Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

QUOTE(metine @ 2013 09 04, 22:50)
Pritariu, as galiu daryti, ka noriu 'apkirpti' neina. Jei ne paslaptis uz kiek issirinkote fotografa? Man nuotraukos be galo svarbios, ir pati pradejau mokytis fotografuoti, tai sioki toki supratima turiu apie kokybe smile.gif Bet jei atvirai, labai nesinori moketi 4000lt uz 8 -10h darba, nors tai prisiminimai visam gyvenimui.

Esu macius labai graziu darbu, ne tik is profesionalu uz dideles kainas...

Nesiverčia man liežuvis sakyti toks kainos. Mūsų planas D
Aišku, tai ne vien pati festuvių fotosesija. tai ir love story ir fotoknygos (vistiek jas darytumėmės).
Fotografavomės mes pas juos Save the date atvirukui, tai labai patiko kaip jie dirba. Ir aišku rezultatu esu labai labai patenkinta.

QUOTE(cococinelle @ 2013 09 04, 22:58)
Mergaitės, mums skaičiuojant varianta B , kuri ir darysime sutaupome 15,000lt, kas yra puse mūsu biudžeto  4u.gif už šiuos pinigus važiuosime 2 savaičiu kruiza į Karibu salas  wub.gif ir nusipirksime baldu butui  bigsmile.gif o pasiliekame: fotografa, restoranui 4,000lt atidejom,bet galime ir daugiau,jau kaip ir nusprendėm kuris,tik laukiame sutartį pasirašyti,ir tai nebebus Belmontas  rolleyes.gif noriu vakarienės sienamiesčio kiemelyje po atviru dangumi  wub.gif džiazo grupei pora tukst skaičiuojame ( čia vietoje vedejo,nes senamiestyje niekas mums neleis iki ryto siausti,o to ir nesinori,atsiminusuoja ir nakvynė svečiams nes švente iki 1 val ryto bus  thumbup.gif ) išvažiuojamaja ceremonija taipat, automobiliais savais važiuosime,nebent sau pasiimsime kokia mašina,bet man tai nėra būtina  ax.gif na o mūsu aprangos,žiedai į ši biudžeta neitraukiami  mirksiukas.gif tiesa vedejas mums avansa gražins,1,000lt nes pranešeme kai dar 11 menesiu iki šventės yra,jo to net neprašiau,pats pasiūlė, va šis žmogus tikrai nuostabus,sažiningas, kitai šventei isimintinai tikrai jį samdysime  4u.gif

wub.gif nuostabi šventė!
Aš taip pat noriu vakarienės po atviru dangumi wub.gif Jau rezervavom 2 km lempučių biggrin.gif Manau prašysiu suorganizuoti, kad po tos vakarienės lemučių švesoje suorganizuotų mūsų pirmąjį šokį. Viską įsiaizduoju kaip pasakoj.
Na vestuvės ir yra- maža pasaka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pleputės 4u.gif

Nebuvau tris savaites prie kompo ir dabar esu pasimetusi dėl numeracijos mūsų temų g.gif Gal kas gali paaiškinti? blush2.gif

Ai, supratau, vis dėlto Vilnietes atskyrėt. Einu skaityti ką čia prikalbėjot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alantėlis: 05 rugsėjo 2013 - 07:56
Esha aš ir taip manau,visu švente bus ta svajoniu diena ir mazyte pasaka wub.gif o del lempuciu ir aš ju noriu kiemelyje prikabintu thumbup.gif nes kitaip patamsyje sedetumem biggrin.gif

Alantėlis sveika sugryžus,lauksime su įspudžiais ir gal pliusiukais !? 4u.gif temose dviejose mes bendraujame, 2014 metu nuotakose ir naujoje sukurtoje Vilniaus temoje,tik čia ar aplink švenčiančios bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
cococinelle dziugu, kad jusu norai vestuviu klausimais sutampa ir taip kardinaliai ir laisvai viska keiciat smile.gif

