Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(A&T @ 2013 09 08, 20:34)
Sveikos  mirksiukas.gif
kaip smagu ir meetas buvo, as siom savaitem tiek apsikasus darbais buvau, kad net nosies i tema nekisdavau. kita karta pasistengsiu ir as meete sudalyvauti.
Mums jau trinkeles sudejo, dabar reikes sekancius darbus planuotis.
Gal kuri turit kontaktus, kas tvoroms stulpus grezia?

kiek kainavo darbas? turiu galvoje uz trinkeliu dejima? ir jei pameni kiek isejo cemento maisu?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 09 09, 21:54)
kiek kainavo darbas? turiu galvoje uz trinkeliu dejima? ir jei pameni kiek isejo cemento maisu?

Darbas 25 lt kvadratas, cemento jei gerai pamenu 30 maisu, bet cemento reikejo ir truputi kitiems darbams. trinkeliu is viso apie 155 kvadratai.
Atsakyti
Gal zinot kokia tarpininke siustis is Amerikos ir kad atsiemimas butu Klaipedoje.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 10, 14:12)
Gal zinot kokia tarpininke siustis is Amerikos ir kad atsiemimas butu Klaipedoje.
Aciu.

Taure. Klaipedoj dalina Dilma
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 10, 13:12)
Aciu.

Aš dalinu Lauretos prekes, bet gyvenu nelabai Klaipėdoje blush2.gif Už žalio slėnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2013 09 10, 07:55)
Darbas 25 lt kvadratas, cemento jei gerai pamenu 30 maisu, bet cemento reikejo ir truputi kitiems darbams. trinkeliu is viso apie 155 kvadratai.

4u.gif
Atsakyti
Labuka, mergaites ar kuri esate dejusi itempiamas lubas?kaip atsiliepimai apie jas?
Atsakyti
Gal kas zinote ar pirkote zeme pigiai, man nereikia juodzemio, reikia paprastos zemes - zaliai zonai. reikia vienos pilnos masinos apie 16 kubu.
ir dar klausimas kaip dejo trinkeles kiek kokiu sluoksniu pyle, turiu galvoje kiek cm stambaus zvyro, kiek cm smulkaus zvyro? gal kas pamenat?
o del itempiamu lubu mes pradzioje galvojome tokias deti, bet vyrui nelabai patiko ir jam pasirode nepatikima, tai pasirinkome gipso kartono lubas, bet kazkas is sio forumo tikrai tokias lubas turi (tik nepamenu kas) ir kiek pamenu, man buvo rase, kad yra labai patenkinti tomis lubomis, o kaip yra dabar nezinau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 09 11, 11:09)
Gal kas zinote ar pirkote zeme pigiai, man nereikia juodzemio, reikia paprastos zemes - zaliai zonai. reikia vienos pilnos masinos apie 16 kubu.

Man kai reikėjo prieš metus, tai atsisėdus perskambinau pagal skelbiu.lt skelbimus ir išsirinkau, kur pigiausia. Tada gavosi už mašiną 400Lt.( jei neklystu už 8 kubus).
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 09 11, 11:48)
Man kai reikėjo prieš metus, tai atsisėdus perskambinau pagal skelbiu.lt skelbimus ir išsirinkau, kur pigiausia. Tada gavosi už mašiną 400Lt.( jei neklystu už 8 kubus).

As siandien padariau ta pati biggrin.gif perskambinau per visus skelbimus, tai 16 kub juodzemio kainuoja 400 lt. ir vienas vyrukas pazadejo, kad paskambins, kai tures juodzemio masiyto biski su moliu, su smeliu, sake apie 200 lt 16 kub kainuos, tai cia super kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 10, 12:12)
Aciu.

Aciu uz kontaktus del raidyciu thumbup.gif
Turiu drauge kuri uzsakineja, gali pasiimti is Dragunu arba manes, arba kai pakeliui vaziuosiu uzvesciau ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tylu cia smile.gif

pasidziaugsiu - turim pamatus thumbup.gif kaip suprntu toliau matininkai pamatuoja uzveda kadastrine byla ir kas tada? i registru centra?

QUOTE(braske24 @ 2013 09 11, 15:20)
As siandien padariau ta pati biggrin.gif perskambinau per visus skelbimus, tai 16 kub juodzemio kainuoja 400 lt. ir vienas vyrukas pazadejo, kad paskambins, kai tures juodzemio masiyto biski su moliu, su smeliu, sake apie 200 lt 16 kub kainuos, tai cia super kaina thumbup.gif

aciu uz info 4u.gif labai naudinga, mums irgi reikes zemiu... gal i az tel nr galetumet? uz ta kaina ir atveza ar transportas atskirai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 12 rugsėjo 2013 - 14:24