Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Tegu byra ant padėklo, paimkit konditerinį šepetėlį ir nuvalykite trupinius. Ir viskas
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 30, 09:52)
Liktos torta tai jauciu reikes kada uzsisakyti,nes tokios sudetys,kad oj  rolleyes.gif

aš tą patį vakar pagalvojau biggrin.gif

O visų temos tortukų jau net ir nebeįmanoma pakomentuot - seniai žodžių pritrūkau. Į kurį nepažvelgsi - viens už kitą gražesnis wub.gif
Atsakyti
Kepėjėlės ne apie mano tortų sudėtį diskutuokite bigsmile.gif , o tik neškite savo šedevrus biggrin.gif

Ratai

user posted image

Medutis, 2,5 kg
Atsakyti
Visu tortukai labai grazus, keli mano idomesni:
Dvynukemuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 10 01, 09:12)

begalo grazus tortukai.labai noreciau didesnes foto bigsmile.gif kaip ta bateli padarete wub.gif
Atsakyti

labai gražus batelis
Atsakyti
cia gal siek tiek geriau matysis smile.gif user posted image
Atsakyti
Tobulas batelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Labai reikia jūsų pagalbos ax.gif sakykite prašau iš kokios masės darote baibokus blush2.gif Gal galima būtų receptuką rolleyes.gif
Atsakyti
likta, === paprastuciai, bet mieli wub.gif bet cia gal vienam uzsakovui ?
Flamme~, === gera pradzia thumbup.gif , veliau bus dar graziau ax.gif
ingridasir,=== NEREALUS tortukas, tiesiog tobuli, o spalvos kokie grazios, o batelis kaip tikras wub.gif

QUOTE(lape snape* @ 2013 09 30, 12:51)
aisku, man vis sunku sonus dailiai trupiniais aplipint, na niekaip neina graziai, pribyra belekiek ant padeklo

merginos, noreciau torta papuosti tom rozytem is kremo  4u.gif  turiu Rududu skardine, su kuo maisyti Rududu kad iseitu kremas tinkamas tortui puosti ? 4u.gif

As esu maciusi kaskur, kad torta ridena per trupinukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(juilet @ 2013 10 01, 15:15)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Labai reikia jūsų pagalbos  ax.gif sakykite prašau iš kokios masės darote baibokus  blush2.gif Gal galima būtų receptuką  rolleyes.gif

As darau is tos pacios, kas lieka nuo torto dengimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 spalio 2013 - 15:22

labai grazu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 01, 16:33)
As darau is tos pacios, kas lieka nuo torto dengimo ax.gif

O sakykit ,kažko papildomai į dengimo masę nededat,tokio kaip tragakanto?Nes aš irgi dariau iš jos,kaip nuspalvinau,aišku masė suskystėjo,dėjau pudra su trupučių krakmolo,tai o jojoj jaučiu persistengiau doh.gif kiek pabuvus pasidarė kieta ir trupėjo doh.gif Ką aš darau ne taip g.gif
Atsakyti