Na o mano ir MB nuomomes daug kur skiriasi, nes ji nori labiau tradiciniu, o as ne!
Jau esu pasakojus apie jo sumanymus apie kiale su obuoliu ir kitus nesuprantamus man dalykus. Tai dar erzina mane su visokiais "bromais" ir stalo uzsedimas, ir jau nebe suprantu ar jam istikruju tokie dalykai patinka, ar jis tiesiog erzina mane smile.gif
O paskutinis jo "pokstas" ivyko, kai rinkomes muzika pirmajam sokiui smile.gif Tai spekit ka mano mielasis isrinko?? ogi daina " Onyte einam su manim pasokti" doh.gif ispradziu tai juokiausi, bet kai supratau, kad jis cia rimtai,tai ir pritrukau zodziu biggrin.gif Na jis pokstininkas pas mane, tai dabar bandysiu visas Onytes jam is galvos ismusti!
Atsakyti
QUOTE(Miglionka @ 2013 09 05, 15:39)
cococinelle dziugu, kad jusu norai vestuviu klausimais sutampa ir taip kardinaliai ir laisvai viska keiciat smile.gif

Na o mano ir MB nuomomes daug kur skiriasi, nes ji nori labiau tradiciniu, o as ne!
Jau esu pasakojus apie jo sumanymus apie kiale su obuoliu ir kitus nesuprantamus man dalykus. Tai dar erzina mane su visokiais "bromais" ir stalo uzsedimas, ir jau nebe suprantu ar jam istikruju tokie dalykai patinka, ar jis tiesiog erzina mane smile.gif
O paskutinis jo "pokstas" ivyko, kai rinkomes muzika pirmajam sokiui smile.gif Tai spekit ka mano mielasis isrinko?? ogi daina " Onyte einam su manim pasokti"  doh.gif  ispradziu tai juokiausi, bet kai supratau, kad jis cia rimtai,tai ir pritrukau zodziu biggrin.gif Na jis pokstininkas pas mane, tai dabar bandysiu visas Onytes jam is galvos ismusti!

lotuliukas.gif oj nu prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 05, 08:50)
Nesiverčia man liežuvis sakyti toks kainos. Mūsų planas D
Aišku, tai ne vien pati festuvių fotosesija. tai ir love story ir fotoknygos (vistiek jas darytumėmės).
Fotografavomės mes pas juos Save the date atvirukui, tai labai patiko kaip jie dirba. Ir aišku rezultatu esu labai labai patenkinta.

Oho kainyte! Viskas, rimtai uzsiimsiu fotografija, gerai galima prasisukti thumbup.gif
Siaip juokauju, kiekvienas profesionalas save ivertina, tiek, kiek mano yra vertas. Manau bus daug graziu nuotrauku rolleyes.gif
Atsakyti
Miglionka ačiū 4u.gif gerai kad dar yra mums laiko keisti planus ax.gif paskaičius tavo atsiliepimus juokiausi iki ašaru,na ir šaunuoli vyra turi lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir taip manau,visu švente bus ta svajoniu diena ir mazyte pasaka  o del lempuciu ir aš ju noriu kiemelyje prikabintu  nes kitaip patamsyje sedetumem 
pasaka, visos, matyt jos norim smile.gif tik man kažkodėl jau dingsta jėgos ir noras ją kurti. vis nerandu to, kas man patinka verysad.gif
Atsakyti
Esha ir cococinelle juokinga ne tik jum, kai pasakiau ir musu vedejams tai irgi juokesi, na bet labai korektiskai ir siulo daryti viska diplomatiskai, kad ir as ir jis butumem laimingi. Ispradziu paskoti grazu valsa, o poto jau "Onytes" sutrypti, na bet man kazkaip nelabai si ideja biggrin.gif Ir kas jo galvelej verda as nezinau biggrin.gif

O jus derinat visas vestuves, turiu omeny, kad pradedant pakvietimais, sales dekoru ir baigiant pamergiu suknelem?Nes as kazkaip esu linkus prie pasteliniu spalvu, bet dabar pradejau paryti,deliotis pakvietimu detales, o ir sales staltieses ir kaspinus, tai kazkaip labai man lenda auksine spalva, net nezinau kodel, siaip nesu sios spalvos megeja, na bet paziurejau pries tai musu viloj buvusiu vestuviu foto su tos spalvos dekoru, tai visai patiko. Na bet kazkaip pamergiu su auksinem suknelem neisivaizduoju biggrin.gif labai jau negrazu,manau butu, bet ar tos sviesios ivairios pastelines sukneles deretu prie balto/auksinio sales dekoro?

