Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

metine sveika i būrį 4u.gif o kiek žmoniu galvojat ? Sodybos ar tik salės norisi? Be nakvynės ar su ? g.gif tiek klausineju,nes pati daug daug vietu išžiurinejau,gal ka patarti galėčiau šeip moderni ir man bent jau jauki salė yra Crowne Plaza viežbučio Horizontai restorane,vaizdai vakare ten tikrai nuostabus wub.gif
[/quote]

4u.gif Man jau apsisuko galva nuo vietu... Modernu ir jauku, tai yra, tai,kas skoninga. Pvz pirties tipo sodyba man doh.gif

Ziurineju ivairius dvarus, vilas ir kol kas jaukiausia ir atitinkanti vizija - Bebrusu dvaras. Turi tik viena dideli minusa - vietos trukuma verysad.gif Planuojame 40 zmogiuku ir noretusi daugiau erdves sokiams.

Esu gyvai apziurejusi vila Santa Barbara, Vila Nora, bet nera ka lyginti.
Mielai laukciau vietu pasiulymu Vilniuje arba kazkur 80km atstumu.

Atsakyti
metine cieta tikrai nuostabi 4u.gif ,idomu kaip ten maistas ? g.gif kokios kainos su nakvyne domejaisi ? 4u.gif aš kitu vietu kaip ir nelabai žinau nes pati pačiame Vilniuje labiau domejausi smile.gif na dar yra Traku Galvės, Margis... smile.gif
Atsakyti
cococinelle, kaip tavo suknelė?

Mane jau ima nerimas dėl jos unsure.gif Ji pats svarbiausias dalykas (be janikio) vestuvėse, o aš dar nesu pasimatavus nė vienos suknelės... Jau nekalbu, kad neturiu supračio pas ką ją siūsiuos unsure.gif
Atsakyti
Esha nuo šio mensio galo,jau kitas medžiagas išsirinksiu ir pradėsime siūtis jaučiu prieš kalėdas arba tik po naujuju metu 4u.gif ačiū dievui kiek matau sukneliu,ta kuria siūsiuosi vistiek favorite biggrin.gif o kaip S ? Jis nepatinka ? smile.gif
Atsakyti
metine sveika prisijungus! 4u.gif ech.. kai pati ieskojausi vietos ir visu klausinejau, niekas nieko nezinojo, o dabar ziuriu ne viena buvus ir macius Santa Barbara, na bet jau issirinkom mes ja, nors patys gyvai nematem tos vilos, tik is nuotrauku, bet musu tevai buvo, na ir jiem labai patiko. Negi ten taip blogai tavo akimis? smile.gif as vis nervuojuos del tos vietos, na bet kiek paziuriu FB, jie vis papildo naujom nuotraukom, na ir visai svesti ten galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 04, 08:48)
Esha nuo šio mensio galo,jau kitas medžiagas išsirinksiu ir pradėsime siūtis jaučiu prieš kalėdas arba tik po naujuju metu  4u.gif ačiū dievui kiek matau sukneliu,ta kuria siūsiuosi vistiek favorite  biggrin.gif o kaip S ? Jis nepatinka ?  smile.gif

Lietuvoj tokia durna tvarka, kad negaliu doh.gif S dirba su Lape, kiti su kitais, žodžiu tokia kolonizacija doh.gif
Aišku nuotaka aš ir kas man patinka tą imu, bet kartais nesmagiai pasijaučiu, kai imu ne tai kas man siūloma.
Nu čia skaudi tema, bet kažkaip bijau savo planuotojai pasakyti, kad suknelę pirksiu ne pas ją ir siūsiuos ne pas jos siuvėjas...

O šiaip aš su juo jau susitariau dėl pasimatymo Kalėdų laikotarpiu
Atsakyti
Esha aš taip ir galvojau kad gali būti,nes jie pastoviai kartu dirba doh.gif bet tu mažiau kreip demesi,rinkis kas tau patinka,kas tau geriau, ir tiesiai sviesiai jai pasakyk kas tau patinka ir ko tu nori, daugiau drasos ir viskas bus gerai mirksiukas.gif manau ji tave supras kad ir kaip bepasirinktumei 4u.gif
Atsakyti

Pasisakiau kitoje temoje,pasisakysiu ir čia biggrin.gif

Na o pas mus perversmai ax.gif atsisakėme vedejo ir planuotojos paslaugu... biggrin.gif visgi gryštame prie pradinio varianto thumbup.gif darysime išvažiuojama ceremonija Vilniuje ir vakariene Vilniaus senamiesčio restorane iki 1 val su džiazo muzika arba kvartetu su dainuojančia kokia mergaite bigsmile.gif o atliekamus pinigėlius išleisime naujam būstui apstatyti ir svajoniu medaus menesiui wub.gif tai va viskas jau nuspresta ir padaryta, o aš jaučiuosi, kaip būtu nuo širdies akmuo nuriedėjas,galiu ramiai miegoti ir planuoti buto apstatyma svajoniu baldais taipat lotuliukas.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Miglionka @ 2013 09 04, 17:13)
metine sveika prisijungus!  4u.gif  ech.. kai pati ieskojausi vietos ir visu klausinejau, niekas nieko nezinojo, o dabar ziuriu ne viena buvus ir macius Santa Barbara, na bet jau issirinkom mes ja, nors patys gyvai nematem tos vilos, tik is nuotrauku, bet musu tevai buvo, na ir jiem labai patiko. Negi ten taip blogai tavo akimis? smile.gif as vis nervuojuos del tos vietos, na bet kiek paziuriu FB, jie vis papildo naujom nuotraukom, na ir visai svesti ten galima biggrin.gif

