Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Ruta7777 @ 2013 09 27, 20:37)
ka gero ikea pagriebet? ar verta buvo vaziuot?  smile.gif

Ikea man patinka, tikrai galima rasti mazmoziu, o ir kambariu interjerai irengti labai patiko. Kadangi esu gyvenusi Amerikoje ir tokioj parduotuvej ne karta lankiusis, tai viskas buvo aisku, labai daug prekiu tu paciu, net parduotuves isplanavimas toks pats.
Vaziavau tik del staliniu lempu reguliatoriu (reguliuoja sviesos stipruma), nes sese pirko man Lenkijoj ir jie uzia doh.gif , pirkau naujus 3 vnt., man jie nerealus, kai nereikia uzdegt visos stalines lempos nakti ant visos volume, o gali reguliuot sviesos stipruma. Juos patikrinau parduotuveje, neuzia, turbut patobulino biggrin.gif .
Dar mazmoziu papirkau, gal ryt kokia foto ikelsiu, nes draugei fotkinau, turiu kompe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 27 rugsėjo 2013 - 19:55
sveikos,

gal kuri galit parekomenduoti aplinkos projektuotoja? paisiau visa vasara ka isspausti is aplinkos (tiksliau noriu viena patvori visa apsodinti, bet,matau,kad visgi nieko gero nesigaus, truksta ziniu ... tai vat ieskau zmogaus, kuris papaisytu planeli kokius augalus ir kokias atstumais sodinti g.gif kazin kiek toks malonumas gali kainuoti g.gif ir dar toks blondiniskas klausimas blush2.gif jei plotas mulciuotas medzio zieve, ir ten auga koks lapuotis medis ir prisiukslina rudeni- kaip tuos lapus sugrebti mulco nesugadinant? ar palikti supuvimui??
ir gal kuri auginat rododendrus - kaip su ju prieziura? reikia popinti kaip vaikus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Cia tas sveisos stiprumo reguliatorius stalinei lempai, kuris man labai patinka, yra ir juodos spalvos:
17lt.
user posted image

Dekis, pirkau suvinioti leliukams fotosesijoms, 50lt. :

user posted image

gelei vazonelis, 5 ar 6lt.:
user posted image

dirbtine gele (aukstoj vazoj) 15lt.:
nors nevysta tokios biggrin.gif
user posted image

cia siaip musu dirbtine:
user posted image

Papildyta:
o cia jau gyva, tik lapu galai pradeda ruduoti g.gif :
user posted image

ir si gyva, tokia pavepus, nesuprantu as tu gyvu geliu unsure.gif :
user posted image
Papildyta:
O cia, Infinity, pirmos dvi tavo gelytes auga 4u.gif , o trecioji dovanu gauta, visos darbo kambary stovi:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Radau kelias foto vonios:

Labai dziaugiausi radusi sia spalva zaliuziu, kuri tinka prie uzuolaidu, karnyzo, paveikslo remo;
(medines, kvadratas apie 500lt., daug, bet grazu smile.gif
user posted image

user posted image

labai patogus pakabeklis ranksluosciams;
user posted image

prie 2-ju kriaukliu, duso ir drabuzinej tokie kilimeliai:
(kai maudaus, sunekas manes taip laukia, niekur nuo manes neina visa para lotuliukas.gif doh.gif )
user posted image

Dabar tokiu zoliu esu priskinusi, tik daugiau ju reikia toj vazoj:

user posted image

Dar duru apvadus reikia sudeti, plyteliu plintusus ir plyteles rasi apklijuoti aplink vonia... Kiek dar name smulkmenu reikia padaryti cool.gif .............
Siandien susiradau liustra i sia vonia thumbup.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
Gražiai gėlytes augini ir aplamai subtilios detalės suteikia namams švelnaus jaukumo ir šilumos 4u.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2013 09 28, 16:09)
Gražiai gėlytes augini ir aplamai subtilios detalės suteikia namams švelnaus jaukumo ir šilumos 4u.gif Gražu 4u.gif

