Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

Taip, esu šioje temoje, nors tikro migrenos priepuolio nesu turėjus kelis mėnesius.
Dirbu darbą, kuriame nėra jokio streso, daug judu, mankštinuosi, būnu lauke, žiūriu, ką valgau, stengiuosi dėl nieko nesinervinti. Norint neturėti priepuolių, reikia pasistengti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 07 29, 11:16)
Tablečių prisigerti yra paprasta, o norint ištrūkti iš migrenos glėbio, reikia nuveikti milžinišką darbą su savimi, ir tai yra labai sudėtinga... Ir tai gali trukti daugybę metų...

drinks_cheers.gif
migrena mane lydi jau desimtmeti. is pradziu sakiau, kad ja nugalesiu ir neleisiu kazkokiai ligai manes paveikti. negerdavau net tableciu nuo skausmo, galvojau pasibaigs kada nors sita kankyne. paskui pradejau saujom tabletes ryti, nes nebenorejau kenteti skausmo, kuri laika jauciausi lyg ir neblogai, bet paskui suvokiau, kad tabletes nieko gero neduoda, o ir prisirijusi nuskausminamuju daznai bunu atitrukusi nuo tikroves. po truputi emiau save stebeti ir atrasdineti kas issaukia migrena, kokie budai padeda isvengti ar sumazinti skausma.

QUOTE(Night13 @ 2015 07 29, 23:15)
Įdomu. Reikės pabandyt. Ačiū.
Turbūt daugeliui aktualu darbe, kad greičiau užmušti tą skausmą, nes neduokdie, kai reikia būt susikoncentravusiam, laukia susitikimai, ilgos kalbos, erzelis, skubėjimas ir pan.

jo, tokiais atvejais tai labai geras daiktas. as dazniausiai perku ji kai einu i kokius gimtadienius, vestuves ir pan, nes zinau, kad triuksmas, gausybe zmoniu ir nuovargis sukels skausma, tai pasirupinu is anksto, kad maziau skaudetu ir kad greiciau galeciau grizti i svente smile.gif darbe man pakanka ir imigrano, nes labai prireikus tai galiu valandziuke ir pailseti darbe ax.gif

man dar gerai tuo, kad mano migrena su aura, tai as dar galiu speti isgerti vaistus iki prasidedant skausmui ir greiciau ji "uzmusti". va ir dabar atejo menstruacijos, paskui uzsinorejau beprotiskai miego, akyse eme temti, pradejo pykinti ir supratau, kad laikas gerti vaistus doh.gif

zodziu, sveikatos mums daug visoms 4u.gif
Atsakyti
O sakykit jums imigrano tablete isgerus nebuna salutiniu poveikiu? Nes man tai buna labai bjaurus, tada iskart isgerus stengiuos uzmigt kad maziau juos jaust (dziaugiuos kad dirbu namuose, nes darbo vietoj su tokiais vaistais mano darbo srity ne darbas butu). Aisku imigranas daug geriau nei migard man, nes tas tai isvis mirtis alyvose doh.gif Kitu neesu vartojus, neurologe siuos rekomendavo kaip geriau toleruojamus (ta prasme imigrana).
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2015 07 30, 10:36)
O sakykit jums imigrano tablete isgerus nebuna salutiniu poveikiu? Nes man tai buna labai bjaurus, tada iskart isgerus stengiuos uzmigt kad maziau juos jaust (dziaugiuos kad dirbu namuose, nes darbo vietoj su tokiais vaistais mano darbo srity ne darbas butu). Aisku imigranas daug geriau nei migard man, nes tas tai isvis mirtis alyvose doh.gif Kitu neesu vartojus, neurologe siuos rekomendavo kaip geriau toleruojamus (ta prasme imigrana).

