Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Mano salia sedintis kolega ivertino Epic ,o sitais kvepuot galeciau biggrin.gif
Vakar iseidama,uzsipurskiau Cuir ,toks trumpas vyriskas komplimentas ,geri ,tikrai geri..
Man paciai jie tikrai geri ,svarbiausia wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai šiandien du antikomplimentus Lorettai gavau, va tau ir pasipuošiau biggrin.gif
vyras, purškiau ryte ir tik, man regis, pusė pšyko, nes į laidotuves važiavau - tai vakare sugebėjo užuost ir aitriais pavadint
ir draugė labai raukėsi, bet jai nei vieni mano nepatinka, tai beveik nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
Patiko trims žmonėms beveik vienu metu smile.gif
http://www.fragranti...frica-8480.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 12 16, 15:34)
Patiko trims žmonėms beveik vienu metu  smile.gif
http://www.fragranti...frica-8480.html

O ką pati manote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 12 16, 16:49)
O ką pati manote? ax.gif

Vetiver Tonka pakaitaliukas smile.gif nieko toks
Atsakyti

Buvo mintis vyrui nupirkti, bet ... pasiėmiau sau kitus, ir ne vienus blush2.gif Po to visai iš galvos iškrito biggrin.gif
Atsakyti
Geras draugas, pauostęs iš atomiko Serge Lutens "Ambre Sultan" su ugnele akyse pakomentavo, kad tai yra grynai moters kvapas, na tas, intymus, gryna erotika vienu žodžiu, jam šie kvepalai bigsmile.gif Štai taip...
Atsakyti
Kaip susitare, dukra ir sunus skirtingu laiku zere komplim.- CN21 wub.gif
Atsakyti
Kolege: "Ooo,kaip saldziai..Jus nesikvepindavot taip saldziai?..Ai, bet vistiek-visada "skaniai"!"
biggrin.gif
Valentino Valentina Oud Assoluto.
Atsakyti
pats keisčiausias antikomplimentas L'Artisan Parfumeur La Traversée du Bosphore.
Gyvenu tokiame name, kur koridorius rakinamas, tad kaimynas eidamas vesti šuns, išleidžia katytę pasiganyti koridoriuje, o aš eidama į darbą, ją paglostau, pakalbinu, ir ji mane palydi iki durų blush2.gif ji tupi kur nors dažniausiai palindus, tad pirmiausia išlenda apuostyti
Ir taip kiekvieną rytą, kai turiu ankstyvą pamainą.. Tai vargšė katukė pauosčiusi, net atgal atšoko bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 01 20, 08:09)
pats keisčiausias antikomplimentas L'Artisan Parfumeur La Traversée du Bosphore.
Gyvenu tokiame name, kur koridorius rakinamas, tad kaimynas eidamas vesti šuns, išleidžia katytę pasiganyti koridoriuje, o aš eidama į darbą, ją paglostau, pakalbinu, ir ji mane palydi iki durų  blush2.gif ji tupi kur nors dažniausiai palindus, tad pirmiausia išlenda apuostyti
Ir taip kiekvieną rytą, kai turiu ankstyvą pamainą.. Tai vargšė katukė pauosčiusi, net atgal atšoko  bigsmile.gif  blush2.gif

biggrin.gif katyte pasikvepina kas ryta nuo jusu ,si ryt matyt aromatas nepatiko biggrin.gif
mano siuniukas toks pukuotas ,rankinis ,kai kas paima ,sako ,kaip kvepia biggrin.gif Nuo mano ranku isigeria matyt i kailiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 01 20, 08:09)
Gyvenu tokiame name, kur koridorius rakinamas, tad kaimynas eidamas vesti šuns, išleidžia katytę pasiganyti koridoriuje, o aš eidama į darbą, ją paglostau, pakalbinu, ir ji mane palydi iki durų  blush2.gif ji tupi kur nors dažniausiai palindus, tad pirmiausia išlenda apuostyti
Ir taip kiekvieną rytą, kai turiu ankstyvą pamainą.. Tai vargšė katukė pauosčiusi, net atgal atšoko  bigsmile.gif  blush2.gif

katytės ir mano skoniai šiuo klausimu sutampa blush2.gif
Atsakyti