Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

Laba diena 4u.gif

Gal kas turite Hensvik lovelę ar šiaip žinote: ar galima ją surinkti be vieno krašto, kad būtų galima prie tėvų lovos pristumti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 09 27, 15:20)
prie kauniečių užsakymo ir aš prisidėčiau. Galima net ir iš lenkų sakytis, nemokamai atveštų ir dar pigiau dėl kurso nusipirktume blush2.gif

Prisidėčiau ir aš prie kauniečių užsakymo, gal kas važiuoja Vilnius-Ikea-kaunas blush2.gif
Atsakyti
Ar gavot zumi berniukų laišką su naujiena? smile.gif pasirodo ir keliones pardavinės dabar šalia vežimo IKEA iš Lenkijos, sukasi vaikinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coconut @ 2013 09 27, 16:01)
Prisidėčiau ir aš prie kauniečių užsakymo, gal kas važiuoja Vilnius-Ikea-kaunas  blush2.gif

Yra šioje temoje skelbimas apie tai,- 62 žinutė 4u.gif
Atsakyti
Buvom siandien man kedes prie kompo pirkt. Tai dukra nuleke i kambari, as apziurejau uzuolaidas ir nieko neisirinkau, norejom Bjurtsa stalo, bet pries 20 min paskutinis norimos spalvos buvo nupirktas doh.gif paskui isgirdau per garsiakalbi, kad mane kviecia i vaiku kambari unsure.gif pasirodo as neparasiau mobilaus numerio, o maniske jau keleta sykiu patyrusi, kad ja pasiimam ir vaziuojam namo, sugudravo biggrin.gif sake, kad dar nori cia pavalgyti ir paprase darbuotoju, kad ja mama pasiimtu biggrin.gif zodziu dar pavalgem, bet labai patiko, kazkaip nebuvau uzfiksavusi, kad padaryti vaikams tureklai laiptineje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit pasidalinti į ką reikėtų atkreipti dėmesį užsakinėjant virtuvinį?
Atsakyti
Turit omenyje virtuve? Siaip reiktu nuvaziuot ir paziureti, kokie stalciai yra komplektuojami su Blum, o kokie ne su Blum firnitura, nes tie kur be Blum, tai labai prastai vazineja schmoll.gif jie tieisog ne guoliu, o ratuku pagrindu pagaminti, vyriai amn atrodo, visu spinteliu su Blum pagaminti. Na fasadai jau Jums rinktis. Tiesa su stalvirsiais yra taip, jei norit medinio, tai yra berzinis, kuris visas is berzo taseliu, dar vienas is buko yra irgi visas is buko, o kiti yra arba pigesne mediena apklijuota pvz. Azuolo lamelemis, arba drozliaplokste apklijuota lame,elemis. Kaina parodo kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 27, 09:03)
sveikutes
pati ikejoj dar nebuvau,bet esu siuveja ir viena kliente atnese uzuolaidas is ten patrumpinti.pirko gatavas,bet aukstis nesveikas  doh.gif kaip raso 3metrai  doh.gif  kai pradejau matuotis,pakraupau  blink.gif realiai pasiuta nuo 196cm iki 306cm  doh.gif cia viso 8uzuolaidos naktines.vienos krastus sudejus gavosi vienas krastas 6cm ilgesnis uz kita  doh.gif  gavau gera pamoka su uzuolaidom is IKEA neprasidet  schmoll.gif

pati savaitgali pridaviau saviskes uzuolaidas siuvejai, galvojau, apie maniskes rasot biggrin.gif

bet pas mane 3vnt naktiniu, ir jomis esu patenkinta labai smile.gif Mano Anita 4u.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

man reikia jūsų pagalbos. artėja mamos jubiliejus. noriu padovanot jai puodų komplektą.
savaitgalį buvau IKEA parduotuvėj. galva apsisuko nuo puodų gausos, ir išėjau nieko nepešus.
noriu paklausti, gal kas bandėt kokius puodus vienus ar kitus ir galit patart kuriuos pirkt, kad po mėnesio vėl nereiktų keist g.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia šiaip akis paganyti wink.gif Nemažai IKEA daiktų šiame bute: http://bo-laget.se/o...tvy.php?id=1659 Man gražu wub.gif
Atsakyti
oj prisiminiau, gi pas mus kaimaly yra tokia faina vieta, kur dizainas visas is ikejos biggrin.gif

va prasom pasigrozekit cia restoranas:

https://www.facebook...3...0679&type=3

o cia viesbutis:
https://www.facebook...3...0679&type=3

labai megstu cia lankytis biggrin.gif su vyru net kambari viesbuty uzsisake buvom, tai nenorejau namo kraustytis.
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 09 30, 21:11)
su vyru net kambari viesbuty uzsisake buvom, tai nenorejau namo kraustytis.

lotuliukas.gif mes su padruske ikejos atidarymo dienom ilsejomes CIa tai juokemes kad galim praktiskai i ikeja ir nevaziuot lotuliukas.gif o nusifotkinus galim i facebooka det kad buvom atidaryme lotuliukas.gif bet siaip tikrai labai jaukiai ir fainiai ten... faina buvo realiai pamatyt ikejos pritaikyma smile.gif
Atsakyti