Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

QUOTE(soske @ 2013 08 29, 09:39)
cococinelle, na dabar sarase apie 70 zmoniu, bet is ju dar apie 10 neaisku ar bus su antrom pusem (antru pusiu dar nesame itrauke i sarasa) , tad gali but ir 80 doh.gif ir apie 10 vaiku is ju. na, ziuresim, gal reiks dar ta sarasa pakoreguoti. mes tik pacioje planavimo pradzioje smile.gif
kiek pas jus?
Esha , labas smile.gif ziuriu irgi v aikeli turi smile.gif dauguma istekanciu, kaip matau dar tik planuojancios smile.gif na, o mes tai po 10 metu draugystes nusprendeme jau laikas susitkuokti smile.gif))

Ir mes planuojame apie 70 žmonių. Bet manau atsisijos dar. Tai nusteikus 50-60 svečių turėti. Vaikai taip pat bus kviečiami.
Ir taip pat planavom be aprangos ir žiedų tilpti į 50 k, bet jau dabar matau, kad niekaip netilpsim schmoll.gif
Aha turim smile.gif Bus 4,5 metukai sūneliui.
Aš manau labai smagu sudalyvauti tėvų vestuvėse smile.gif
Atsakyti
soske didelė šventė tada bus, smagu smile.gif mūsu mažyte, 25 žmonės, gyvename jau senai ne Lietuvoje tai ir rišys su giminėmis nebetoks, kviečiame tik artimiausius ir brangiausius, šeimos narius,draugus smile.gif beje mums tuokiantis bus 10 metu kaip pora , tai manau ir mums jau pats laikas biggrin.gif
Atsakyti
Esha, o jus kur planuojate svesti?
as ir manau, kad zmoniu dar atsisijos, kaip sakai. realiai isivaizduoju gal 60 bus.
vakar dar apvaziavome kelias vietas, labai patiko trakuose Esperanza restoranas, nuostabaus grozio. bet privatumo ten mazai- visgi viesbutis, pasaliniu zmoniu nesinori.
pakolkas pirmoje vietoje, kiek maciau - vasaknu dvaras.
labai nebloga sodyba 'tarp pusu', buvau drauges vestuvese. tik kad toj pacioj vietoje nebesinori.
cococinelle, o dar nesenai delfi.lt buvo straipsnis kad isteketi kai esi kartu daugiau negu 5m kartu- sansai jau labai mazi laugh.gif laugh.gif mes kazkaip anksciau vis neprisiruosem, tai mokslai, tai tas tai anas., norejom kad ir vaikas atsimintu, tai vis tempem tempem kol pamatem kad nebera ko laukti. smile.gif
Atsakyti
Mes Margio krante šėlsim.
Mano prioritetai buvo- atoki vieta, šviesi erdvi salė, galimybė turėti vaikų atskirą patalpą, galimybė leisti fejerverkus, kiemas vakarieniauti lauke. Visus kriterijus ši sodyba atitiko, tai nebesiblaškėm.
Atsakyti
O mūsų išties visai mažai, ir paštukas istorijomis nesipildo. smile.gif
Įsivaizdavu, kad didesnė dalis būsimų nuotakų į šią temelę sulįs g.gif
Atsakyti
soske pas mus panasi situacija, plius dar per jauni buvome mano manymu vestuvėms,vaikučiu neturime bet labai norime,po vestuviu 4u.gif

žalios_pėdutės aš taipat galvojau kad čia daugiau susirinks,na bet laikui begant manau bus mūsu daugiau ax.gif gal kitos tik dabar žiedeli gavo,o laiko taipat dar nemažai like ax.gif o iš prisijungusiu lauksime susipažinimo ir pasipiršimo istoriju 4u.gif
Atsakyti
atrodo, išsirinkom bažnyčią, bet dabar kilo tokia baimė, kad gal ji apskritai nebeveikianti biggrin.gif
Atsakyti
O kodel tokios mintys,kuri bažnyčia ? g.gif
Atsakyti
cococinelle, o kau jūs nusprendėte?
Visgi darysitės išvykstamąją santuoką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 08 30, 18:22)
O kodel tokios mintys,kuri bažnyčia ?  g.gif

Skurbutėnų koplyčia
Atsakyti
Esha taip darysime išvykstamaja ceremonija wub.gif žinoma tai ne pigus dalykas,bet mums jaučiasi priimtiniausias ir geriausias ax.gif

žalios_pėdutės tokia organine atrodo 4u.gif kažin ji veikianti ? g.gif buvote su kuo šneketi ?
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 08 30, 22:54)

[b]žalios_pėdutės
tokia organine atrodo  4u.gif kažin ji veikianti ?  g.gif buvote su kuo šneketi ?

va būtent, kad dar nebuvome, dėl to ir bijau. trečiadienį keliausim pasižiūrėti, nes dar ir nuo Vilniaus nutolusi, tai vis neprisiruošiam..
Atsakyti