Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(laimutyte @ 2013 09 13, 15:21)
Sveikos merginos
Isigijome nama, jis senas daug dar darbo ideti reikia,gal kas susidurete su:

1.Norime name padauginti langu kieki, namas karkasinis ir apmurintas. Kas daro tokias paslaugas? Kreipemes i langininkus,tai neapsiima?

2. Kai aplinka tvarkote,kur dedate nupjauta zole ir siaip augalus senus?

4.Super santechnika gal zinote,kuris nusimano apie sildymo sistemas?

aciu

bandykit ieskoti kas renovuoja karkasinius namus, jie turetu pagelbeti 4u.gif mano mama nupjauta zoe pila i avietes, na o jei nera/nesugalvojat kur tai galima isigyt komposto deze g.gif

QUOTE(braske24 @ 2013 09 13, 23:16)
na as to pacio geriausio neemiau, nes man zaliai zonai reikejo, tai man trupti su smeliuku atveze, bet to smelio visai nedaug. zodziu man labai gera zeme. kad ir kaimynai sake, kad gea zeme ir kaina labai gera.
Papildyta:

uz 18 kub 200lt

thumbup.gif kiek tu 18os kubu uzteko? mums reik viena sklypo gala truputuka pakelt, plotas koks 30metru*8metru ir jauciu koki 10cm tikraireiks kelt g.gif tai jauciu 18 kubu turetu pakakti..

QUOTE(gabrielita21 @ 2013 09 13, 23:25)
dar pries einanat i registru centra, reikia i satybu inspekcija gauti pazyma, del statybos be esminiu nukrypimu nuo projekto ir tada jau i registru centra.  4u.gif

aciu 4u.gif o el budu ta galima sutvarkyt kazin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2013 09 13, 15:21)
Sveikos merginos
Isigijome nama, jis senas daug dar darbo ideti reikia,gal kas susidurete su:

1.Norime name padauginti langu kieki, namas karkasinis ir apmurintas. Kas daro tokias paslaugas? Kreipemes i langininkus,tai neapsiima?

2. Kai aplinka tvarkote,kur dedate nupjauta zole ir siaip augalus senus?

3.Gal zinote kas pigiai pjauna zole,tvarko gyvatvores?

4.Super santechnika gal zinote,kuris nusimano apie sildymo sistemas?

aciu

2. pvz. į komposto dėžę, į šiltnamį kartais, kartais "pakeliu" sukritusiuas vietas darže, anksčiau į gyvatvorę kaip mulčių pildavau, kol reikėjo. N variantų.
3. Kas yra pigiai? Visada žiūrės į žolės aukštį, kieno technika, kas per gyvatvotė, kokie plotai, kur sklypas - važiavimo atstumas, ir svarbiausia ką aš žiūrėčiau - kiek trukdžių toje pievoje - gėlynėlių, kelmų, akmenų, augalų, grumstų - visa ko, kas tik apsunkina pjovimą. Daug kontaktų skelbimų portaluose.
4. Ar apie visas sistemas jums būtina viską žinoti? Turite konkretinti klausimus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, skubiai reikia išsikultivuoti sklypą. Gal kas turi patikimus kontaktus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2013 09 14, 08:52)
Labas rytas  4u.gif
bandykit ieskoti kas renovuoja karkasinius namus, jie turetu pagelbeti  4u.gif  mano mama nupjauta zoe pila i avietes, na o jei nera/nesugalvojat kur tai galima isigyt komposto deze  g.gif
thumbup.gif  kiek tu 18os kubu uzteko? mums reik viena sklypo gala truputuka pakelt, plotas koks 30metru*8metru ir jauciu koki 10cm tikraireiks kelt  g.gif tai jauciu 18 kubu turetu pakakti..
aciu  4u.gif o el budu ta galima sutvarkyt kazin? smile.gif

nea, reikia vykt i statybu inspekcija su uzpildytu prasymu ir reikalingais dokumentais: popieriniu variantu ir pdf kompiuterinej laikmenoj. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir mes mazais zingsniukais judame i prieki, siais metais dar niekaip neisikelsim, tik iki salnu reikia apsiltint nama, stoga, gal dar viduj jau pradesim krapstytis, bet darbo dar doh.gif
vakar buvom sveciuose pas draugus, jie jau pries 2 men isikele, sedziu ir galvoju "kada as taip savo sutvarkytuose namuose jau priiminesiu svecius?? biggrin.gif "

Ar turit kuri zvakes tipo kieto kuro katila? kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 09 15, 23:06)
Ar turit kuri zvakes tipo kieto kuro katila? kaip atsiliepimai?

Mes tokį įsigyjome, bet dar jokių atsiliepimų ax.gif
MV pastatė, pajungė ir išvarė, dabar komandiruotėje laukia/nekantrauja, kada aš kūrensiuos, nes ten dar pareguliuoti reiks blush2.gif
Nu bet gal ištempsim ir sulauksim jo, kad jam tiek streso nebūtų, kad aš kūrensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikalingi tinkuotojai arciau Palangos. Mechaniniam tinkavimui kalkiniu skiediniu. Gerai butu kad tinkavimas butu pagrindine ju veikla o ne tie kur moka viska.. Dekingas.
Atsakyti
Mergaites ir aš jungiuosi prie prašymo del gero santechniko 4u.gif
norime pirmame aukšte daryti grindini sildyma ir reikia kad dar peržiūrėtų pačią šildymo sistemą 4u.gif laukiu rekomendacijų, galima ir į až 4u.gif

dar pradėjo leisti stogą,nelabai suprantu ar per stoglangį ar šalia g.gif gal kuriai taip buvo ir žinote gerą meistriuką, kad pataisytų jį 4u.gif
Atsakyti
Del santechniko tai sitie dare pazystamam klaipedoje 8 698 00771, sau radau kitus arciau Palangos.
Atsakyti
4u.gif
Persiprasau kad trukdau, as su klausimu...ar kas gyvena "bajoru lankose" ar kas tiesiog yra su tais namais susidures? Bet kokia info domina. Jei galima i a.z.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 09 16, 13:12)
Reikalingi tinkuotojai arciau Palangos. Mechaniniam tinkavimui kalkiniu skiediniu. Gerai butu kad tinkavimas butu pagrindine ju veikla o ne tie kur moka viska.. Dekingas.

atsiprašau, kas tai mechaninis tinkavimas ax.gif , mums prieš 1mėn. tinkavo su rankom, bet maišė su mašina, jei ką galėsiu duoti kontakčiukus, vyras "nebrokijo"
Atsakyti
Tiesiog pats pavarciau skelbimu ir radau stai pvz

http://www.skelbiu.l...as-8880239.html
http://www.skelbiu.l...u-15442840.html

kaip suprantu technika purskia tinka ant sienu. Praeiti teko pora kartu susidurti su tais peckeliais kurie malevoja, uztrunka begalybe, nori brangiai o darbo kokybe prasta smile.gif
taigi ieskau kazko modernaus siuolaikisko ir greito.

Esu siektiek pats gyvenime tinkaves tai kalkinis skiedinys gan prastai kimba prie pavirsiu lyginant su kokiu rotbandu ar MP misiniu. Taciau manau kad kalkinis tinkas bus tvirciausias ir pigiausias variantas.

QUOTE(chypsa @ 2013 09 16, 14:55)
atsiprašau, kas tai mechaninis tinkavimas  ax.gif  , mums prieš 1mėn. tinkavo su rankom, bet maišė su mašina, jei ką galėsiu duoti kontakčiukus, vyras  "nebrokijo"

Atsakyti