Pas mus su bažnyčios dokumentais irgi neskalndumai. Aš savo krikšto/laisvo statuso pažymą išsiėmiau tik nuvažiavus, per 10 min. O va MB.... Jo mama sako, kad krikštytas jis 4 metų, tėtis galvą guldo, kad 2 mėn. Išieškojom mes tose knygose, nu nieko neradom
Jo krikšto tėtis miręs, mama kažkur pasauly pasimetus,- nebendrauja.
Nu žodžiu... Tai įdarbino dabar pusė giminės pakaitom eit tą knygą versti.
Sužadėtinių kursus pradėsime nuo spalio mėn ir Kalėdų laikotarpiu jau nešim visus dokumentus bažnyčiai (kurios dar neišsirinkome
)

Nu žodžiu... Tai įdarbino dabar pusė giminės pakaitom eit tą knygą versti.
Sužadėtinių kursus pradėsime nuo spalio mėn ir Kalėdų laikotarpiu jau nešim visus dokumentus bažnyčiai (kurios dar neišsirinkome

Esha skemes,manau viskas susitvarkys su kirkšto pažyma,pas manaji irgi buvo problemu,nes MB sako kad nera krikštytas,nei mama ji krikštyjo (nes geru kūmu nerado
) o poto MB šneka kad pamena kaip maldeles mokinosi ir su visais vaikais bažnyčioje sužvakėmis buvo...
tai gal ir krikštytas,bet per mokykla taip padare, na vienu žodžiu balaganas
ir galvos skausmas.Nesituoksime bažnyčioje tai rami galva dabar
Man patiko Šv.Jonu , Šv. Onos ir Šv.Kryžiaus bažnyčios,paskutinioji ypač nes Doveika ten kuniningauja
jeigu pakeistume planus ir tuoktumemes bažnyčioje, tai tik pas ji

Man patiko Šv.Jonu , Šv. Onos ir Šv.Kryžiaus bažnyčios,paskutinioji ypač nes Doveika ten kuniningauja

QUOTE(Esha @ 2013 09 01, 09:42)
Iš Vilniaus
MB yra susakęs man kelias, nes ji vilnietis, geriau jose nusmano.
Šiaip aš norėjau mažytės koplytėlės kur miesto pakrašty.
Bet kiek ko klausiu- niekas nematė, niekas negirdėjo
Tad ko gero pasirinksime kokią didelę gražią miesto bažnyčią.

MB yra susakęs man kelias, nes ji vilnietis, geriau jose nusmano.
Šiaip aš norėjau mažytės koplytėlės kur miesto pakrašty.
Bet kiek ko klausiu- niekas nematė, niekas negirdėjo

Tad ko gero pasirinksime kokią didelę gražią miesto bažnyčią.
mes ieškojom mažytės kokios nors , kad būtų iki 30 km. nuo Vilniaus, tai jei domina, galiu persiųsti "sąrašėlį".
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 09 02, 07:52)
mes ieškojom mažytės kokios nors , kad būtų iki 30 km. nuo Vilniaus, tai jei domina, galiu persiųsti "sąrašėlį".
Labai domina

Zalios pedutes, persiusk ir man ! nes svajoju apie nedidele baznytele, kurioje ta diena tik as viena tekeciau (na nebent po manes dar
)) ) nenoriu as svetimu baznycios papuosimu ar skubejimo ir kitu nuotaku buriavimosi prie baznycios
)))
as tai krikstytaa, bet nesu priejusi pirmos komunijos
tai teks eiti
na, juokingai atrodysiu, manau, bet ka jau darysi 

as tai krikstytaa, bet nesu priejusi pirmos komunijos

Sveikos, mergaites, jungiuosi prie Jusu
Planuoju vestuves 2014m birzeli ir dabar labai intensyviai uzsiimu vietos paieska. Labai gaila, kad 2013 ir 2014 metu kainos smarkiai skiriai, butent tu vieetu, kuriu kabai norejosi. Noretusi modernios, grazios, elegantiskos vietos,bet svarbiausia, kad butu labai jauku.

Planuoju vestuves 2014m birzeli ir dabar labai intensyviai uzsiimu vietos paieska. Labai gaila, kad 2013 ir 2014 metu kainos smarkiai skiriai, butent tu vieetu, kuriu kabai norejosi. Noretusi modernios, grazios, elegantiskos vietos,bet svarbiausia, kad butu labai jauku.

QUOTE(metine @ 2013 09 03, 20:36)
Sveikos, mergaites, jungiuosi prie Jusu

man kažkodėl žodžiai "modernu" ir "jauku" sukelia priešingas asociacijas
soske gal net nereikes kumunijos priimti
daugkas nuo kunigo ir žinoma bažnyčios priklauso,pasirinkus verta būtu viska su kunigu aptarti
žalios_pėdutės gaila,na bet nenusimink,paieškok,rasi tikrai
metine sveika i būrį
o kiek žmoniu galvojat ? Sodybos ar tik salės norisi? Be nakvynės ar su ?
tiek klausineju,nes pati daug daug vietu išžiurinejau,gal ka patarti galėčiau šeip moderni ir man bent jau jauki salė yra Crowne Plaza viežbučio Horizontai restorane,vaizdai vakare ten tikrai nuostabus

žalios_pėdutės gaila,na bet nenusimink,paieškok,rasi tikrai

metine sveika i būrį