tu čia vėl pasikvėpinai, skaniai kvepia", "Kokie čia kvepalai, labai skaniai kvepi".

Dabar aišku, kodėl sm tie annik goutal kvepaliukai yra mėgstami ir norimi.
Atsakyti
siandien isbandziau Montale vanille absolu, ant maniskes odos vien mediena, vaniles minimum.
todel gavau" komplimenta", kad kvepiu kaip dziustantis rastas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 03, 20:37)
todel gavau" komplimenta", kad kvepiu kaip dziustantis rastas  biggrin.gif

lotuliukas.gif originaliai
Atsakyti
dar tokio palyginimo neteko girdeti... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 11 04, 12:08)
dar tokio palyginimo neteko girdeti... hihihi.gif

vistiek, kai pagalvoji, džiūstantis rąstas yra nepalyginamai romantiškiau negu katės m*žalas biggrin.gif
Atsakyti