Taip, esu šioje temoje, nors tikro migrenos priepuolio nesu turėjus kelis mėnesius.
Dirbu darbą, kuriame nėra jokio streso, daug judu, mankštinuosi, būnu lauke, žiūriu, ką valgau, stengiuosi dėl nieko nesinervinti. Norint neturėti priepuolių, reikia pasistengti...
QUOTE(vaižgantė @ 2015 07 29, 11:16)
Tablečių prisigerti yra paprasta, o norint ištrūkti iš migrenos glėbio, reikia nuveikti milžinišką darbą su savimi, ir tai yra labai sudėtinga... Ir tai gali trukti daugybę metų...

migrena mane lydi jau desimtmeti. is pradziu sakiau, kad ja nugalesiu ir neleisiu kazkokiai ligai manes paveikti. negerdavau net tableciu nuo skausmo, galvojau pasibaigs kada nors sita kankyne. paskui pradejau saujom tabletes ryti, nes nebenorejau kenteti skausmo, kuri laika jauciausi lyg ir neblogai, bet paskui suvokiau, kad tabletes nieko gero neduoda, o ir prisirijusi nuskausminamuju daznai bunu atitrukusi nuo tikroves. po truputi emiau save stebeti ir atrasdineti kas issaukia migrena, kokie budai padeda isvengti ar sumazinti skausma.
QUOTE(Night13 @ 2015 07 29, 23:15)
Įdomu. Reikės pabandyt. Ačiū.
Turbūt daugeliui aktualu darbe, kad greičiau užmušti tą skausmą, nes neduokdie, kai reikia būt susikoncentravusiam, laukia susitikimai, ilgos kalbos, erzelis, skubėjimas ir pan.
Turbūt daugeliui aktualu darbe, kad greičiau užmušti tą skausmą, nes neduokdie, kai reikia būt susikoncentravusiam, laukia susitikimai, ilgos kalbos, erzelis, skubėjimas ir pan.
jo, tokiais atvejais tai labai geras daiktas. as dazniausiai perku ji kai einu i kokius gimtadienius, vestuves ir pan, nes zinau, kad triuksmas, gausybe zmoniu ir nuovargis sukels skausma, tai pasirupinu is anksto, kad maziau skaudetu ir kad greiciau galeciau grizti i svente

man dar gerai tuo, kad mano migrena su aura, tai as dar galiu speti isgerti vaistus iki prasidedant skausmui ir greiciau ji "uzmusti". va ir dabar atejo menstruacijos, paskui uzsinorejau beprotiskai miego, akyse eme temti, pradejo pykinti ir supratau, kad laikas gerti vaistus

zodziu, sveikatos mums daug visoms

O sakykit jums imigrano tablete isgerus nebuna salutiniu poveikiu? Nes man tai buna labai bjaurus, tada iskart isgerus stengiuos uzmigt kad maziau juos jaust (dziaugiuos kad dirbu namuose, nes darbo vietoj su tokiais vaistais mano darbo srity ne darbas butu). Aisku imigranas daug geriau nei migard man, nes tas tai isvis mirtis alyvose
Kitu neesu vartojus, neurologe siuos rekomendavo kaip geriau toleruojamus (ta prasme imigrana).

QUOTE(luna2 @ 2015 07 30, 10:36)
O sakykit jums imigrano tablete isgerus nebuna salutiniu poveikiu? Nes man tai buna labai bjaurus, tada iskart isgerus stengiuos uzmigt kad maziau juos jaust (dziaugiuos kad dirbu namuose, nes darbo vietoj su tokiais vaistais mano darbo srity ne darbas butu). Aisku imigranas daug geriau nei migard man, nes tas tai isvis mirtis alyvose
Kitu neesu vartojus, neurologe siuos rekomendavo kaip geriau toleruojamus (ta prasme imigrana).

man nuo Zomig būna. Sunku net apibūdint tokią būseną - labai sunku, sunku judėt, mieguistumas didelis, orentacija sulėtėja, kartais net kalba sulėtėja

Kai teko bendrauti su neurologe-sako Zomig turi mažiausia šalutinių poveikių...bet aš jį sunkiai pernešu.
Labas, mergaitės,
kaip pernešat karščius
supratau kad man karščiai visai nepatinka-antra diena zomig geriu
kaip pernešat karščius

QUOTE(braske09 @ 2015 08 05, 09:22)
Labas, mergaitės,
kaip pernešat karščius
kaip pernešat karščius

Jo, karsciai ir mane priverte gert vaistus

QUOTE(braske09 @ 2015 08 05, 09:22)
Labas, mergaitės,
kaip pernešat karščius
kaip pernešat karščius

sunkiai. o ji saulyte pabuciuoja, tai isvis koma

Pagaliau baigėsi karščiai
Per juos pritrūkau kompensuojamų vaistų, pas gydytoją tik mėnesio gale, tai sakau nusipirksiu dėžutę Zomig kad turėčiau. Vos nenugriuvau-18 eur sumokėjau
tikrai anksčiau būdavo kaina apie 30 lt, nu nejaugi taip siaubingai pabrango

Per juos pritrūkau kompensuojamų vaistų, pas gydytoją tik mėnesio gale, tai sakau nusipirksiu dėžutę Zomig kad turėčiau. Vos nenugriuvau-18 eur sumokėjau

QUOTE(braske09 @ 2015 08 14, 13:10)
Pagaliau baigėsi karščiai
tikrai anksčiau būdavo kaina apie 30 lt, nu nejaugi taip siaubingai pabrango 

Na tikrai pagaliau kiek atslūgo

O kiek tablečių yra zomig dėžutėje ( neteko jų naudot, kaip prirašė neurologė taip ir griebiuosi imigrano reikalui prispyrus, o jo tai 2 tabl pakelyje

QUOTE(luna2 @ 2015 08 14, 13:17)
Na tikrai pagaliau kiek atslūgo
Aš irgi jaučiaus kaip invalidė, jei ne kasdien tai kas antrą gerdavau nuskausminamuosius, eina sau senai jau taip buvo užsitęsę
O kainas tai visi sukėlė kas tik netingėjo 
O kiek tablečių yra zomig dėžutėje ( neteko jų naudot, kaip prirašė neurologė taip ir griebiuosi imigrano reikalui prispyrus, o jo tai 2 tabl pakelyje
o kaina tai ir virš 30 lt buvo, dar eur neteko pirkt)

3 tabletes