Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

Jooo, man po triptanu irgi nekas... Kaip maisu trenkta.... Geriausia yra aisku isgeri ir eit miegot, nes kaip ir Jums - apbujus tokia, spaudimas nukrites, salta, galva sunki, nelabai atsimenu kai kuriuos faktus. Zodziu toks zombis.... Vairuot irgi stengiuos vengti.
Ir man irgi ne tik nuo mmm, per jas stipriausi ir ilgai trunkantys, bet ir nuo oro, ritmo sutrikimo, maisto, streso, ypac pykcio... O pagal kalendoriu skausmu paziurejus, tai siaip beveik galima numatyti, kuriom dienom bus "sunku"... Sudina liga... Ot.... schmoll.gif
Bet kai ieskau sm migrenos temos, tai permetu kitu ligu ir bedu pavadinimus ir pagalvoju, kad aj, maza cia tas galvos skausmas... Ne tokiu brudu pilna... Nu bet kai uzeina, tai noris tikraja ta zodzio prasme prasipjaut skalpa ir ta siula nukirpt, kur ausis laiko......

Laikykimes thumbup.gif
Atsakyti
Dresin,smagu,kad neprarandate humoro jausmo drinks_cheers.gif

Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ateinu su klausimu,kai jums užeina migrena,galvoje skauda visada tą pačią vietą ar kaskart vis kitur? man tradiciškai prieš mmm,nuo streso,oro,o kartais tiesiog prabundu ir jau skaudą galvą unsure.gif ir jau senokai,na kokius 5 metus tai tikrai. Skausmai trunka 3-4 dienas,retai kokie vaistai padeda,nors receptinių jokių nenaudojų. Bet esmė tame,kad skauda visuomet tą pačią vietą galvoje unsure.gif įdomu kaip kitoms būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 03 18, 23:21)
Sveikos  smile.gif ateinu su klausimu,kai jums užeina migrena,galvoje skauda visada tą pačią vietą ar kaskart vis kitur? man tradiciškai prieš mmm,nuo streso,oro,o kartais tiesiog prabundu ir jau skaudą galvą  unsure.gif ir jau senokai,na kokius 5 metus tai tikrai. Skausmai trunka 3-4 dienas,retai kokie vaistai padeda,nors receptinių jokių nenaudojų. Bet esmė tame,kad skauda visuomet tą pačią vietą galvoje  unsure.gif įdomu kaip kitoms būna  unsure.gif

Ta pacia vieta, kaires puses smilkini ten stipriausias skausmas buna, poto ir visa galva apimdavo. Bet dabar jau antras menuo eina kai nera sito kosmarisko skausmo, padeda matyt skirti vaistai sitam skausmui gydyti. Jauciuosi zmogumi, nes kokius 5 - 6 metus nuo pastovaus galvos skausmo kaip zombis buvau....
Atsakyti
Dažniausiai kairę pusę skauda, bet būna kad dešne skauda arba skausmas prasideda nuo sprando....
Atsakyti
QUOTE(Silver Felis @ 2014 03 18, 22:41)
Ta pacia vieta, kaires puses smilkini ten stipriausias skausmas buna, poto ir visa galva apimdavo. Bet dabar jau antras menuo eina kai nera sito kosmarisko skausmo, padeda matyt skirti vaistai sitam skausmui gydyti. Jauciuosi zmogumi, nes kokius 5 - 6 metus nuo pastovaus galvos skausmo kaip zombis buvau....

QUOTE(braske09 @ 2014 03 19, 08:48)
Dažniausiai kairę pusę skauda, bet būna kad dešne skauda arba skausmas prasideda nuo sprando....

