Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

Tai reikia kooperuotis, issinuomot autobusiuka, surinkt uzsakymus, pinigus +% uz paslaugas ir
pirmyn i IKEA. Puiki proga patiems prekes paciupint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 09 25, 15:03)
Ar IKEA didziausia patalyne yra tik 200x200?
Apziurejau tokia nebloga pasirode, bet kad neradau 200x220 sad.gif

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 09 26, 13:04)

Taip, LT tik 200x200 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 26, 13:10)
Tai va... Man urgi geriau butų isp Vln pirkti. Mamos, gal į Šiaulius kas vežasi, gal nusimato, o gak kam parvežti reikėtų? Nu taip sutaupyti norisi

QUOTE(strykt @ 2013 09 26, 13:41)
taigi.. kaip suprantu.. yra du užsakymai į Kauną ir vienas į Šiaulius:4u: neabejoju, kad per kelias dienas daug daugiau atsirastų, jei tik kas imtųsi...  4u.gif

į kauną dažnai važiuojam, į šiaulius rečiau, bet galiu bandyt pagelbėt jums 4u.gif
Atsakyti
Jei svetainėje rašo "prekė galbūt bus sandėlyje", ar tai reiškia, kad ekspozicijoje jos tikrai tikrai nėra? g.gif Kažkaip nesinori didesnio baldo pirkti mačius tik paveikslėlyje ir detalių pavidalu. unsure.gif O iš to sandėlio gali kažkas nupirkti - ir vėl nebus visai biggrin.gif Kitaip tariant, ar yra ko tokioje situacijoje laukti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 26, 15:08)
Jei svetainėje rašo "prekė galbūt bus sandėlyje", ar tai reiškia, kad ekspozicijoje jos tikrai tikrai  nėra? g.gif Kažkaip nesinori didesnio baldo pirkti mačius tik paveikslėlyje ir detalių pavidalu. unsure.gif O iš to sandėlio gali kažkas nupirkti - ir vėl nebus visai biggrin.gif Kitaip tariant, ar yra ko tokioje situacijoje laukti? mastau.gif

Ekspozicijoje tai bus, nes ekspozicinių neparduoda, pačiupinėti galėsite. Bet jei nebus sandėlyje, tai nenusipirksite...

doruta, mano Merkio pagalvėms ir antklodei Ikėjinė patalynė netinka visai, nei Lenkijoje, nei LT nėra reikiamų išmatavimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2013 09 26, 13:03)
Liūdinuos vien dėl to, kad Lt mano norimas baldukas kainuoja beveik perpus pigiau nei PL, o sveria apie 35 kg, tai autobusais parsivilkti iš vln į kns nelabai patogu, o mokėti dvigubai daugiau už parvežtą iš Lenkijos irgi nesinori... Ir tokių daiktų, kurie Vilniuje pigesni radau ne vieną.. net keista..

O kodėl autobusais? Važinėjant gatvėmis matau tokus nedidelius krovininius mašiniukus, ant kurių yra užrašai, kad teikia krovinių pervežimo paslaugas. Pasidomėkit smulkiau, gal rasit, ką tinkamo. Beje, važiuosiu kažkada greitai ir pati, iš Kauno. Bet esu gana silpna moteris ir daugiau 5kg tikrai negaliu kilnot. Padėt galėčiau, bet ne su tokio svorio baldais 4u.gif

QUOTE(strykt @ 2013 09 26, 13:41)
taigi.. kaip suprantu.. yra du užsakymai į Kauną ir vienas į Šiaulius:4u: neabejoju, kad per kelias dienas daug daugiau atsirastų, jei tik kas imtųsi...  4u.gif

O jūs nenorit imtis organizavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 09 26, 15:17)
doruta, mano Merkio pagalvėms ir antklodei Ikėjinė patalynė netinka visai, nei Lenkijoje, nei LT nėra reikiamų išmatavimų  verysad.gif

Aciu, gaila labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 09 26, 15:17)
Ekspozicijoje tai bus, nes ekspozicinių neparduoda, pačiupinėti galėsite. Bet jei nebus sandėlyje, tai nenusipirksite...

doruta, mano Merkio pagalvėms ir antklodei Ikėjinė patalynė netinka visai, nei Lenkijoje, nei LT nėra reikiamų išmatavimų  verysad.gif

as is uk perku smile.gif
Atsakyti
Galima jug ir su siuntu tarnyba kokia pasiderint. Atvaziavai, nusipirkai, uzsisakei pervezima. Siuntu tarnybos paslauga tikrai gerokai pigesne nei ikea mokestis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 09 24, 22:28)
Čia turbūt labai individualu. Man reikėjo didelės, kad daug daržovių tilptų ir per kraštus nevarvėtų, todėl pirkau tokią su grioveliu. Čia jau visa lenta, o ne lentelė laugh.gif :

Ačiū už info wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 26 rugsėjo 2013 - 15:04
QUOTE(doruta @ 2013 09 26, 15:27)
Aciu, gaila labai sad.gif

QUOTE(Forgete @ 2013 09 26, 15:29)
as is uk perku smile.gif

Va, norėjau rašyti, kad viena ausimi girdėjau, kad UK IKEA patalynės išmatavimai skiriasi ir tiktų, bet negalėjau prisiminti, iš kur tą info žinau lotuliukas.gif

Na bet čia tuomet reikia "terliotis" (prašyti, kad kas nupirktų, atsiųstų ar parvežtų ir pan.), tai paprasčiau tuomet susitaikyti ir pirkti kitur blush2.gif
Atsakyti