Ieškomas žmogus grindiniam šildymui įrengti
Kaunas
Mums reiketu islupti 40 kvadratu senu grindu lentu, ismesti greiciausiai po jomis esancia stiklo vata ir is naujo viska su pasiltinimais pakloti bei islyginti. Cia Kaune. Jei domina, galetume susiskambinti ar susitikti.
Konsultacijos interjero dizaino ir projektavimo klausimais. Funkcinis erdvių planavimas, ergonomiškas baldų išdėstymas, koncepcijos parinkimas, ir kitos susijusios paslaugos už prieinamą kainą.
SUSIJUSIOS PASLAUGOS
Rekonstrukciniai planai
Funkcinis zonavimas
Baldų išdėstymo planai
Apšvietimo dizainas
Elektritechnikos planai
Grindų dangų planai
Santechnikos ir sanitarinių mazgų pririšimai
Daugiau informacijos:
+37060558898
info@redeco.lt
www.redeco.lt
SUSIJUSIOS PASLAUGOS
Rekonstrukciniai planai
Funkcinis zonavimas
Baldų išdėstymo planai
Apšvietimo dizainas
Elektritechnikos planai
Grindų dangų planai
Santechnikos ir sanitarinių mazgų pririšimai
Daugiau informacijos:
+37060558898
info@redeco.lt
www.redeco.lt
Gal kas Šiauliuose rekomenduotų gerą santechniką, kuris nebrangiai bute pakeistų kanalizacijos, vandentiekio vamzdžius, gyvatuką? Rekomendacijų ir pasiūlymų laukiu į AŽ.
Nuosavų namų bei butų tvarkytoja, ieško papildomo darbelio.
Ieškau namų,butų tvarkytojos darbo Vilniuje.
Esu patyrusi turiu 3 metų viešbučio tvarkytojos darbo patirties taip pat ir privačių namų bei butų valyme. Tikrai esu sąžininga, tvarkinga ir patikima, kruopšti, pedantiška mergina mėgstanti net pagal spalvas sulankstyti rankšluosčius.
Turinti rekomendaciją.
Už paslaugų suteikimą atlygis pagal susitarimą.
Langu plovimas apmokamas atskirai.
Išvalau, sutvarkau visas gyvenamas patalpas per 1 darbo dieną.
Darbo laikas pagal susitarimą. Norintys daugiau sužinoti galite rašyti į el paštą lbertasiute@yahoo.com arba skambinkite nr. +37067486003
Laukiu Jūsų pasiūlymų . Siūlykite įvairius variantus.
Lina
Ieškau namų,butų tvarkytojos darbo Vilniuje.
Esu patyrusi turiu 3 metų viešbučio tvarkytojos darbo patirties taip pat ir privačių namų bei butų valyme. Tikrai esu sąžininga, tvarkinga ir patikima, kruopšti, pedantiška mergina mėgstanti net pagal spalvas sulankstyti rankšluosčius.
Už paslaugų suteikimą atlygis pagal susitarimą.
Langu plovimas apmokamas atskirai.
Išvalau, sutvarkau visas gyvenamas patalpas per 1 darbo dieną.
Darbo laikas pagal susitarimą. Norintys daugiau sužinoti galite rašyti į el paštą lbertasiute@yahoo.com arba skambinkite nr. +37067486003
Laukiu Jūsų pasiūlymų . Siūlykite įvairius variantus.
Lina
Sveiki esu 25 metu vaikinas ieskau papildomo darbo. Galiu sutvarkyti jusu namus, fizinio darbo nebijau ieskau pastovaus papildomo darbo 1-3 dienas per savaite. Galiu sutvarkyti namus, plauti , sveisti, valyti dulkes ir pan. darbus. Sezonu metu galiu priziureti jusu namu aplinka. Jei reikes galiu gauti rekomendacijas. Pasiulymus rasykite man i a.z. email janis.laureckis@gmail.com. tel nr 860986565
Gręžtinių pamatų įrengimas Šiauliai...
Kvalifikuoti meistrai: su ilgamete darbo patirtimi, pamatų įrengimo srityje,kokybiškai ir sutartu laiku atliks statybos darbus. Pamatų įrengimas: Įrengiame gręžtinius, monolitinius, surenkamus blokų, plokštuminius pamatus, įvairias atramines sieneles. Baseinų betonavimas. Mūro darbai: Nuo paprastos sienelės, iki sudėtingų statinių. Mūro darbus galime atlikti naudodami įvairių gamintojų gaminius ir sistemas. Perdangų montavimas: Montuojame medines, monolitines, blokines perdangas.
* Sklypų paruošimas statybvietei
* Polių gręžimas
* Rostverkų įrengimas
Su klausimais prašome per A.Ž.
Pagarbiai
Donatas
Kvalifikuoti meistrai: su ilgamete darbo patirtimi, pamatų įrengimo srityje,kokybiškai ir sutartu laiku atliks statybos darbus. Pamatų įrengimas: Įrengiame gręžtinius, monolitinius, surenkamus blokų, plokštuminius pamatus, įvairias atramines sieneles. Baseinų betonavimas. Mūro darbai: Nuo paprastos sienelės, iki sudėtingų statinių. Mūro darbus galime atlikti naudodami įvairių gamintojų gaminius ir sistemas. Perdangų montavimas: Montuojame medines, monolitines, blokines perdangas.
* Sklypų paruošimas statybvietei
* Polių gręžimas
* Rostverkų įrengimas
Su klausimais prašome per A.Ž.
Pagarbiai
Donatas
Rekomenduokite prašau gera meistra galinti pagaminti akvariuma pagal užsakyma..Vilnius
I-až
I-až
Sveiki.Ieškau sąžiningo ir profesionalaus plytelių klojėjo, reikia sukloti plyteles ant sienos Kaune.Gal kas rekomenduosit?
Gal galite parekomenduoti domofonų meistrą, kad būtų nebrangininkas ir dirbtų su garantija. Veiksmas Antakalnyje. Ačiū