As viloje buvau pati ir su seimininke snekejau gyvai, galiu nuraminti, kad viskas bus gerai 4u.gif Vietos labai daug, seimininke uzsidegusi svenciu planavimu turi milijona ideju...galiu pateikti pvz smile.gif Siulo uzdegti labai didelius lauzus uz kudros ir vakare visa vila apsisvecia nuo lauzo, turetu atrodyt ispudingai. Aptarnavimo, dekoraciju, paslaugumo prasme manau nenusivilsite 4u.gif Negaili maisto. t.y. maista nesa vis papildydami, neskaiciuoja kiekiu, bet aisku maisto kaina zmogui 150lt. Labai daug vietos! Galima buti prie ezero, yra idomi pirtis su kubilu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 04, 01:35)
metine cieta tikrai nuostabi  4u.gif ,idomu kaip ten maistas ?  g.gif kokios kainos su nakvyne domejaisi ?  4u.gif  aš kitu vietu kaip ir nelabai žinau nes pati pačiame Vilniuje labiau domejausi  smile.gif na dar yra Traku Galvės, Margis... smile.gif

Vieta paliko dideli ispudi ir dabar bus issukis rasti kita blink.gif
Maistas labai geras, ji ruosia profesionali vyreja, meniu is naujovisku lb skaniu patiekalu, bet kainos restoranines, kas leistu maistu pasimegauti, bet ne persivalgyti. Jeigu butu kokiu 20 zmoniu net nedvejociau...bet aisku, dar neatmetam sitos galimybes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 04, 22:32)
Pasisakiau kitoje temoje,pasisakysiu ir čia  biggrin.gif

Na o pas mus perversmai  ax.gif

Cococinelle, jeigu ne paslaptis, kiek pavyksta sutaupyti pasirinkus si varianta? As irgi svarstau plana B, nes manau si svente yra skirta labiau dviems ir svarbu su kuo busite ir kaip jausites, nei kokia didele puota bus:) Bet kiek domejausi, skaiciavau skaiciavau....irnemaciau labai didelio skirtumo.. ne spvz jei imi restorana is kart maistas ir alkoholis ju kainomis, kas vel nesudaro didelio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Tai va būtent... Mes daugiausiai pinigų investuojam į fotografus, filmuotojus, grupę, sodybą.
Šitų tikrai neatsisakysim.
Pas mus jokių ten pompastikų nebus.
Nebent atsisakyt kokio operatoriaus g.gif Nesiimt šou vieno kaip planavom, nes visgi bus vedėjas, gyva muzika, dj. Bet tas šou ne milijoną kainuoja...
Aj, fejerverkų atsisakyti galima. Bet koks tada privalumas sodybos pakraštyje?

Ir noriu sutaupyt, bet kai imu karpyti mintyse, atsisakyti nieko nebenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 04, 23:31)

Ir noriu sutaupyt, bet kai imu karpyti mintyse, atsisakyti nieko nebenoriu  doh.gif

Pritariu, as galiu daryti, ka noriu 'apkirpti' neina. Jei ne paslaptis uz kiek issirinkote fotografa? Man nuotraukos be galo svarbios, ir pati pradejau mokytis fotografuoti, tai sioki toki supratima turiu apie kokybe smile.gif Bet jei atvirai, labai nesinori moketi 4000lt uz 8 -10h darba, nors tai prisiminimai visam gyvenimui.

Esu macius labai graziu darbu, ne tik is profesionalu uz dideles kainas...
Atsakyti
Mergaitės, mums skaičiuojant varianta B , kuri ir darysime sutaupome 15,000lt, kas yra puse mūsu biudžeto 4u.gif už šiuos pinigus važiuosime 2 savaičiu kruiza į Karibu salas wub.gif ir nusipirksime baldu butui bigsmile.gif o pasiliekame: fotografa, restoranui 4,000lt atidejom,bet galime ir daugiau,jau kaip ir nusprendėm kuris,tik laukiame sutartį pasirašyti,ir tai nebebus Belmontas rolleyes.gif noriu vakarienės sienamiesčio kiemelyje po atviru dangumi wub.gif džiazo grupei pora tukst skaičiuojame ( čia vietoje vedejo,nes senamiestyje niekas mums neleis iki ryto siausti,o to ir nesinori,atsiminusuoja ir nakvynė svečiams nes švente iki 1 val ryto bus thumbup.gif ) išvažiuojamaja ceremonija taipat, automobiliais savais važiuosime,nebent sau pasiimsime kokia mašina,bet man tai nėra būtina ax.gif na o mūsu aprangos,žiedai į ši biudžeta neitraukiami mirksiukas.gif tiesa vedejas mums avansa gražins,1,000lt nes pranešeme kai dar 11 menesiu iki šventės yra,jo to net neprašiau,pats pasiūlė, va šis žmogus tikrai nuostabus,sažiningas, kitai šventei isimintinai tikrai jį samdysime 4u.gif
Atsakyti