Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 01, 22:51)
o is ko tie blizguciai padaryti ?

Jie nevalgomi, rankdarbiu parduotuvej radau tokia juostele su akutem, atsikirpau kiek reikia ir su maistiniais klijais klijavau. smile.gif
Atsakyti
Ingrida, batelis tai tikrai thumbup.gif kaip nulietas...
Dar labai patiko Sundros vestuvinis.. wub.gif
Likta net seiles istyyyysooo... biggrin.gif 4u.gif Kazkas sake kad noretu uzsisakyti is jusu, as taip pat stovesiu eilej thumbup.gif

Visos saunuoles, visu tortukai labai grazus 4u.gif

Vakar lipdziau baibokelius ir va mergiote tokia taip linksmai i mane ziurejo, tai ir nufotografavau biggrin.gif Geros dienos visoms ir kimbam i darbus drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=ingridasir,2013 10 01, 12:13]
nerealus batelis gal galima butu iskarpa gauti smile.gif ? Bet jau tvarkingumas bigsmile.gif thumbup.gif

saules zuikuti , kopustas - fantastika bigsmile.gif

Nevute, mergiote - fainuole. Noretus is arti arti ja pasiziureti , meginciau nusikopint ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 10 03, 12:32)
Noretus is arti arti ja pasiziureti , meginciau nusikopint  ax.gif  4u.gif  blush2.gif

kur jau dar arciau? biggrin.gif

labai faina mergiote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 10 03, 11:07)
Vakar lipdziau baibokelius ir va mergiote tokia taip linksmai i mane ziurejo, tai ir nufotografavau  biggrin.gif  Geros dienos visoms ir kimbam i darbus  drinks_cheers.gif

ir kokio miklumo pirštelių reik tokiai grožybei visas smulkmenėles padaryt? blink.gif

Man dabar vis sapnuojasi kadaise matytas Nevutės tortas su tokiom labai linksmom vištom. Noriu mamai ant torčiuko tokias užtupdyt, ale reik treniruotis prieš kokį mėnesį pradėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 10 03, 12:07)
Vakar lipdziau baibokelius ir va mergiote .....

Nuostabu thumbup.gif
Ir visų torčiukai,tiesiog meno kūriniai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes ,noreciau paklaust kokia mase puost sita torta ir ar reik pries tai ji sutept sviestiniu kremu? ax.gif http://djiqd110ru30i...eamSwirls_1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 spalio 2013 - 16:02
QUOTE(liusinda @ 2013 10 03, 19:19)

aptepti pageidautina,o puosti galima beze,slapia beze,grietinele(bet grietinele man ne taip grazu buna)...
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 03, 19:25)
aptepti pageidautina,o puosti galima beze,slapia beze,grietinele(bet grietinele man ne taip grazu buna)...

Taip pat sviestiniu, plikytu kremu.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 03, 20:25)

tai gal geriau beze arba slapia beze? 4u.gif
Atsakyti
Temą seku tik senai besirodžiau , krikštynų tortukas
user posted image
Atsakyti
Diana,kuklus tvarkingas grazus tortukas smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image