Aciu, o detales man labai patinka, man turi buti visur visko pilna biggrin.gif .
Dar turiu tusciu sienu, tai reminsiu nuotraukas, tik ner kada remeliu ieskot...
3 metus neturejom seimos bendros foto, tai tikiuosi po sio menesio sutuoktuviu bus ka i remus deti g.gif , o ir pries kelias savaites vaziavom fotkintis su seima i pajury, mazoji buvo be pietu miego darzely, tai gal 1 foto ir gavosi vykusi, sunku kai duodi fotika kitam zmogui biggrin.gif .

dar viena pamirsau is vonios, kur paveikslas matosi, pas mus visos 3 wc/vonios su kriauklem:
undine tai zvakide smile.gif
(pamenu ziopsojau i ta paveiksla kol nuolaidos sulaukiau ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 28 rugsėjo 2013 - 16:11
Rytine Kava, ačiū už nuotraukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man labai gražu thumbup.gif 4u.gif Kriauklių idėja vonioje super thumbup.gif Kaip vonia kriauklėje thumbup.gif Užuolaidos superinės tiek vonioje, tiek kambaryje wub.gif ir įžiūrėjau padėklą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o rėmeliai širdutės formos, ąsotis... taip ir norisi prašyti dar dar ... dar tokių vaizdų 4u.gif 4u.gif
Manau, kad Jūsų namai bus ne tik Jūsų tvirtovė bet ir pasaka 4u.gif Linkiu ir tokios gražios Jūsų šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 09 28, 17:50)
Rytine Kava, ačiū už nuotraukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man labai gražu  thumbup.gif  4u.gif Kriauklių idėja vonioje  super  thumbup.gif  Kaip vonia kriauklėje  thumbup.gif Užuolaidos superinės tiek vonioje, tiek kambaryje wub.gif  ir įžiūrėjau padėklą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o rėmeliai širdutės formos, ąsotis... taip ir norisi prašyti  dar dar ... dar tokių vaizdų 4u.gif  4u.gif 
Manau, kad Jūsų namai bus ne tik Jūsų tvirtovė bet ir pasaka  4u.gif Linkiu ir tokios gražios Jūsų šventės 4u.gif

Aciu, daugiau vaizdu nebent ant kavos atvaziavus, jei yra noro smile.gif .
Atsakyti
Rytine kava, labai faini tavo namučiai wub.gif
O tu jau gal profesonaliai fotosesijom užsiimi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 28, 17:21)
Aciu, daugiau vaizdu nebent ant kavos atvaziavus, jei yra noro  smile.gif .

4u.gif Būtinai prisiruošiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

! 
Reklama forume draudžiama

---------------------------------------------------------

Nuvaziavom vakar pirkti lempu i virtuve/svetaine, prie zidinio ir kaip susinervinau wacko.gif , jos be grandineles, nuo lubu nei kiek nenusileidzia, kabetu grynai palubej, o lubos musu 295cm.. Ach........ O laukiau nuo ziemos lempu akcijos doh.gif . Bet gal sakau, taip turi buti, rasiu kazka geriau smile.gif . Su uzuolaidom virtuves/svetaines taip buvo, siunciausi pvz. is Anglijos, issirinkau, noriu uzsakyt ir nebera tu uzuolaidu, tai veliau radau kas dar labiau patiko thumbup.gif .

Uztai i didziaja vonia sviestuva nusipirkom wub.gif (is Bauhofo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 30 rugsėjo 2013 - 13:18
QUOTE(Ruta7777 @ 2013 09 27, 19:37)

tiesa, gal kuri sildotes dujomis ar dujine virykle naudojat, idomu kiek kainuoaj duju projektas, atvedimas ir kiti dalykai...svarstau ar verta dujas nuo tasko iki namo atsivest ~ 8metrus ir turet dujine virykle, del sildymo abejoju dar bet kazko paskutiniu metu net ir apie sildyma dujini pradejom mastyti  g.gif

turim dujas.atvedimas ir projektas kainuoja ne viena tukstanti.mums viso atsiejo 18-19tukst su katilu doh.gif kaitlente musu vis tiek elektrine.o sildomes retai dujomis nes brangu 4u.gif
dabar pasirinkom geotermini sildyma kitam name 4u.gif
Atsakyti