Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

QUOTE(jaicy @ 2014 01 18, 21:36)
man tas pats buvo.
kol neisityriau- irgi rado tulzies laaaaaaabai daug. nuo tada pakeiciau mityba.
tfu tfu tfu  - viskas taisosi. per ta laika turejau 1 rimta priepuoli

O man apie mityba- ne zodzio. tik pasake kad metu arbatos negert, nes stabdo skranzio veikla. gal galit placiau apie mityba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 01 19, 09:41)
O man apie mityba- ne zodzio. tik pasake kad metu arbatos negert, nes stabdo skranzio veikla. gal galit placiau apie mityba? 4u.gif

jo, man irgi sake negert metu. bet..... geriu smile.gif geriu visas zoliu arbatas. nedideliais kiekiais, bet puodeli i diena tai tikrai.
o mityba - jokiu grudu ir cukraus. nes grudai, kaip antimaistines medziagos zaloja musu zarnas, ir daro zarnyna pralaidu. jokio pieno - nes daugelis zmoniu(tame tarpe ir as) yra alergiski laktozei. isemus is raciono piena ir jogurtus - situacija pagerejo, nes pries tai visada pute pilva ir burbuliavo jis. o tai tikrai nera gerai. jei zarnyne puna maistas....
Atsakyti
sveiki,gal kas galite rekomenduoti neurologa Santariskiu poliklinikoje kuris specializuojasi butent su migrenomis?
Atsakyti
QUOTE(slaiga @ 2014 01 30, 15:39)

Kuzmickiene Jurgita. labai labai patiko ji ax.gif ir patare daug, ir pakalbejom ne kaip su gydytoja bet kaip kokios drauges. zodziu superine gydytoja smile.gif
Atsakyti
[quote=tiutiute,2014 01 30, 21:23][/quote]
Kuzmickiene Jurgita. labai labai patiko ji ax.gif ir patare daug, ir pakalbejom ne kaip su gydytoja bet kaip kokios drauges. zodziu superine gydytoja smile.gif
[/quote]
Lankydavausi pas ją prieš kelis metus. Pradžioje tikrai taip, jauna, faina, laisvai ir lengvai bendrauja,įsiklauso...bet vėliau- kuo toliau, tuo labiau nusivildavau....ypač kai užklausiau dėl vaistų kompensavimo, tai net pyktelėjo, ir atsakė kad jei jau mirdama pas mane ateitum, tai išrašyčiau vieną tabletę blink.gif o iki to vaistai, vaistai, vaistai ir kiekvieną kart vis įvairesni ir jų daugyn ir daugyn ....Gryžau į savo miesto gydytojus, išrašo kompensuojamus be jokių problemų.Tai taip išeina kad kompensavimas nuo gydytojo ar nuo miesto priklauso g.gif smile.gif
p.s. jai gerai supratau, tai ji pati serga migrena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 31 sausio 2014 - 06:55
o gyd Kuzmickiene Jurgita dirba kur nors privaciai ?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 01 31, 06:52)

g.gif nu keista... man kaip tik pati pasiule kompensuoti vaistus. na as uzsiminaiu, kad girdejau apie tokia galimybe, tai ji iskart pasake, kad kompensuoja prie migrenos su aura. o tuo metu pas mane jos nebudavo (arba dar nesuprasdavau zenklu), tai uzrase kaip migrena su aura ir kompensavo smile.gif o ir su vaistais siulydavo ju, bet pradziai kuo mazesnem dozem...
sitai ir as supratau is jos pasisakymu smile.gif

QUOTE(Osera @ 2014 01 31, 15:11)
o gyd  Kuzmickiene Jurgita  dirba kur nors privaciai ?

net nezinau g.gif bet kazkada buvo tokia"migrenos pagalba", tai su ja budavo imanoma susikambinti telefonu ir susitikti pokalbiui, arba prireikus pagalbos migrenos metu jai pasikambinti ir pasikonsultuoti del vaistu.
Atsakyti
Laba diena:)

