Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 14:45)
tai geriau saujom ryti tabletes ir gadinti kepenis, nei pabandyti pakeisti gyvenimo buda? tai juk nieko nekainuoja, o ir jei niekas nepasikeis galesit vel tabletes gerti  mirksiukas.gif

taip, ir man asmeniškai tikrai ne iškarto pagerėjimas pasijautė, gal praėjo kokie 3 mėn kol organizmas priprato prie tokių pokyčių. Ir man tokie pokyčiai kol kas patinka rolleyes.gif

plius dar reikia žiūrėt lb virškinimą...kas man irgi yra prolema. Net gyd. Taunytė yra rašiusi, kad sergant migrena, privalai į WC rimto reikaliuko eiti kasdien... rolleyes.gif o va jei virškinimas stop, į WC nenueinu ir tada pareina galvos skausmas. doh.gif

BurmeSS - man viena gydytoja sakė, jei nori greito poveikio: tai Dolmen +triptanas arba Nalgesin (stipriausias )+triptanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 07 27, 15:18)
BurmeSS - man viena gydytoja sakė, jei nori greito poveikio: tai Dolmen +triptanas arba Nalgesin (stipriausias )+triptanas  smile.gif

man jei labai blogai buna tai nalgesin 550mg puse tabletes ir imigrano isgeriu (arba dar gerai yra pusrkiamas imigranas), o jei visai koma tai tada perku maxalt (kazkada jis man po 7dienas trukusios migrenos buvo tikras issigelbejimas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 14:45)
tai geriau saujom ryti tabletes ir gadinti kepenis, nei pabandyti pakeisti gyvenimo buda? tai juk nieko nekainuoja, o ir jei niekas nepasikeis galesit vel tabletes gerti  mirksiukas.gif

kaip tai nekainuoja
labai daug kainuojamesti darba
keisti namus
ne tik islados finansine prasme
bet ir psichologinis stresas
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 27, 17:01)
kaip tai nekainuoja
keisti namus

Migrena myli bijančias pokyčių ir mielai glaudžia prie savęs smile.gif
Atsakyti
kaip tai nekainuoja
keisti namus

nu ir teisingai, geriau kokia kepenu ciroze ir nuolatinis gyvenimas migrenoje nei bandymas bent minimaliai sau padeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 15:45)
tik maistas man visiskai neitakoja migrenos, tai bent tiek dziaugtis galiu (na tik vynas, bet jo ir taip nemegstu, tai problemos nera  biggrin.gif ) ir dideliame triuksme buti negaliu  schmoll.gif  pvz visokie masiniai susiburimai, koncertai ir pan man netinkami, nes iskart galiu kalt imigrano, nes kitaip bus pypiec
o gyvunai tikrai yra geris. turim namie ir kate, ir triusi, ir du akvariumus, tai tikra atgaiva kunui ir sielai juos visus ziureti  wub.gif

Gyvūnai gėris, bet, nemanau, kad tiek labai įtakotų. Laikau katą 4m, tikras stebuklas ji man, bet kad migrenai (ar kas čia man) tai nė motais.
Aš irgi daugmaž žinau, kas iššaukia. Lygiai taip pat labiausiai triukšmas ir raudonas vynas (nors gyd. sakė, kad ne vynas čia, o vynuogių kauliukuose esanti kažkokia medžiaga. tu rupūs miltai, o raudoną vyną taip mėgdavau...). Dar apelsinai, bet tuos vis tiek žiaumoju. doh.gif Bet šitie ne taip stipriai. Žiū, ir alus ėmė iššaukt. Ir jei noriu miego, bet neleidžiu sau miegot irgi būna žiauru (nors jei nenoriu ir nemiegu, kad ir iki 4ryto, o ryte į darbą, tai nieko, žo, jei priverstinai nemiegu, kai noriu). Ir kelionės dar ilgesnės nei kokio pusvalandžio trukmės - seniau būdavo tik autobusu, žiūriu, dabar jau nebesvarbu kuo. doh.gif
Kartais sintetiniai kvapai dar. Pvz., mašinos kvėpikliai.

QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 16:29)
man jei labai blogai buna tai nalgesin 550mg puse tabletes ir imigrano isgeriu (arba dar gerai yra pusrkiamas imigranas), o jei visai koma tai tada perku maxalt (kazkada jis man po 7dienas trukusios migrenos buvo tikras issigelbejimas)  smile.gif

O tai kur tą purškiamą imigraną reikia purkšt? Pirmąkart girdžiu. g.gif

Nu va. Vakar pirkaus susigundžius pigesniu Sumatriptan actavis (atseit, ta pati sudėtis, kaip imigrano sakė). Ir kad nei velnio jis man nepadėjo, kol imigrano negavau. doh.gif Nors dar net nestipriai skaudėjo. Bet tai tie actavis, iš patirties man atrodo, visi vaistai ne kažką (vartoju antidepresantus, kartais neuroleptikus, tai tų actavis gamintojo pasiūlos yra, ir jie pigesni už kitus).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 07 27, 19:11)
Migrena myli bijančias pokyčių ir mielai glaudžia prie savęs smile.gif

as visada kaltinau darba del dideliu galvos skausmu
bet dabar atostgos
skauda maziau, bet skauda
ir isisgandau, kad pakeitus darba nebus geriau
QUOTE(tiutiute @ 2015 07 27, 20:23)
nu ir teisingai, geriau kokia kepenu ciroze ir nuolatinis gyvenimas migrenoje nei bandymas bent minimaliai sau padeti  drinks_cheers.gif

aisku kad negeriau
bet ir nereik sakyt kad nieko nekainuoja/nereiskia viska keisti
Atsakyti
kaip tai nekainuoja
keisti namus

Gyvenimo būdui pakeisti man asmeniškai tikrai ieko nekainavo biggrin.gif
Kodėl reikia mesti darbą? Prie ko keisti namus išvis nesupratau. g.gif

Kas sudarbu susiję, tai man pasikeitė tik tiek, kad darbe daugiau valgau biggrin.gif Kaip jau minėjau anksčiau-valgiau 5 kartus dienoje.Tai į darbą tenka neštis 1 gerus pietus ir dvejus užkandžius rolleyes.gif Na daugiau nieko smile.gif

Patikėkit, "finansinės išlaidos" Jūsų paminėtos, kainuoja žymiai daugiau - juk sėdit pastoviai ant vaistų...O jei dar nekompensuojami, tai visiškas kosmosas....Man irgi buvo toks laikotarpis, tai 10 d iš eilės gėriau triptanus, nes nemačiau jau nei tikslo nei gyvenimo grožio...Kai 10 dieną atsisėdau iš lovos su VĖL dideliu skausmu ir vyras išvežė į ligoninę..Gulėjau dėl vaistų perdozavimo verysad.gif
Atsakyti
nes manau, kad butent sias sritis reikia keisti
daugiau nelabai yra ka
Atsakyti
Lapės gyvena pakankamai sveikai ir taip, žinokit, kas gyvenimo būdą liečia.
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 28, 08:19)
nes manau, kad butent sias sritis reikia keisti
daugiau nelabai yra ka

Jei pas pačią noro nėra, niekas už Jus to tikrai nepadarys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 07 28, 09:48)
Jei pas pačią noro nėra, niekas už Jus to tikrai nepadarys rolleyes.gif

ne apie nora sneka
bet tiek to
Atsakyti