QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 15:45)
tik maistas man visiskai neitakoja migrenos, tai bent tiek dziaugtis galiu (na tik vynas, bet jo ir taip nemegstu, tai problemos nera

) ir dideliame triuksme buti negaliu

pvz visokie masiniai susiburimai, koncertai ir pan man netinkami, nes iskart galiu kalt imigrano, nes kitaip bus pypiec
o gyvunai tikrai yra geris. turim namie ir kate, ir triusi, ir du akvariumus, tai tikra atgaiva kunui ir sielai juos visus ziureti
Gyvūnai gėris, bet, nemanau, kad tiek labai įtakotų. Laikau katą 4m, tikras stebuklas ji man, bet kad migrenai (ar kas čia man) tai nė motais.
Aš irgi daugmaž žinau, kas iššaukia. Lygiai taip pat labiausiai triukšmas ir raudonas vynas (nors gyd. sakė, kad ne vynas čia, o vynuogių kauliukuose esanti kažkokia medžiaga. tu rupūs miltai, o raudoną vyną taip mėgdavau...). Dar apelsinai, bet tuos vis tiek žiaumoju.

Bet šitie ne taip stipriai. Žiū, ir alus ėmė iššaukt. Ir jei noriu miego, bet neleidžiu sau miegot irgi būna žiauru (nors jei nenoriu ir nemiegu, kad ir iki 4ryto, o ryte į darbą, tai nieko, žo, jei priverstinai nemiegu, kai noriu). Ir kelionės dar ilgesnės nei kokio pusvalandžio trukmės - seniau būdavo tik autobusu, žiūriu, dabar jau nebesvarbu kuo.
Kartais sintetiniai kvapai dar. Pvz., mašinos kvėpikliai.
QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 16:29)
man jei labai blogai buna tai nalgesin 550mg puse tabletes ir imigrano isgeriu (arba dar gerai yra pusrkiamas imigranas), o jei visai koma tai tada perku maxalt (kazkada jis man po 7dienas trukusios migrenos buvo tikras issigelbejimas)
O tai kur tą purškiamą imigraną reikia purkšt? Pirmąkart girdžiu.
Nu va. Vakar pirkaus susigundžius pigesniu Sumatriptan actavis (atseit, ta pati sudėtis, kaip imigrano sakė). Ir kad nei velnio jis man nepadėjo, kol imigrano negavau.

Nors dar net nestipriai skaudėjo. Bet tai tie actavis, iš patirties man atrodo, visi vaistai ne kažką (vartoju antidepresantus, kartais neuroleptikus, tai tų actavis gamintojo pasiūlos yra, ir jie pigesni už kitus).