Na bet is kitos puses pradejau mastyti, kad pamerges graziai atrodys tik nuotraukose su mumis ir pan, o jau salej bet kokiu atveju tos spalvu harmonijos nebus, nes sveciai ateis apsirenge kaip nores, tai jau ar pamerges deres ar ne, nebe taip svarbu, na bet vistiek kazkas man cia negerai..ir nezinau ka cia sumastyti g.gif
Atsakyti
žalios_pėdutės o kodel dabar taip ? unsure.gif ko ieškai,kad nerandi ? Gal mes pagelbėsim 4u.gif
Miglionka tikrai nebloga ideja,sušokti tavo megstama daina ir jam duoti pasireikšti sušokant jo daina thumbup.gif vestuvės mano manymu turi abu atspindėti mirksiukas.gif na o pas mus viskas suderinta bus, turesime pagrindines spalvas ir jomis viska darysime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cococinelle: 05 rugsėjo 2013 - 20:17
Neapsisprendžiam niekaip dėl filmuotojų, ar juos apskritai turėsime, nes ribotas biudžetas, tai bijau, kad kai apsisręsime, jau teks rinktis iš to, kas liko, ir bus nelabai kas gero likę.

Nerandame, kad už padorią kainą pagamintų žiedukus norimus, dauguma apskritai sako tokių nepagaminsiantys. AIšku, yra variantas rinktis kitą modelį, bet vėl bėda- niekur nerandame tokio, kuris iškart sužavėtų, nes tradicinių nenorim. O ir fantazija patiems visiškai išsijungusi sad.gif

Niekaio nepavyksta į bažnyčią nuvežiuoti susitarti (tai mokslai, tai praktika, tai darbas...), tai labai bijau, kad teks kokią nors čia, Vilniuj rinktis, o čia tokių, kokios noriu nėra sad.gif

Muzikantų ar kokių atlikėjų taip pat nerandame, Norim alternatyvios muzikos, paprastai tokie atlikėjai vestuvėse negroja arba neturi atskiros programos vestuvėms. Visgi čia negali būti paprastas jų koncertas. O dar ir kainos... Galvoju susirasti kokią "pogrindinę" jaunimo grupelę, juk tokių dabar daug, kurie sutiktų mūsų šventę papuošti savo muzika, tačiau taip pat nežinau net kur ieškoti, nes paprastai jie dar nė savo internetinių puslapių neturi, tai nebent kas pasiūlytų, tarkim kažkieno pažįstami gal turi savo grupelę, gal kur girdėję. Dabar peikiu save, akd per Gatvės muzikos dieną patingėjau išlyst į miestą, ot ten pasirinkimo buvo sad.gif

Suknelė- irgi bėda, bet dėl jos per daug nesijaudinu, nes laiko tikrai yra ir man čia dar ne toks svarbus dalykas, dėl kurio panikuočiau.

Visa kita, manau, dar spėsim (dekoracijos, kvietimai, kostiumas, dovanėlės ir t.t..)
Bet va šiti dideli reikaliukai, kurių niekaip "nesutvarkom" mane jau ne tik neramina, bet ir liūdina verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms!

Šiaip niekada nesinaudoju forumais, tačiau pamačiusi, kaip linksmai bendraujat ir aš užsinorėjau prisijungti į jūsų būrį! Vestuves planuojame rugpjūtį, turime susiradę tik vietą, o vedėjo/dj ir fotografo vyksta atranka dar:)) tačiau greitu metu tikimės išsirinkti. Kažkaip galvojau, jog liko beveik dar metai, tai nėra kur skubėti, bet paskaitinėjusi šitą tema, supratau,kad reikia pasijungti truputi:)) Vestuvės mūsų bus be porų ir piršlių, norime tokiu modernių, šiuolaikiškų vestuviųsmile.gif

žalios_pėdutės, mes irgi niekaip neapsisprendžiam dėl filmuotojo, tikrai labai norėtųsi, bet kadangi esame jauni, tai ir biudžetas ribotas..

Buvau tvirtai apsisprendusi pasirinkti fotografę, bet paskaitinėjusi šį forumą, kažkaip kilo minčių, kad gal permokame, nors fotografė tikrai patyrusi..

Gal kas nors galėtų papasakoti kaip vyksta dokumentų tvarkymas bažnyčioje? Prieš kiek laiko reikia nešti dokumentus ir t.t.?

P.s. radusi laiko atsiųsiu ir mūsų istorijąsmile.gif
Atsakyti