O man dešinę skauda g.gif na bet gal tai neturi prasmės,nes skausmas yra skausmas unsure.gif
Atsakyti
Atpazystu jau ta skausma,visada kairia puse,truputi auksciau smilkinio, virs ausies,lyg butu pagalys ten ibestas unsure.gif Va kaiptik praejusi visa savaitgali prasikankinau.
Lygiai tris paras doh.gif
Atsakyti
as ir jau jauciu kad greitai prasides linksmybes.tirpsta pakausis ,sprandas,toks vaizdas kad skruzdelytes laksto,jau sunku sukoncenruoti zvilgsni,vis norisi uzsimerkti,akys jautrios,jausmas toks lyg ant galvos salmas butu uzdetas ir sunki ir suspausta.kita savaite 25d.turi buti mmmmm lotuliukas.gif tai jau prasideda po biski viskas.nu ka ....laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 02 25, 19:06)
Galima taip daryti, jei ta migrena ne taip daznai kankina, kaip jus, pvz, rasot, atkentejot ir iki kitu menesiniu bus ramu. Bet jeigu per savaite 4-5 dienas tektu gerti ta pati nimesili, tai toks budas automatiskai nebetinka. Be to, ir vaistai po tokio dazno naudojimo pradeda nebepadet.

dresin, cia turbut toks atvejis, kad viskas priklauso nuo organizmo. Vienai ir be migrenos spirale gali netikti, o kitai gali ir galvos skausmus palengvint. Tik, deja, brangokas budas eksperimentuot, nebent UK ja detis.

Man Mirena jokios įtakos migrenai nepadarė - nei blogiau, nei geriau, o ją pirkau pagal lietuvišką receptą Paryžiuje, tai kainavo 125 eur. ( prieš 2 metus) - taip, kad šiek tiek pigiau gavosi nei pas mus.
Atsakyti
Sveikos, o jum kai dare magnetini rezonansa, tai visom ir rado pakitimu visokiu daug? blink.gif Nes as kiek skaitydavau, tai raso - kad migrena - tai skausmas, bet magnetinis nieko nerodo. O pas mane baltojoje medziagoje vienas labai didelis zidinys ir daug mazu visur pribarstyta. Bet neurologe sake - kad cia iprastas migrenininku vaizdas g.gif
O skauda 3d/savaite labai ir 2d/savaite truputi. Kiekviena savaite 4 metus is eiles doh.gif 2 dienas galima sakyti neskauda, bet greiciausiai tos dienos buna po Naramigo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vaistu profilaktikai 4 metus pastoviai geriu visokius.

Papildyta:
Tai va, o kokia kam daktare buvo SUPER SUPER vilniuj?
Nes as tai daug lankiau visokiu daktaru - bet visi ta pati sneka - is pradziu sako: tai uzleista migrena, bet as tabe pagydysiu ir duoda 2 tabl/diena, paskui kai nepadeda - 4tabl/diena, po to jau kai duoda 6 tabl/diena ir vaikstau apsnudusi kaip zombis ir sakau kad nebegaliu nei dirbti nei NEMIEGOTI - sako - nu pati kalta - niekaip kitaip nepagysi: lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorija @ 2014 03 25, 19:21)

visiskai jokiu pakitimu nera smegenyse. tuo juk migrena ir ypatinga, kad viskas su smegenim ok, bet skauda ten kazka ir kazkodel biggrin.gif

as lankiausi pas Kuzmickiene. tai man ji buvo super. dabar kai jau tiesiog reikia vaistu kad kompensuotu tai einu pas bet ka biggrin.gif
o pagydyti tai kazi ar migrena galima. galima tik atrasti priezastis kas ja provokuoja ir pasalinti tuos "provokatorius" smile.gif o vaistu ir as visokiausiu naudojau ir vistiek niekas nepadejo, skausmu buvo daug.
Atsakyti
Aš jaučiu ateina ir man "džiaugsmai" verysad.gif

Sakykit,o kokius tyrimus daro,kai tiria dėl migrenos? g.gif aš bijau susidurt su gydytojų abejingumu,ne kartą girdėjau pasakymą iš gydytojų - visiem galvą skaudą,paimk vaistų ir praeis irnesakyk.gif doh.gif
Atsakyti