Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Sveiki,

gal yra meistru, kurie gamina tokius funkcionalius baldus?

user posted image

http://www.furniture...ller_rooms.html

prašau atsiliekite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2013 02 16, 12:26)
Sveiki,
gal yra meistru, kurie gamina tokius funkcionalius baldus?

mums labai patiko buratinobaldai.lt. Pasidomėkit, gal ir jums pagelbės 4u.gif vyrukas viską gaminai invidualiai, pataria, padeda apsispręsti thumbup.gif mums jis labai patiko
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti meistrus (virtuves ir koridoriaus remontui, tapetavimas, plyteliu klojimas ir t.t) Kretingoje?
Laukciau rekomendaciju i a. z.
Atsakyti
Nuosavų namų bei butų tvarkytoja, ieško papildomo darbelio.

Amžius 22 m. Ieškau namų,butų tvarkytojos darbo Vilniuje.
Esu patyrusi turiu 3 metų viešbučio tvarkytojos darbo patirties taip pat ir privačių namų bei butų valyme. Tikrai esu sąžininga, tvarkinga ir patikima ,kruopšti, pedantiška mergina mėgstanti net pagal spalvas sulankstyti rankšluosčius. Turinti rekomendaciją.

Už paslaugų suteikimą atlygis pagal susitarimą. Nesu brangininkė
Langu plovimas apmokamas atskirai.
Išvalau, sutvarkau visas gyvenamas patalpas per 1 darbo dieną.
Darbo laikas pagal susitarimą. Norintys daugiau sužinoti apie mane galite rašyti į el paštą lbertasiute@yahoo.com arba skambinkite nr. 867486003

Laukiu jūsų pasiūlymų.

Pagarbiai,
Lina
Atsakyti
Rekomenduoju kietuju baldu, laiptu ir tureklu gamintojus www.mmdirbiniai.lt thumbup.gif
Atsakyti
Atlieku elektros projektus namų prijungimui Vilniaus apylinkėse.

8šeši7508669
Atsakyti
Labas vakaras,
ieskome patikimo baldu gamintojo virtuves ir kitu kambariu baldu gamybai Klaipedoje ir aplink smile.gif jeigu kas zinote, galite rekomenduoti siulykite ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Padesiu Jums susitvarkyti namucius, tuo tarpu Jums daugiau laiko liks praleisti su vaikuciais 4u.gif
Esu tvarkinga, kruopsti atsakinga 35 metu moteris, turinti patirties sioje srityje.
Gyvenu Balsiuose.

Laukiu Jusu skambuciu tel Nr 8656 11189 ar e-mail.
Atsakyti
sveiki,

Dėl juodžemio Kaune, kiek kubu zemiu, talpina masina uz 50 lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sijara: 22 vasario 2013 - 10:41
Sveiki

Reikalingi statybininkai, nauja statyba, individualus namas.
Vilnius
Atsakyti
Keiciam bute el. instaliacija (rozeciu, jungikliu vieta ir t.t ). Reikia zmogaus, kuris ispjautu griovelius laidams monolitiniam name 4u.gif
Atsakyti
Ieškau namų tvarkytojos - valytojos Vilniaus mieste. Reiktų tvarkyti apie 50 kv.m. butą. Pageidauju kad tvarkytoja ateitų 1 kartą per savaitę maždaug 2 val. Aš pati būnu namie, tačiau nebegaliu atlikti daugumos darbų, nes šiuo metu laukiuosi (paskutiniai mėnesiai), o vėliau irgi reikės pagalbos, nes manau nespėsiu su keliais vaikais palaikyti tinkamos švaros. Pagrindiniai darbai ką reitų atlikti, tai būtų: vonios kambario valymas; spintų, spintelių, veidrodžių ir visų kitų paviršių valymas; grindų siurbimas ir plovimas. Visomis priemonėmis (įskaitant ir pirštinėmis) pasirūpinsime mes. Valymo laikas nėra labai svarbus, bet pageidaučiau kad tai būtų pirmoj dienos pusėj (iki 12 val) tarkim penktadienį ar ketvirtadienį.
Nežinau ar pakankamai informacijos surašiau, bet lauksiu Jūsų pasiūlymų ir/ar klausimų!
Atsakyti