Papasakosiu as savo istorija... Pries du metus dvi savaites skaudejo galva tai stipriau, tai silpniau, buvo vienos puses pulsuojantis skausmas, kuris nedingdavo bet prasidejo ir visos galvos verzimas, plesimas, net nezinau kaip ivardinti. Jokie vaistai nuo skausmo nepadejo ir nepadeda. Kai skausmas truko trecia savaite ir kai jau negalejau pajudeti, pasiemiau atostogas ir siuntima pas neurologa. Dare tyrimus: galvos kompiuterine tomografija, encefalograma, tyre akiu dygna. Aciu dievui viskas gerai buvo. Isvada neurologes galvos itampos skausmas... Mano kiti simptomai buvo ir yra, erzina sviesa, pykinimas, visiskas jegu nebuvimas, silpnumas, veido ir ranku tirpimas, skausmas prasideda pulsuojantis dazniausiai nakti arba anksti ryte, akyse vaizdas buna netoks ryskus, apetito neturiu, bunu visa isbalus beveik permatoma. Skyre man tuomet irgi gerti zolinius raminancius, nors manes niekas nenervuoja. Buna, kad susinervuoji bet tuoj ir praeina, nera pastovios itampos. Taip va du metus kenciu galvos skausma, kankinuosi, geriu tabletes, verduos arbatas raminancias bet kolio pagerejimo. Dabar vel dvi savaites skauda galva. Penktadieni buvo labai labai bloga, jau issigandau tokios savo bukles. Kadangi esu medike, tai darbe israse extra siuntima i klinikas. Drauge nuveze, as vos ejau, galva sukasi, ausyse spengia, pykina, silpna. Iskarto paprasiau prigulti, pagulde, uzklojo. Labai greitai suleido vaistu nuo skausmo dolmeno ir nimesilio ir nuo migrenos. Esu anksciau leidusi pati dolmena, nimesili bet poveikio jokio, tad esu isitikinusi kad vaistai nuo migrenos man padejo. Nustojo tvinkseti galva ir dingo skausmas, pradejo zandai ruzaveti. Ligonineje padare tyrimus, sviete galva - viskas gerai. Konsultavo neurologas. Kita savaite eisiu pas neurologa dar konsultuotis ir tikiuosi kompensuojamu vaistu. Vakar visa diena gulejau be jegu, ilsejaus, bet nakti vel pazadino galvos skausmas. Galva ir dabar tokia ant ribos, bijau kitos savaites kaip reikes dirbti.Prasysiu atostogu.