man nuo Zomig būna. Sunku net apibūdint tokią būseną - labai sunku, sunku judėt, mieguistumas didelis, orentacija sulėtėja, kartais net kalba sulėtėja blink.gif atrodo liežuvis pinasi...Gerai kai nuima skausmą tas Zomigas, bet karatis kai nesuveikia vaistai-skauda galva ir dar plius šitie šalutiniai poveikiai verysad.gif doh.gif Geriausia ir man būna po vaistų eit pamiegot, bet ne visada taip gaunasi. Jei tenka gerti vakare-prieš miegą, tai naktį miegu kaip užmušta, ryte atsikėlusi jau nebejaučiu poveikio.
Kai teko bendrauti su neurologe-sako Zomig turi mažiausia šalutinių poveikių...bet aš jį sunkiai pernešu.
Atsakyti
as Naramiga geriu, tai kartais sunkoka galva, bet jeigu stipri migrena tai ir be vaistu ta galva keista priepuoliui nuslugus, mane tai nuovargis apima, ir atsipalaidavimas kune

o Imigran nelabai patiko (o ir nevisada padėdavo) sunkumas širdies plote ir galvoj labai
Atsakyti
Labas, mergaitės,
kaip pernešat karščius g.gif supratau kad man karščiai visai nepatinka-antra diena zomig geriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 08 05, 09:22)
Labas, mergaitės,
kaip pernešat karščius g.gif supratau kad man karščiai visai nepatinka-antra diena zomig geriu doh.gif

Jo, karsciai ir mane priverte gert vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 08 05, 09:22)
Labas, mergaitės,

sunkiai. o ji saulyte pabuciuoja, tai isvis koma doh.gif
Atsakyti
Pagaliau baigėsi karščiai cool.gif
Per juos pritrūkau kompensuojamų vaistų, pas gydytoją tik mėnesio gale, tai sakau nusipirksiu dėžutę Zomig kad turėčiau. Vos nenugriuvau-18 eur sumokėjau blink.gif blink.gif blink.gif tikrai anksčiau būdavo kaina apie 30 lt, nu nejaugi taip siaubingai pabrango blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 08 14, 13:10)
Pagaliau baigėsi karščiai cool.gif
Per juos pritrūkau kompensuojamų vaistų, pas gydytoją tik mėnesio gale, tai sakau nusipirksiu dėžutę Zomig kad turėčiau. Vos nenugriuvau-18 eur sumokėjau blink.gif  blink.gif  blink.gif tikrai anksčiau būdavo kaina apie 30 lt, nu nejaugi taip siaubingai pabrango blink.gif

Na tikrai pagaliau kiek atslūgo drinks_cheers.gif Aš irgi jaučiaus kaip invalidė, jei ne kasdien tai kas antrą gerdavau nuskausminamuosius, eina sau senai jau taip buvo užsitęsę doh.gif O kainas tai visi sukėlė kas tik netingėjo doh.gif
O kiek tablečių yra zomig dėžutėje ( neteko jų naudot, kaip prirašė neurologė taip ir griebiuosi imigrano reikalui prispyrus, o jo tai 2 tabl pakelyje doh.gif o kaina tai ir virš 30 lt buvo, dar eur neteko pirkt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luna2: 14 rugpjūčio 2015 - 13:21
QUOTE(luna2 @ 2015 08 14, 13:17)
Na tikrai pagaliau kiek atslūgo drinks_cheers.gif Aš irgi jaučiaus kaip invalidė, jei ne kasdien tai kas antrą gerdavau nuskausminamuosius, eina sau senai jau taip buvo užsitęsę doh.gif O kainas tai visi sukėlė kas tik netingėjo doh.gif
O kiek tablečių yra zomig dėžutėje ( neteko jų naudot, kaip prirašė neurologė taip ir griebiuosi imigrano reikalui prispyrus, o jo tai 2 tabl pakelyje doh.gif o kaina tai ir virš 30 lt buvo, dar eur neteko pirkt)

3 tabletes rolleyes.gif
Atsakyti
karstis man itakos nedaro skausmams
va saltis tai tikra taip
man niekada neuztenka kompensuojamu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė...: 15 rugpjūčio 2015 - 05:11