Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Gal kuri žinote daugiau apie patalynę (konkrečiai reikia pagalvės), kurios užpildas būtų bambuko pluoštas, kur ieškot ir pan. ax.gif
p.s. gal galit dar ką pasiūlyti, nes ieškau pagalvės sūnui, kuris labai stipriai suprakaituoja per pietų miegą darželyje ir jo pagalvė būna amžinai "nedadžiūvusi" doh.gif

ar jau sodinat tulpes ? šalnas žada - kaži sodint ar palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 09 25, 07:54)
Labas rytas  4u.gif
  kokios geros naujienos thumbup.gif  o tai toli buvo nuklydę ar pas save soduose radot ?

Vakar ryte atklydo pas žmones važiuojant tuo pačiu mūsų plentu link Plikiu už kokio 0,5 -1 km nuo mūsų ir toj pačioje pusėj kur mūsų kvartalas smile.gif ir abu du pirmininko kale.... Maudem vakar, traukem is barzdos kibirus, erkes, abi priekines kojytės lyg nubrozdintos... Zo...
QUOTE(braske24 @ 2013 09 25, 07:59)
4u.gif dukrytes svietuva atsiktinai nupirkom ermitaze su didziule akcija biggrin.gif
Papildyta:
rackiene, dziugu, kad suradot savo augintini thumbup.gif

Gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 25, 12:05)
Labai rekomenduoju gyvunams kabinti pakabukus su isgraviruotu telefono numeriu.

Pamenu Amerikoj musu vilksunis turejo pakabuka su numeriu, o kai grizinejom, isgraviravau seses Lietuvos numeri ir isskridau su suniu i LT naujo numerio nepakabinus... taip suneko ir nebeturim.

gera ideja thumbup.gif
prieš dvi savaites netekom savo šarpėjau, tai kolkas neketiname pirkti jokio šuniuko schmoll.gif

rackiene smagu, kad atsirado augintinis thumbup.gif thumbup.gif

o mes tvarkomes vidų, noretume dr šiemet įsikelti, bus matyti kaip čia mums seksis g.gif
mergaites, kaip išsirinkote pečių šildymui 4u.gif
Atsakyti
Jei uzmatysit sviestuvams 40% nuolaida ermitaze, praneskit 4u.gif (nes jau labai senai laukiu tos nuolaidos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 26, 05:56)
Jei uzmatysit sviestuvams 40% nuolaida ermitaze, praneskit  4u.gif   (nes jau labai senai laukiu tos nuolaidos g.gif )

tai, kad jau buvo gal pries kokia pora savaiciu, pati i viena miegama pirkau sviestuva su 40 proc. nuolaida. bet gal dar kada bus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 26 rugsėjo 2013 - 06:13
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 26, 05:56)
Jei uzmatysit sviestuvams 40% nuolaida ermitaze, praneskit  4u.gif  (nes jau labai senai laukiu tos nuolaidos g.gif )

buvau ka tik, jei nemaisau, lyg 35% nuolaida sviestuvams 4u.gif
Papildyta:
pasitikrinau- tikrai 4u.gif

http://www.ermitazas...kcijos.php?pg=3
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 26, 06:56)
Jei uzmatysit sviestuvams 40% nuolaida ermitaze, praneskit  4u.gif  (nes jau labai senai laukiu tos nuolaidos g.gif )

dabar -35% ermitaze sviestuvam, bandysi vistiek laukti 40%?
Atsakyti
Aciu, merginos, jega thumbup.gif .

Labai dar noriu zidinio apdailos iki Kaledu, bet su MB spalvos nenusprendziam, jis nori kaip sekcija, o as kremines...
Ir su plintusais tas pats del spalvos, jis nori azuolo, o as baltu/kreminiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 26 rugsėjo 2013 - 10:13
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 26, 11:10)
Aciu, merginos, jega  thumbup.gif .

Labai dar noriu zidinio apdailos iki Kaledu, bet su MB spalvos nenusprendziam, jis nori kaip sekcija, o as kremines...
Ir su plintusais tas pats del spalvos, jis nori azuolo, o as baltu/kreminiu...

Oi kaip pavydu, kai žinot ko norite thumbup.gif
Aš tai nieko nežinau, jei pamatyčiau - valio sakyčiau patinka, ar ne, o va kai plikos sienos, tai jose kažką man įžvelgti misija neįmanoma doh.gif blush2.gif
Gal žinote kokią nebrangią interjero dizainere - svarbiausia man, kad sustyguotu kur ir kaip turėtų atrodyti apšvietimas ir spalvinė gama, kas su kuo dera blush2.gif
Reiktų, kad tai atsidurtų popieriaus lape, ar kažkokioj kompiuterinėje programoje, nes MV reikia irgi pamatyti realiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 26, 12:55)
Gal žinote kokią nebrangią interjero dizainere - svarbiausia man, kad sustyguotu kur ir kaip turėtų atrodyti apšvietimas ir spalvinė gama, kas su kuo dera  blush2.gif
Reiktų, kad tai atsidurtų popieriaus lape, ar kažkokioj kompiuterinėje programoje, nes MV reikia irgi pamatyti realiai  cool.gif

Nežinau, kas jums yra nebrangi smile.gif Aš su viena bendravau, ne iki galo, tik pačią pradžią padarė. Dėl kainos pasiskambinkit.
dizainerė
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 09 25, 18:56)
mergaites, kaip išsirinkote pečių šildymui 4u.gif

o kame klausimas? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(rackiene @ 2013 09 24, 21:54)
Parsivezem savo paklydelius, radom kartu ir mūsų ir pirmininko retriveri smile.gif

jeee! thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 24, 22:25)

Buvau IKEA, niu faina  smile.gif

ka gero ikea pagriebet? ar verta buvo vaziuot? smile.gif

QUOTE(elizieja @ 2013 09 26, 12:55)
Gal žinote kokią nebrangią interjero dizainere - svarbiausia man, kad sustyguotu kur ir kaip turėtų atrodyti apšvietimas ir spalvinė gama, kas su kuo dera  blush2.gif
Reiktų, kad tai atsidurtų popieriaus lape, ar kažkokioj kompiuterinėje programoje, nes MV reikia irgi pamatyti realiai  cool.gif

taigi crystal sky arba kleckiux pakalbink 4u.gif
Papildyta:
tiesa, gal kuri sildotes dujomis ar dujine virykle naudojat, idomu kiek kainuoaj duju projektas, atvedimas ir kiti dalykai...svarstau ar verta dujas nuo tasko iki namo atsivest ~ 8metrus ir turet dujine virykle, del sildymo abejoju dar bet kazko paskutiniu metu net ir apie sildyma dujini pradejom mastyti g.gif
Atsakyti