Noriu konsultacijos,viskas prasidejo pries kokius 6 metus,i metus kartojasi 3-4 kartus,is pradziu uzeina mirgejimas akyse,po to buna nutirpsta vienos rankos pirstai arba burna) bet ne visada,neilgam max 5 min ,po to priepuolio seka galvos skausmas,rezultate reikia atigauti dvieju dienu:(
pries 4 metus ejau pas neurologe ,migrenos nepripazino:( per gydytoja gavau siuntima i santariskes,ten tyre akiu dugna ir padare magnetini galvos rezonansa( nieko nerado) paminejo lyg gali buti migrenine aura.Viskas tuo mano gydymas ir baigesi,gyvenu toliau:) bet po kiekvieno priepuolio lyg vel noreciau kazka tirtis,kazko imtis .Ar kazkas esate tureje panasiu priepuoliu ar isties tai budinga migreninej auraj? ar man reiktu tirtis toliau?
Atsakyti
Papasakosiu as savo istorija... Pries du metus dvi savaites skaudejo galva tai stipriau, tai silpniau, buvo vienos puses pulsuojantis skausmas, kuris nedingdavo bet prasidejo ir visos galvos verzimas, plesimas, net nezinau kaip ivardinti. Jokie vaistai nuo skausmo nepadejo ir nepadeda. Kai skausmas truko trecia savaite ir kai jau negalejau pajudeti, pasiemiau atostogas ir siuntima pas neurologa. Dare tyrimus: galvos kompiuterine tomografija, encefalograma, tyre akiu dygna. Aciu dievui viskas gerai buvo. Isvada neurologes galvos itampos skausmas... Mano kiti simptomai buvo ir yra, erzina sviesa, pykinimas, visiskas jegu nebuvimas, silpnumas, veido ir ranku tirpimas, skausmas prasideda pulsuojantis dazniausiai nakti arba anksti ryte, akyse vaizdas buna netoks ryskus, apetito neturiu, bunu visa isbalus beveik permatoma. Skyre man tuomet irgi gerti zolinius raminancius, nors manes niekas nenervuoja. Buna, kad susinervuoji bet tuoj ir praeina, nera pastovios itampos. Taip va du metus kenciu galvos skausma, kankinuosi, geriu tabletes, verduos arbatas raminancias bet kolio pagerejimo. Dabar vel dvi savaites skauda galva. Penktadieni buvo labai labai bloga, jau issigandau tokios savo bukles. Kadangi esu medike, tai darbe israse extra siuntima i klinikas. Drauge nuveze, as vos ejau, galva sukasi, ausyse spengia, pykina, silpna. Iskarto paprasiau prigulti, pagulde, uzklojo. Labai greitai suleido vaistu nuo skausmo dolmeno ir nimesilio ir nuo migrenos. Esu anksciau leidusi pati dolmena, nimesili bet poveikio jokio, tad esu isitikinusi kad vaistai nuo migrenos man padejo. Nustojo tvinkseti galva ir dingo skausmas, pradejo zandai ruzaveti. Ligonineje padare tyrimus, sviete galva - viskas gerai. Konsultavo neurologas. Kita savaite eisiu pas neurologa dar konsultuotis ir tikiuosi kompensuojamu vaistu. Vakar visa diena gulejau be jegu, ilsejaus, bet nakti vel pazadino galvos skausmas. Galva ir dabar tokia ant ribos, bijau kitos savaites kaip reikes dirbti.Prasysiu atostogu. verysad.gif
Atsakyti
Kazkoks siaubas doh.gif Uzjauciu labai 4u.gif Man tris dienas skauda galva ir pykina,tai man jau visa amzinybe unsure.gif

Nors as galiu pasigirti,pfu,pfu,bet du menesius neturejau migrenos.

Kai sviete skrandi,rado erozijos (nubrozdinimai). Israse pagerti vaistu.Sugeriau kursa,ir kazkaip nebesulaukiu migrenos biggrin.gif

Silver Felis,ar issityrete virskinima? Daugeliui buna virskinimo sutrikimai,kurie issaukia migrena.

Linkiu Jums kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2014 02 02, 17:43)
Kazkoks siaubas  doh.gif  Uzjauciu labai  4u.gif  Man tris dienas skauda galva ir pykina,tai man jau visa amzinybe  unsure.gif

Nors as galiu pasigirti,pfu,pfu,bet du menesius neturejau migrenos.

Kai sviete skrandi,rado erozijos (nubrozdinimai). Israse pagerti vaistu.Sugeriau kursa,ir kazkaip nebesulaukiu migrenos  biggrin.gif

Silver Felis,ar issityrete virskinima? Daugeliui buna virskinimo sutrikimai,kurie issaukia migrena.

Linkiu Jums kuo didziausios sekmes  4u.gif

Ne dar nespejau iki zarnyno tyrimu prieti, tik tiek kad nusiskundimu neturiu su zarnynu tai ir niekas nepagalvojo.
Atsakyti
Neturejau ir as nusiskundimu,net nezinau kaip skrandi skauda. Bet vis tiek siunte sviestis,ir visas kitas proceduras.
Atsakyti