Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Hennessy @ 2013 09 26, 15:10)
Va, norėjau rašyti, kad viena ausimi girdėjau, kad UK IKEA patalynės išmatavimai skiriasi ir tiktų, bet negalėjau prisiminti, iš kur tą info žinau  lotuliukas.gif

Na bet čia tuomet reikia "terliotis" (prašyti, kad kas nupirktų, atsiųstų ar parvežtų ir pan.), tai paprasčiau tuomet susitaikyti ir pirkti kitur  blush2.gif

Arba padaryti taip kaip aš: nusipirkti anklodę ir pagalves iš IKEA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 26, 05:42)
Forumo ir nereikia viso skaityti, uztenka ikejos puslapi paziureti;)

http://www.ikea.com/...a_services.html

tai as jau geriau is lenku uzsisakysiu kad atvestu negu cia lt uz atvezima iki kauno moket 200lt..is principo nesamone.labai jau daug.
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2013 09 26, 07:23)
poster_offtopic.gif
Mane visada "uzkabina" tokie pasisakymai, tipo vistiek neturit ka veikt, tai pasakykit ko man reikia,  as, matote, labai uzimta  mad.gif
Juk visos ir mažų vaikų ir šeimas, ir darbus turim, bet matyt yra labiau užsiėmusių...
Atsiprasau, bet nesusilaikiau  blush2.gif  poster_offtopic.gif

na zinau zinau bet mano vyras dirba prie kompo ir as tik akimirkai pribegau prie kompo ir uzklausiau nes kai ko reikia labai labai is ikea doh.gif
Papildyta:
QUOTE(strykt @ 2013 09 26, 11:41)
taigi.. kaip suprantu.. yra du užsakymai į Kauną ir vienas į Šiaulius:4u: neabejoju, kad per kelias dienas daug daugiau atsirastų, jei tik kas imtųsi...  4u.gif

nu taigis taigis i kauna butu uzsakymas, ir man is esmes tai dzin is vilniaus ar is lenku veztu, svarbu kad i namus atvezu .

po vilniaus ikea'jos atsidarymo as galvojau kad isvis tas vezimas is lenku yra baigtas reikalas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas domėjotės kuris iš vežėjų artimiausiu metu link Lenkijos važiuos?

Olegas prekes pristatyt žada spalio 4-5 d....O taip norisi greičiau
Atsakyti
sveikutes
pati ikejoj dar nebuvau,bet esu siuveja ir viena kliente atnese uzuolaidas is ten patrumpinti.pirko gatavas,bet aukstis nesveikas doh.gif kaip raso 3metrai doh.gif kai pradejau matuotis,pakraupau blink.gif realiai pasiuta nuo 196cm iki 306cm doh.gif cia viso 8uzuolaidos naktines.vienos krastus sudejus gavosi vienas krastas 6cm ilgesnis uz kita doh.gif gavau gera pamoka su uzuolaidom is IKEA neprasidet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 27, 09:03)
sveikutes
pati ikejoj dar nebuvau,bet esu siuveja ir viena kliente atnese uzuolaidas is ten patrumpinti.pirko gatavas,bet aukstis nesveikas  doh.gif kaip raso 3metrai  doh.gif  kai pradejau matuotis,pakraupau  blink.gif realiai pasiuta nuo 196cm iki 306cm  doh.gif cia viso 8uzuolaidos naktines.vienos krastus sudejus gavosi vienas krastas 6cm ilgesnis uz kita  doh.gif  gavau gera pamoka su uzuolaidom is IKEA neprasidet  schmoll.gif

