QUOTE(metine @ 2013 09 04, 22:50)
Pritariu, as galiu daryti, ka noriu 'apkirpti' neina. Jei ne paslaptis uz kiek issirinkote fotografa? Man nuotraukos be galo svarbios, ir pati pradejau mokytis fotografuoti, tai sioki toki supratima turiu apie kokybe
Bet jei atvirai, labai nesinori moketi 4000lt uz 8 -10h darba, nors tai prisiminimai visam gyvenimui.
Esu macius labai graziu darbu, ne tik is profesionalu uz dideles kainas...

Esu macius labai graziu darbu, ne tik is profesionalu uz dideles kainas...
Nesiverčia man liežuvis sakyti toks kainos. Mūsų planas D
Aišku, tai ne vien pati festuvių fotosesija. tai ir love story ir fotoknygos (vistiek jas darytumėmės).
Fotografavomės mes pas juos Save the date atvirukui, tai labai patiko kaip jie dirba. Ir aišku rezultatu esu labai labai patenkinta.
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 04, 22:58)
Mergaitės, mums skaičiuojant varianta B , kuri ir darysime sutaupome 15,000lt, kas yra puse mūsu biudžeto
už šiuos pinigus važiuosime 2 savaičiu kruiza į Karibu salas
ir nusipirksime baldu butui
o pasiliekame: fotografa, restoranui 4,000lt atidejom,bet galime ir daugiau,jau kaip ir nusprendėm kuris,tik laukiame sutartį pasirašyti,ir tai nebebus Belmontas
noriu vakarienės sienamiesčio kiemelyje po atviru dangumi
džiazo grupei pora tukst skaičiuojame ( čia vietoje vedejo,nes senamiestyje niekas mums neleis iki ryto siausti,o to ir nesinori,atsiminusuoja ir nakvynė svečiams nes švente iki 1 val ryto bus
) išvažiuojamaja ceremonija taipat, automobiliais savais važiuosime,nebent sau pasiimsime kokia mašina,bet man tai nėra būtina
na o mūsu aprangos,žiedai į ši biudžeta neitraukiami
tiesa vedejas mums avansa gražins,1,000lt nes pranešeme kai dar 11 menesiu iki šventės yra,jo to net neprašiau,pats pasiūlė, va šis žmogus tikrai nuostabus,sažiningas, kitai šventei isimintinai tikrai jį samdysime 

Aš taip pat noriu vakarienės po atviru dangumi

Na vestuvės ir yra- maža pasaka