Čia absoliučiai visos buvo kreivos, ar tik koks vienas komplektas? ax.gif Broko visur pasitaiko, Ikėjoje taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 27, 08:03)
sveikutes
pati ikejoj dar nebuvau,bet esu siuveja ir viena kliente atnese uzuolaidas is ten patrumpinti.pirko gatavas,bet aukstis nesveikas  doh.gif kaip raso 3metrai  doh.gif  kai pradejau matuotis,pakraupau  blink.gif realiai pasiuta nuo 196cm iki 306cm  doh.gif cia viso 8uzuolaidos naktines.vienos krastus sudejus gavosi vienas krastas 6cm ilgesnis uz kita  doh.gif  gavau gera pamoka su uzuolaidom is IKEA neprasidet  schmoll.gif

Rimtai skiriasi daugiau nei 1 m? Nesitiki g.gif Ar čia rašote kokio ilgio jos gali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 27 rugsėjo 2013 - 08:14
QUOTE(Hennessy @ 2013 09 27, 08:08)
Čia absoliučiai visos buvo kreivos, ar tik koks vienas komplektas?  ax.gif  Broko visur pasitaiko, Ikėjoje taip pat  mirksiukas.gif

is naktiniu nei vienos nebuvo idealios doh.gif o didziausias brokas kai vienas krastas 300cm,o kitas 306cm.bet praktiskai visos skiriasi bent 2cm ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2013 09 27, 08:08)
Čia absoliučiai visos buvo kreivos, ar tik koks vienas komplektas?  ax.gif  Broko visur pasitaiko, Ikėjoje taip pat  mirksiukas.gif

doh.gif ne tai parasiau ir pataisyti jau neduoda

VIETOJ 196CM TURI BUTI 296CM blush2.gif

sukirpta visai ne pagal rasta,tai dabar labai sunku pagauti ta auksti,kad butu lygu unsure.gif dienines tai isvis bijau ir traukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 27, 09:03)
sveikutes

aš vaikiškas su pelėdžiukais pirkau, tai jos buvo idealiai vienodos, 100 kartų matavau prieš kirpdama, o siūt jų nereikėjo,nes ta užlyginama juostelė buvo, ilgis tai universalus- 3 m, kiek nori tiek nukerpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 27, 08:40)
aš vaikiškas su pelėdžiukais pirkau, tai jos buvo idealiai vienodos, 100 kartų matavau prieš kirpdama, o siūt jų nereikėjo,nes ta užlyginama juostelė buvo, ilgis tai universalus- 3 m, kiek nori tiek nukerpi smile.gif

tai cia arba jum pasiseke arba man nepasiseke biggrin.gif kazin kokiu daugiau atveju g.gif

as suprasciau dar,kad kokia paklode su tokia paklaida butu,bet kai uzuolaida doh.gif man daug paprasciau is audinio nauja pasiuti(idealiai susikirpus),nei dabar taisyt unsure.gif
Atsakyti
nu tai jūsų klientė tiesiog turėjo jas nunešti ir grąžinti, kam terliotis su nekokybiška preke
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 27, 10:04)
tai cia arba jum pasiseke arba man nepasiseke  biggrin.gif kazin kokiu daugiau atveju  g.gif

as suprasciau dar,kad kokia paklode su tokia paklaida butu,bet kai uzuolaida  doh.gif man daug paprasciau is audinio nauja pasiuti(idealiai susikirpus),nei dabar taisyt  unsure.gif

man irgi papuolė 4 isšsikraipiusios, bandžiau pati susitvarkyti nepavyko, teko duoti profui, kuris irgi keikėsi smile.gif pas mane berods Merete užuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2013 09 26, 17:17)
tai as jau geriau is lenku uzsisakysiu kad atvestu negu cia lt uz atvezima iki kauno moket 200lt..is principo nesamone.labai jau daug.
Papildyta:

po vilniaus ikea'jos atsidarymo as galvojau kad isvis tas vezimas is lenku yra baigtas reikalas  4u.gif

prie kauniečių užsakymo ir aš prisidėčiau. Galima net ir iš lenkų sakytis, nemokamai atveštų ir dar pigiau dėl kurso nusipirktume blush2.gif
Atsakyti